Якщо хтось вважає, що Росія бомбардуючи ВСЮ територію Грузії тим самим "виконує" свої міжнародні зобов"язання стосовно Пд. Осетії, то на мій погляд - це вже занадто! З такими "миротворцями" непотрібен жоден зовнішній агресор, чи загарбник. Тим більше, що сподіватися на об"єктивність позиції росіян у конфлікті Грузії з Пд. Осетією та Абхазією марно. Замість того, щоб виступити дійсно гарантом стабільності в регіоні, Росія, незмігши подолати свої імперські амбіції, СВІДОМО пішла на ескалацію конфлікту.Чому Росія на всьому пострадянському просторі відкрито підтримує проросійські сепаратистсько-терористичні сили? У Грузії - Абхазію і Пд. Осетію, в Україні - Крим, в Молдові - Придністров"я. Через проросійську владу під повним контролем Кремля перебувають Білорусія і Казахстан. Зате через тверду позицію керівництва Латвії, Литви та Естонії така підтримка ведеться на рівні шпіонажу та фінансової підтримки всяких там "общєств нєсагласних". Хіба це не імперські амбіції Росії? Я в жодному разі не є прихильником будь-яких збройних конфліктів! Всі, хто знає війну не з книжок та телебачення підтвердять, що війна - це однозначно погано! Серед мирного населення переможців не буває! Не погоджуюся я з тим, що у розв"язанні війни винні США. Ну як, ЯК може суверенна держава зашкодити іншій, наводячи порядок на СВОЇЙ території? Тільки коли ця інша держава має відверті загарбницькі плани щодо першої. А яку вигоду з цього мають США, поки Росія не встряє у конфлікт? (скажу відразу: я не прихильник ні США, ні РФ, на мою думку оптимальне майбутнє для України - це Об"єднана Європа, де не повинно бути подібних конфліктів та тих, хто їх розв"язує, але зараз про інше).
You must be registered for see links