"Це коли вона "кинула"" Украину.Це коли вона "кинула" на мільйони доларів міністерство оборони РФ
Эм... Был суд и Украина оплатила те "долги"? Может я че-то пропустил... В чем "страждания" если претензий вроде как нет и исков тоже...Фокс Малдер, За що? Претензії виставили Україні, як і в більшості її махінаціях страждала наша країна в першу чергу.
Это "второе" не при Кучме ешё завели?Это ж кгб-ная фишка - посадить за одно, потом к концу отсидки "поймать" второе и т.д.
Если говорить о претензиях со стороны РФ, то нет - при Юще, но потом отозвали, а со временем опять надавили... Но в итоге со стороны РФ ни одного гражданского иска нет... Политика...Это "второе" не при Кучме ешё завели?
Там политика, они ещё и трубы по морям-окиянам тянут за счёт похулиганившей младшей сестрёнки.Если говорить о претензиях со стороны РФ, то нет - при Юще, но потом отозвали, а со временем опять надавили... Но в итоге со стороны РФ ни одного гражданского иска нет... Политика...
а 400 уе за тыщу кубов газа не страдание? Особенно когда все другие и 200 не платаят? А отдача вентелей на трубе под управление Газпрому не? (кто не в теме - гуглите). И эта вся оказия случилась какраз в момент закрытия дел. Какие чудные совпадения - поехала Тимоха и дела закрыли, приехала с "пЭрЕмогАю" )) Кончно с перемогаю, только для себя, а быдло украинское все оплатит, благо доця за иностранца и все такое (на случай чего). Правда не выгорело. Ладно заканчиваем наверно и тут про Тимоху рассуждать - много чести для нее.Эм... Был суд и Украина оплатила те "долги"? Может я че-то пропустил... В чем "страждания" если претензий вроде как нет и исков тоже...
Хотя стоп... Это ж кгб-ная фишка - посадить за одно, потом к концу отсидки "поймать" второе и т.д. пока у власти.
Очень приятно, бум знакомы.Ходор в теме :?
Відсутність корупції на нижчих рівнях - не означає відсутність її взагалі, як нам тут намагаються підносити. Олігархи як "вирішували питання" - так і "вирішуватимуть", але з ДАІшником ви тепер за "полтіннік" не розійдетесь, а будете платити всі 400, як встановлено.А Ви слухали, про що він каже - що на нижчому рівні (з їх ППСником чи ДАЇшником) через хабар домовитися не можна, а корупція є лише на вищому рівні.
Коли не помиляюся, то йшлося саме про їх поліцію. І тут Гоблін говорить про відсутність серед них корупції.
Німеччина бомбила США?В такому разі союзники дуже толерантно розбомбили Дрезден. Німеччина заслужила на більшу помсту.
Да-да. От в тому то і проблема. У нас не треба навіть бути при владі, у нас достатньо стати опозицією - і ти вже недоторканний. Можна роботи що завгодно, а потім списувати на "політичні переслідування".Містер Штайн знову вирішив помавпувати? "Воно й не дивно". Юля і Луценко сіли не за злочини, а за те, що були в опозиції до влади.
Я теж завтра можу заявити, що то ви замовили Гонгадзе, а не Леонід Данилович. І що, вас за це посадять?Пукача спіймала колишня влада. А який, на Вашу думку, на нього чекав вирок після такого резонансу? Зате Леонід Вінілович (аналог Берлусконі) показово був переляканий і показово відпущений без суду, попри те, що говорив Пукач.
І що від того змінилося в естонській поліції, окрім таблички над кабінетом начальника?І на начальнику естонського ДАЇ (тобто на його підлеглих) гріхів набагато менше, ніж на підлеглих Захарченка. Проте перший подав у відставку, а другий навіть не вибачився за свою міліцію.
"Такого" це якого? Отакого:Ні, бо це про ті самі події, лише іншою мовою. Мені, будь ласка, хоча б щось на зразок ось такого, тільки часів Ющенка.
Вам дати прикладів дотримання законів за часів Ющенка? Ну тут, вибачте, я безсилий, такого не знайду.міліціонери затримали керівника запорізької організації «Просвіта» Олега Ткаченка за проведення мітингу всупереч забороні суду.