Что будет с Украиной в 2009 году?

mangust

патріот
Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

А у мене склалося враження,що це ваші потаємні бажання.Бо чим більш бруду на Україну,тім вам краще.
Зізнайтесь.Сосе там десь під-ложечкою.

Марсия

New Member
Re: Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

А у мене склалося враження,що це ваші потаємні бажання.Бо чим більш бруду на Україну,тім вам краще.
Нет,ничего плохого я не желаю,пусть процветает!!! Только я реально смотрю на вещи в отличии от вас.

Miguel

Михаил Карцев
Модератор
Прикольная заметка! Прям пособие по выживанию при ПП.))хотя в каждой шутке есть доля правды))
Надейся на лучшее, ожидай худшего. Так что согласен с Марсией.
Надеюсь, все обойдется, знаю, что переживём...но тешить себя иллюзией и делать вид, что ничего не происходит...мы же уже не дети, что б закрывая руками глаза, уводить от себя угрозу или прятаться "в домике". Нужно реально смотреть на вещи и адекватно оценивать риски...

ps: mangust, с днём рождения! ;)

Останнє редагування:

Freddi

New Member
Re: Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

Зізнайтесь.Сосе там десь під-ложечкою.
Да це ж не Україна, а ЖО..А якась. Який бруд? ВАМ особисто дуже добре живеться в Україні?? Всього вистачає? Можете собі дозволити хоча б раз на рік їздити у відпустку за кордон, щоб це значно не відображалося на вашому гаманці? Не стикалися з безправністю громадян, систематичного порушення законів на всіх рівнях влади?
Що таке Україна????Кому карще? Та від якого бруду?? У Вас якесь хворобливе уявлення про сучасність. Коли в карїні цілковитий безлад та беззаконня, а просвіту не вбачається - природна реакція людини захищатися.
Ви втрачаєте роботу, гроші (не тому що Ви не вмієте щось робити або через власну недбалість), тому що ВАША ненька, сама краща країна в світі УКРАЇНА ВАС НАГНУЛА. Що ви після цього будете казати? Всі недоумки та козли, всім сосе, там десь під - ложечкою щоб вилити бруд на велику державу - Україну?:sick:

mangust

патріот
Відповідь: Что будет с Украиной в 2009 году?

Ви плутаєте державу Україна,з її неукраїнським керівництвом,в виборі якого і ви також приймали участь.Чом би вам не звернутись до партійних депутатів від місцевої до верховної рад з запитанням про сучасний стан в державі?Чи ви думаєте що мені і таким як я не боляче дивитись на те,як шматують,оббирають і гвалтують Україну як наші керівники,так і прості громадяни.

Freddi

New Member
Керівництво держави - уосеблення держави, фактично це і є держава. Держава - субєктивне поняття, яке визначається його керівництвом, не може існувати сомої по собі держави без керівництва. Які "кярівники", така і держава. Не можна розглядати та відокремлювати наприклад Президента чи Примєра та окремо ДЕржаву Україна. Це одне й те ж саме.

Zuzuka

прагну...
Україна - це ви, ваші тато і мамо, родичі, рідний дім, рідний двір, вулиці, на яких провели дитинство, друзі, з якими ви бігали по двору. школа і вуз тощо. і плутати країну із владою помилково. пройде криза і не 1, зміниться влада і не 1, а все вищезазначене лишиться і в 2009 і навіть накопичуватиметься. жодна людина не стане любити цю частину свого життя меньше, навіть якщо станеться із нею щось жахливіше, наж зараз в владі.

МАХ

Active Member
Керівництво держави - уосеблення держави, фактично це і є держава. Держава - субєктивне поняття, яке визначається його керівництвом, не може існувати сомої по собі держави без керівництва. Які "кярівники", така і держава. Не можна розглядати та відокремлювати наприклад Президента чи Примєра та окремо ДЕржаву Україна. Це одне й те ж саме.
Україна це в першу чергу народ … правителі уходять приходять нові… а українці лишаються… Я вважаю що поливаючи Україну брудом, ми завдаємо шкоди майбутньому країні… Це так само як зрада… зраду можна пробачити, але забути… навіть не згадуючи, вона відляже на душі, що просто змінює ставлення…. Так само поливаючи брудом Україну, створюється певне враження… прийде нова влада, а враження лишиться, і щоб потім відмитись від бруду знадобиться багато років… самі ж себе поливаємо брудом…

Ferromon

New Member
Рыночная экономика вошла в жизнь пенсионерки Галины Черепановой совсем недавно. Рынок до недавних пор оставался для нее местом, где она покупала овощи по цене, которая не зависела от спроса или предложения. А теперь 67-летняя Галина каждый день ездит на один из рынков Киева, чтобы бок о бок с такими же, как она, пенсионерами разложить на прилавке нехитрый товар: соленые огурчики, яйца, капусту — все со своей дачи. Она будет стоять здесь весь день, продолжает корреспондент, ее выручка составит около 100 гривен и часть этих денег уйдет за проезд до рынка и обратно. В месяц доход Галины Черепановой, 38 лет отработавшей учительницей в начальных классах, в лучшем случае составит вместе с пенсией 1137 гривен. «До кризиса, — поясняет издание, — это было около 170 евро, сегодня — 110 евро».

Modd

Очень Важная персона
Уже нужно писать что произошло с Украиной в 2009 а хорошего то мало.......или почти нечего…..

Зверху