Що так і не працює сервер ))):vis:ALF сказав(ла):Для сервера собираются деньги на ОЗУ по 15 грн просьба всем кто будет играть и кто нездал еще деньги подойти завтра 23.11 в 20.00 к "Росинке"
ул. Прокофьева
Да седня весь день работает я за день классно прокачался, Ваня и Альф тоже. В 20.00 иду на Росинку, будут я, Ваня, Сис, Косяк, Диффер и еще кто то.Storm сказав(ла):Работает, работает. Вы не волнуйтесь. Просто из-за нехватка ОЗУ - лаги.
Та що ти кажеш??? Ти щє скажи що мій айпі ти знаєш..... )))) Якщо ам не приємно чути критику у ваш бік то це не мій клопіт, а от якщо хтось буде зловживати своїми обов’язками то..........ALF сказав(ла):Мухаха а Зверюгин айпишник забанен на сервере. Мухаха
А никто и не "зловжывае своими обовьязками" я обычный юзер как и любой другой а ты алекс кей 10.0.47...Продолжать??Зверюга сказав(ла):Та що ти кажеш??? Ти щє скажи що мій айпі ти знаєш..... )))) Якщо ам не приємно чути критику у ваш бік то це не мій клопіт, а от якщо хтось буде зловживати своїми обов’язками то..........
Що кей то кей, Але той айпі котрий ви показали не є моїм мій 10.0.9.....ALF сказав(ла):А никто и не "зловжывае своими обовьязками" я обычный юзер как и любой другой а ты алекс кей 10.0.47...Продолжать??