Что будет с Украиной в 2009 году?

sooka

New Member
Ну не стоит сразу сравнивать со странами, где ниже уровень жизни и т.д. Хуже некуда - сказано образно, т.к. всё-таки беспредел-то творится у нас. Виной тому - наше правительство
 

МАХ

Active Member
Ну не стоит сразу сравнивать со странами, где ниже уровень жизни и т.д. Хуже некуда - сказано образно, т.к. всё-таки беспредел-то творится у нас. Виной тому - наше правительство
Непотрібно перекладати з хворої голови на здорову… Влада то як раз досить злагоджено и професійно працює… правда у них завдання трохи інші, а саме відпрацювання коштів вкладених в них олігархами… Шукати винних сенсу немає…. Винен кожен… наприклад, за кого ви будете голосувати на наступних виборах?...
Безладдя? А ви мені покажіть хоча б одну людину (бажано за 18р.), котра б жодного разу не давала хабара! (брали напевне1/3 ).. а хабарництво це таке ж правопорушення як і крадіжка…
Нажаль народ клює на красиві гасла, картинки… цим і користуються олігархи… витрачаючи мільйони, щоб потім заробити мільярди… тому влада лише те й робить що обслуговує своїх власників… а народ сам по собі… платить лише як данину нашій владі мільярди… Жаль лише що інтелект та розвиток нації іде на спад..…
 

mangust

патріот
Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

За даними "Дзеркала тижня", російська сторона висунула низку додаткових умов отримання Україною п'ятимільярдного кредиту від Російської Федерації. Остаточне узгодження умов має відбутися через тиждень в Москві.

За інформацією "ДТ", в першому раунді переговорів про надання Україні п'ятимільярдного кредиту, котрий відбувся в Москві в п'ятницю, 6 лютого, від української сторони взяли участь заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський, а також представники Міністерства закордонних справ і Національного банку.

Як повідомило джерело "ДТ" в українській делегації, під час зустрічі з міністром РФ Олексієм Кудріним було висунуто додаткові умовм отримання Україною кредиту. Зокрема, російська сторона чекає від української:

- ратифікації угоди про так званий "нульовий варіант" (так називається договір про розподіл майна колишнього СРСР, за яким Росія бере на себе всі борги Союзу, але інші колишні республіки відмовляються від своїх претензій на будь-яке майно СРСР);

- вирішення Україною питань з власностю колишнього СРСР за кордоном;

- вирішення спірних питань з російською власністю в Україні;

- визнання Україною як держборгу боргів українських підприємств перед Зовнішекономбанком СРСР.


При цьому попередні фінансові умови можливої позики поки тримаються в таємниці.

З проханням прокоментувати хід переговорів "ДТ" звернулося до міністра фінансів України Віктора Пінзеника, проте той повідомив, що дізнався про сам факт проведення подібних переговоро від журналіста "ДТ".

Остаточне узгодження умов має відбутися під час другого раунду переговорів, який повинен відбутися через тиждень в Москві.
 

mangust

патріот
Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

НАРОД,ГОТУЙСЯ !!!
Хтось там закликав до масових заворушень? До них вже готові(чи готуються)

Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов вважає, що Україна знаходиться "в умовах близької трагедії, в умовах воєнних дій".

Про це він заявив на закритій частині розширеної колегії МВС в п'ятницю, сподіваючись, що сторонні його не чують, пише "Комерсант-Україна".
Турчинов зазначив, що "хаос", який насувається унаслідок світової економічної кризи, "неможливо зупинити без сильної влади – і стрижнем цієї влади у всіх країнах є МВС".
"Першою реакцією певної частини населення на серйозні проблеми буде бажання вирішити їх незаконним чином. І ось на цьому етапі ми повинні поставити заслін", - вважає перший віце-прем’єр.
"Користуючись тим, що в залі немає нікого зі сторонніх, із усією відповідальністю вам заявляю: ми знаходимося в умовах близької трагедії, в умовах воєнних дій. Ви перші, хто це повинен зрозуміти", - сказав міліціонерам Турчинов, якого цитує газета.
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підтримав його:

"Ми дійсно входимо в особливий режим життя країни. У першу чергу через економіку, у другу – через вибори, що наближаються... Ми повинні діяти за законом і подолати в собі страх політичних звинувачень. Тому указ номер один – забути про політику. Плювати, що скажуть про нас завтра! Діяти за законом і нічого не боятися!"
Міністр також заявив: "Наступний рік, шановні начальники (регіональних управлінь МВС), – рік громадської безпеки і війни з судами. І досить мені говорити, що судді можуть усе. Міліція теж може усе. Я знаю безліч прикладів, коли судді на зло використовують проти нас свій статус [...]. Крім нас, нікому поставити їх у законне стійло".
 
Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

Заступник Глави Секретаріату Президента України вимагає пояснень від першого віце-прем'єр-міністра Олександра Турчинова щодо його останніх заяв, виголошених 6 лютого на розширеній колегії МВС, в якій він брав участь.

«Без перебільшення, громадськість стривожена заявою першого віце-прем'єр-міністра Турчинова, проголошеною на останній колегії МВС у присутності майже сотні керівників центрального апарату і територіальних управлінь МВС, – зазначив І.Пукшин. – З одного боку, Прем'єр на засіданнях уряду – а надто перед телекамерами – запевняє, що все добре, ситуація під повним контролем уряду, з іншого – громадяни дізнаються зі ЗМІ, як перший віце-прем'єр-міністр на закритій нараді зізнається працівникам силового відомства, що Україна знаходиться «в умовах близької трагедії, в умовах воєнних дій».

Виправдання цієї заяви одним з речників БЮТ «вбило наповал» – мовляв, «заява Турчинова не призначалася для преси», наголосив заступник Глави Секретаріату.

«Уряд Тимошенко працює за подвійними стандартами і вже заплутався у власних «варіантах правди» про ситуацію в Україні. Одна версія – заготовлена для преси, яка базується на популізмі. Інша – для закритого кола осіб, де реально описується стан речей. Керівництво Кабінету Міністрів боїться сказати правду людям, бо це означатиме визнання власної неспроможності», – підкреслив І.Пукшин.

З огляду на усі ці обставини, наголосив заступник Глави Секретаріату, перший віце-прем'єр повинен пояснити суспільству, проти кого той збирається розгортати вже анонсований «театр воєнних дій».

«Хто сьогодні ворог для уряду? Про що ще невідомо українцям з того, що останнім часом натворив уряд? – запитує І.Пукшин. – Проти кого збирається воювати уряд Тимошенко: проти Глави держави, проти Секретаріату Президента, проти людей? Вважаю, що останні заяви урядовців мають стати предметом розгляду правоохоронних органів».
 

sooka

New Member
Что будет - прогнозы довольно пессимистичны - экономика на грани краха, падение гривны и беспредел в правительстве, нежелание Тимошенко вносить изменения в бюджет, оформление безнадежных кредитов...вряд ли будет что-то хорошее
 

mi][a

Человеку нужен человек
Кабмін доручив запровадити державну реєстрацію інтернет-видань

Кабінет міністрів доручив Службі безпеці України розробити проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної реєстрації інтернет-видань.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 18 лютого 2009 року “Про затвердження орієнтовного плану законопроектних робіт на 2009 рік”, текст якого розміщений на Урядовому порталі.

Зокрема, СБУ доручено розробити проект законодавчої процедури державної реєстрації інтернет-видань шляхом надання їм статусу засобів масової інформації.

*** На сьогодні закон України “Про інформацію” від 2 жовтня 1992 року відносить до засобів масової інформації періодичні друковані видання (пресу) – газети, журнали, бюлетені тощо і разові видання з визначеним тиражем, а також аудіовізуальні засоби – радіомовлення, телебачення, кіно, звукозапис, відеозапис тощо.
 

Zuzuka

прагну...
Ага, а кризисом заняться Кабмину не хотелось?
звучит как призыв к усталой жене сексом заняться, а то глава этого самого кабмина больно усталой выглядит в последнее время :razz:

по темі: нічого страшного не станеться. випустим пар навесні соціальними протестами, а потім будемо жити виборами, тільки невідомо чи строковими чи як кому в голову стукне. бо судячи з усього вже стукає. БЮТ з Литвином надумали нові конституційні зміни проголосувати 16 березня. покищо не дуже зрозуміло це з арифмиточної точки зору
 

Randomize

Забанен
Я на выборы не пойду. Мне по... , чтоб стыдно перед совестью не было за то, что проголосовал за очередную сладкоголосую алчную с..ку (обобщенное понятие).
 
Зверху