НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ответ: НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Ага, будем ждать убийств.

З

Зверюга.ua

Guest

Sim$Dim сказав(ла):
Ага, будем ждать убийств.
Які вбивства????? Сім-Діме ну ви ж доросла людина... а кежете таке що і дитина не зможе вумати...
Що ж як що шось коїться то це все Ющенко і його люди роблять???? Вони у Донецьку вчинили бійку у 2004 році напередодні виборів...
Ну звідки у вас така інформація?? Ви були на цьому посміховску коли Вітреко виступала чи ви чули що там була бійка????

Sim$Dim

бесконечная жесть

Если бы я бы в чем-то не уверен, то не говорил бы про этот факт вообще.
Насчет же убийств, то это уже стало вполне привычным явлением во всех крупных городах, а учитывая активизацию деятельности радикальных националистических сил у нас в городе, то мы имеем все шансы быть включенными в этот список.

ЗЫ. Причем тут Ющенко?? Я его даже не упоминал в этой теме. Хотя не стану спорить, что и он немало способствует этой нехорошей тенденции.

Останнє редагування:

Haup

козаченько

Каким образом?

З

Зверюга.ua

Guest

Sim$Dim сказав(ла):
Если бы я бы в чем-то не уверен, то не говорил бы про этот факт вообще.
Насчет же убийств, то это уже стало вполне привычным явлением во всех крупных городах, а учитывая активизацию деятельности радикальных националистических сил у нас в городе, то мы имеем все шансы быть включенными в этот список.

ЗЫ. Причем тут Ющенко?? Я его даже не упоминал в этой теме. Хотя не стану спорить, что и он немало способствует этой нехорошей тенденции.
Я не кажу впевнені ви у цьому чи ні. Я вас запитав ви там були присутні??? Чи все це ви знаєте зі слів пані Вітренко??? Відповідайте на питання, а некажіть впевнені ви чи ні!
І доречі, хто там влашував бійку і що саме цікаве З КИМ???????????????
У нас у місті так багато прихільніків пані Віитренко що там можно влаштовувати бійки??? Не кажіт дурниць! Це піар хід Вітренко&Марченко, бо винахідливістю вони не блищать....

Sim$Dim

бесконечная жесть

Что то вы стали слишком настойчивым, Зверюга. И вы не следователь и не прокурор что б в такой форме требовать от меня ответа.
Насчет Витренко, то повторюсь, я сам ее не люблю, но сторонников ее в нашем городе достаточно, среди которых и мои родители, которым не доверять у меня причин нет и множество знакомых. И сколько не говори на нее "Дура" от этого ничего не изменится.
Так же ничего не сделаешь с тем, что часть молодежи в нашем городе все больше и больше проникаются левыми идеями.

Haup **Каким образом?**
Ему выгодно поиграть на национальных струнках, но это ему нужно лишь на период выборов и получается, мягко скажем, не очень..

З

Зверюга.ua

Guest

Sim$Dim сказав(ла):
Что то вы стали слишком настойчивым, Зверюга. И вы не следователь и не прокурор что б в такой форме требовать от меня ответа.
Насчет Витренко, то повторюсь, я сам ее не люблю, но сторонников ее в нашем городе достаточно, среди которых и мои родители, которым не доверять у меня причин нет и множество знакомых. И сколько не говори на нее "Дура" от этого ничего не изменится.
Так же ничего не сделаешь с тем, что часть молодежи в нашем городе все больше и больше проникаются левыми идеями.

Haup **Каким образом?**
Ему выгодно поиграть на национальных струнках, но это ему нужно лишь на период выборов и получается, мягко скажем, не очень..
От що я від вас хотів почути! Ви не були особисто на тому виступі! А те що хтось там десь каже, то як ви самі казали не є фактом! Докази шановний докази! Я наприклад я знаю що там лише цю дурепу закидали яйцями, а вже про бійку почув від вас і більш не від кого! Звідси висновок, чи брехун ви! Чи той хто ввів вас у оману!

З.І. Так що чи ви приведете сюди дійсно аргумент(відеозапис, протокол затримання, чи фото) то я вас буду важати БРЕХУНОМ! Я буду радити це робити іншим користувачам форуму!

Sim$Dim

бесконечная жесть

**Докази шановний докази! Я наприклад я знаю що там лише цю дурепу закидали яйцями, а вже про бійку почув від вас і більш не від кого! Звідси висновок, чи брехун ви! Чи той хто ввів вас у оману!**

Смотри канал ТНТ, хоть как ни крути драка была. Неплохой такой репортаж, мне понравился.

Останнє редагування:
З

Зверюга.ua

Guest

Sim$Dim сказав(ла):
**Докази шановний докази! Я наприклад я знаю що там лише цю дурепу закидали яйцями, а вже про бійку почув від вас і більш не від кого! Звідси висновок, чи брехун ви! Чи той хто ввів вас у оману!**

Смотри канал ТНТ, хоть как ни крути драка была. Классный такой репортаж, мне понравился.
А що це за такий новик канал???? ТНТ???? Я про такий і не чув??? Це що новий "аопппозиційний-профффесорскій" канал Януковіч і ко???? Ви суди викладіть цей дуже цікавий репортаж з вашого таємного каналу!

Sim$Dim

бесконечная жесть

Вы еще к запятым и опечаткам придеритесь :) Может полегчает...

Не я первый нея последний, кто называет ошибочно канал НТН как ТНТ.

Мелочно, уважаеммый оппонент, мелочно, не ожидал такого от вас.

ЗЫ. Жаль, но записать не удастся, ну а фотки, думаю, найду.

Останнє редагування:
Зверху