Цензура

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Цензура

Бенюк член політради ВО Свободи
Мабуть дуже досвічений політик і професіонал в державницьких справах.
Пані Білозір вже показала нам, що місце артистів на сцені, а не в Верховній Раді. Чи ви хочете перевершити її "здобутки"?
Чи не здається вам, що це черговий популістський крок накшталдт Руслани в НУНС та Ротару в Блоці Литвина?

Zuzuka

прагну...

розмови Білозір - то її власна думка.
а якщо у Бенюка є своя позиція, то подобається вам чи ні, але вона є такою.
ще раз повторюю, якщо людина має освіту, фах, професію, роботу, то вона вільно може бути членом партій, ніяке законодавство цього не забороняє. залишається лише дивуватись, як вдало людина це поєднує.

Stein

Well-Known Member

Пан Бенюк був у першій п'ятірці списку Свободи на останніх виборах. Скажіть мені будь-ласка, в якій зі сфер державного управління пан Бенюк є фахівцем і професіоналом?

Zuzuka

прагну...

Пан Бенюк був у першій п'ятірці списку Свободи на останніх виборах. Скажіть мені будь-ласка, в якій зі сфер державного управління пан Бенюк є фахівцем і професіоналом?
для сбалансованості представницства у разі приходу до влади у силі має бути людина, яка буде керувати наприклад міністерством культури.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Цензура

Бенюка туда приплели для колориту и обеления. Он там как свадебный генерал - просто для популярности чтоб НЭК и "Свобода" выглядела белыми и пушистыми. В комиссии Гиммлера тоже сидели выдающиеся немецкие физики Гейзенберг и Планк, основоположники квантовой теории, у Сталина тоже был популярный в народе дедушка Калинин, известный аферист Барнум для своих гастролей привлекал знаменитую певицу Дикс.
Так что Бенюк скорее всего непричём, просто на денюжку польстился. Но будьте бдительны, а вдруг всё-таки он причём? ;)
а ви сюди нащі приплелись? ляп аби не мовчки.
Бенюк як раз людина, яка вкладає грощі у Свободу мільйонами. а не заробляє на партії. нащо ви кажете, якщо не знаєте суті справи?

Zuzuka

прагну...

Tigr, ви колись вмикали телевізор не на ОРТ, а на інші канали? я думаю так. і ви мали там побачити і фільми з Бенюком /Утесов/.
у театр ходили? хм... тоді маєте знати, що Бенюк із Хостікоєвим співпрацюють. останній часом /років 7/ поставали не 1 десяток вистав. на які ходять люди, повні зали. відомо, що і кіно і театр є величезним доходом, якщо людина відома. а Бенюка знають і у нас і по всьому світу. тому грощі у нього є. і це його приватна справа куди витрачатись. людина захотіла принести грощі у партію. її право.

я говорю про відомих акторів. пане Tigr, змушена вас повідомити: ваша роль захисника Московії не оплачувана і з вас виривається заздрість.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

В свій час чув про те, що в ВО "Свобода" лише один мільйонер - Бенюк. Крім нього - більше немає. Олігархом його назвати навряд чи в кого язик поверненться. Гроші, як на мене, з його творчої діяльності, телебачення, кіно... Окрім того він засновник театрального агенства "Бенюк і Хостікоєв", рекламу постійно маємо можливість бачити на "5-му каналі".
Щодо висловлювань Тигра :lol::lol::lol:.
Спочатку він стверджує, що Бенюку заплатили:
Бенюк скорее всего непричём, просто на денюжку польстился
Аж тут "благодать Божья" зійшла на нього і "новое откровение явилось". Виявляється, це не Бенюку платили, а Бенюк платив:
Отмывание денег ещё никто не отменял . А раз Бенюк их вкладывает миллионами (откуда они у полузабытого актёра??), значит это чьи-то грязные деньги.
Отже, Ваш остаточний варіант про гроші Бенюка: він платив, чи йому платили? :lol:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Цензура

а ви сюди нащі приплелись? ляп аби не мовчки.
Бенюк як раз людина, яка вкладає грощі у Свободу мільйонами. а не заробляє на партії. нащо ви кажете, якщо не знаєте суті справи?
Так ось воно що! Ну так так би одразу і сказали! А не підкажете, скільки наразі коштує місце в першій п'ятірці виборчого списку Свободи? Хочаб на прикладі Бенюка?

Zuzuka

прагну...

не підкажу і не підкаже ніхто, бо місця і партія Свобода не продається. ви трішки не вписуєтесь в рамки теми.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Вибачте панове, відхилились від курсу досить суттєво!
нагадаю, що все почалося з статті, в якій її автор (той, що написав, а не той, що виклав) "заклеймил позором" національну комісію з питань захисту суспільної моралі.
Сьогодні в рядочку на "5-му каналі" прочитав, що більше 70 громадських організацій підписали меморандум про співпрацю з вищезазначеною комісією. Як на мене - чудовий доказ того, що не всі в Україні розділяють думку автора статті, а скоріше навпаки - діяльність комісії матиме досить вагому підтримку.

Зверху