Комунистическая партия

Проголосували б Ви за Симоненко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    137

sumochka

Member
Интересно, а куда мой пост дели, где была написана правда о Симоненко - политической проститутке, голосующей в Раде за бабло олигархов?
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: Re: ЛЕВЫЙ БЛОК В СУМАХ

Найкраща ідея при захисті соціальних інтересів власного народу, не повинна забувати і про його національні інтереси.
Часто важко провести межу між соціальними інтересами і національними, тому логічно було б їх не протиставляти, а взаємодоповнювати.

Не треба плутати справжніх правих з націонал-демократичним "отрєбьєм" накшталдт КУНу, УНП, Свободи і т.п.
Гадаю, у цьому найбільша біда націоналістичних сил - кожна з них вважає себе більшими націоналістами і замість того, щоб боротися із ворогами, гризе собі подібних з великим завзяттям, після якого сил на щось інше вже не вистачає.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Комунистическая партия

Интересно, а куда мой пост дели, где была написана правда о Симоненко - политической проститутке, голосующей в Раде за бабло олигархов?
Ось цей : ?
Симоненко - типичная политическая проститутка, продающая свои голоса при голосовании в Раде.
Так Ви нічого нового не сказали, а по суті ніякого зміста він не несе. Ну а взгалі пошукайте десь за 5-10 повідомлень до цього.
 

Djugashvili

Диссидент
Как врут буржуазные политики
«Политики врут украинцам, поэтому надо готовиться к худшему»
Для введения в Украине чрезвычайного положения нет оснований. Ввод чрезвычайного положения - это отвлечение государственных ресурсов, огромные затраты, изменение порядка пересечения государственной границы. Такое решение, даже если бы существовали обоснованные причины для него, было бы воспринято как попытка срыва президентских выборов. Ведь на теме эпидемии спекулируют все политики, пытаясь заработать для себя политические дивиденды.


Далее здесь: sm.cominformua.com/cgi-bin/show.pl?lang=ru&action=showstat&sndir=2009_11&razd=4&stat=43
 

Djugashvili

Диссидент
Молодці форумчани. Дякую за правдиві відповіді.
А Нахрапову все ж таки раджу вступити в КПУ. Ви достойні того.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Комунистическая партия

Шановні, не хочу створювати окремої теми, даби не множити сутності, але дістало. Я так розумію, те що весь 12-й мікрорайон ( може і інши, не знаю ) зафарбували трафаретними серпами і молотами з зіркою, це передвиборча агітація КПУ. Чи провокація? Побачив гарний допис під одним таким витвором "серп і молот - смерть і голод". Цілком згоден. Малювати таке напереододні річниці пам'яті про Голодомор, це всеодно що напередодні 9 травня так само затрафаретити усі горізонтальні поверхні свастікою. Особисто я такі малюнки вважаю знущанням над пам'ятью усіх міліонів заморених голодом, знищених у таборах і загинувших у 2-й світовий війні, відповідальність за початок якої СРСР несе не меньш ніж Німетчина. Особисто я не хочу бачити ані свастіки национал-социалістів, ані серпів-молотів комуністів. Я не можу пояснити дитині, чому свастіка, як символ сили, яка знищила максімум десь 10 млн. українців ( якщо десь половину усіх загиблих з боку СРСР вважати українцями, хоча це звісно перебільшення, але я так і сказав ) вважається поза законом, а символи комуністичної влади, яка знищила у рази більше, можна малювати на будинках напередодні дня коли вся Україна згадує о 10 млн. заморених комуністами голодом. І головне, влада навить не ворухнеться, щоб якось прореагувати. А якщо у відповідь якісь дурні свастікою напередодні 9-го травня обмалюють, заварушиться? Усім на це плювати?
 

mangust

патріот
Відповідь: Комунистическая партия

Нажаль,комуністична ідеологія,як і комуністична партія України,яка використовує даний логотип,в Україні ще не заборонена.Нажаль.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Комунистическая партия

Компартію нарешті заборонять?
Комуністична партія України має бути заборонена — з цим погоджується директор архіву СБУ, історик Володимир В’ятрович. "Якщо Компартія України позиціонує себе як спадкоємицю Комуністичної партії Радянського Союзу, я вважаю, що з юридичної і моральної точок зору в Україні не повинна існувати Компартія", — заявив В’ятрович на прес–конференції з нагоди Дня пам’яті жертв Голодомору.

В Окружному адміністративному суді Києва вже майже два роки триває судовий процес над комуністичної партією, ініційований 18 громадськими організаціями України, які позиваються до Міністерства юстиції щодо скасування ним державної реєстрації КПУ. Повноважний представник організацій–позивачів Артур Єременко зазначає, що реєстрація "оновленої" Компартії в 1993 році була здійснена Мін’юстом без обов’язкової попередньої експертної оцінки на відповідність статутних і програмних засад КПУ Конституції і Закону "Про політичні партії в Україні". КПУ діє всупереч дев’яти статтям Конституції України (ст. 1, 3, 11, 13, 20, 35, 37, 41, 65) і порушує шість обмежень статті 5 Закону України "Про політичні партії в Україні". Отже, здійснивши реєстрацію КПУ, Мін’юст надав узаконене державою право на антиконституційну діяльність, незаконне її представництво у вищому законодавчому органі України — Верховній Раді.

У червні цього року 37 громадських організацій звернулися до Генерального прокурора України Олександра Медведька з вимогою виконати свою конституційну наглядову функцію й апелювати у Верховному Суді про заборону КПУ, але прокурор відмовчується. Відтак, позивачі звернулись до Президента Віктора Ющенка з листовним "наполегливим проханням" стимулювати порушення прокуратурою справи "проти відверто антиконституційної діяльності КПУ". Аби Генпрокурор, відповідно до закону "Про політичні партії", домігся у Верховному Суді заборони політичної структури.

Тим часом Президент Польщі Лех Качиньський схвалив закон, що передбачає кримінальну відповідальність за володіння або придбання комуністичних символів. Згідно з документом, кожен, хто володіє, продає або поширює речі чи записи, які містять символіку комунізму, може бути оштрафований або засуджений до тюремного ув’язнення на строк до двох років.

ВО "Свобода" стверджує, що до комунізму потрібно ставитись так само, як і до фашизму. Кількість жертв обох режимів можна порівняти. Комуністичні символи, такі як серп, молот і червона зірка, повинні бути заборонені, тому що жахіття, скоєні режимом, забуваються, і це дозволяє процвітати бізнесменам, які цинічно перепродають речі з такою символікою та портрети радянських вождів.

Закон "Про заборону комуністичної ідеології в Україні" має бути прийнятий в Україні. Натомість напівзаконна реєстрація озброїла українських комуністів усіма юридично-правовими підставами щодо насильницького захоплення влади в Україні, що випливає із їхніх програмових засад. "Здійснити публічний судовий процес над комунізмом. Добитись у судовому порядку заборони комуністичної ідеології як людиноненависницької і такої, що завдала невиправної шкоди українському народові. Порушити кримінальну справу за фактом Голодомору 1932-33 рр., який визнано державою геноцидом українського народу, тобто, злочином, до якого не застосовуються терміни давності" - тези з Програми захисту українців.
Ніна Романенко
 

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: Комунистическая партия

Комуністична партія України має бути заборонена — з цим погоджується директор архіву СБУ, історик Володимир В’ятрович....
еще не очень давно наверное был сотрудником КГБ :lol:
 

dreadfin

Member
Кстати на фото достояние правых, а именно вас, господа! Спасибо вам за то, что померзли и проголовали за мерзавцев! Многая лета вам и хорошего места в аду))))) Развели тут. Со страху от комунизма опозорились?
А при "коммунизме" и мусорок нормальных не было. Приезжала 1-2 раза в день машинка и все как собачки Павлова бежали к ней с ведрами в руках. Не дай бог опоздаешь - останешься с мусором!:x
 
Зверху