Грузино-Осетинский конфликт

POLTERGEIST

Active Member
Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Про бомбордування Цхінвалі із самого Цхінвалі навить самі російські медіа нічого не показували. А зараз показують, так само як і наши. Але от тільки невеличкі розбіжності. Згідно будь якім підрахункам там 2000 ну ніяк не могло загинути. По свідченням місцевих медіків під час бомбордування і подальшого розвитку подій загинуло 44 людини и ранено 70. І те, що казали що там все зруйновано, також не відповідає дійсності. Скла в будинках нема, наприклад як у "зруйнованому" госпіталі, і на деяких будинках відмітки того, що там відбувались бойові дії. В усякому разі жодного зруйнованого будинку не показали ані російськи, ані інши телевізійні канали. За винятком того, що російськи спочатку показували за кадрами зруйнованого Поті розповіди про Цхінвалі. І грузинський порт Поті і місто Горі ще й досі руйнують і грабують.
І я б сказав не "імперію зла", а новітній Рейх.
любый друже вот и вы вставили свои пять копеек:razz:
 

Ориген

в пути
Ребятки а вообще ситуация более чем серьезная:
Крымская "Наша Украина" требует прекратить выдачу паспортов РФ гражданам Украины

Для предупреждения негативного развития событий, укрепление дружбы между украинским и русским народами, недопущение провокаций в Крыму крымская организация ВОО "Наша Украина" требует прекратить незаконную выдачу паспортов РФ гражданам Украины, а также увеличить финансирование Вооруженных Сил Украины. Об этом говорится в обращении "нашеукраинцев" к первым лицам государства по поводу принятия необходимых мер по стабилизации ситуации вокруг Крыма.

Как сообщили ЛІГАБізнесІнформ в пресс-службе организации, ее активисты предложили провести проверку соблюдения требований законодательства относительно гражданства госслужащих, прежде всего, высоких чинов и представителей органов самоуправления автономии. Кроме того, они требуют лишить в судебном порядке гражданства Украины лиц, которые получили паспорта РФ.

Вместе с тем, крымские "нашеукраинцы" предлагают увеличить финансирование Вооруженных Сил Украины; обеспечить достойные социально-экономические и бытовые условия военнослужащим ВМС Украины; интенсифицировать развитие экономических и гуманитарных отношений Крыма с другими регионами государства.

В то же время, в организации предусматривают интенсификацию усилий государства по выполнению законодательства относительно евроатлантической интеграции; прекращение силовыми структурами антигосударственных провокаций, в частности поношения государственных символов, и привлечение к ответственности их участников; применение комплекса действенных мер по улучшению морально-политической подготовки военных и правоохранителей, патриотичного воспитания молодежи и граждан Украины; обеспечение защиты информационного пространства Украины. "Взаимное уважение к независимости и суверенитету – залог настоящей дружбы народов, партнерства между государствами", - подытожили в крымской "Нашей Украине".

Напомним, Россия вмешалась в конфликт Грузии и Южной Осетии якобы с целью защиты российских граждан, проживающих в непризнанной республике.

Народный депутат от блока "Наша Украина – Народная самооборона" (НУНС) Ярослав Кендзер обещает внести на рассмотрение Верховной Рады проект закона о лишении украинского гражданства тех, кто взял российский паспорт, т.е. получил двойное гражданство.


Ведь получается так, что РФ может выдать крымчанам паспорта, и что будет тоже что в Южной Осетии?
 

POLTERGEIST

Active Member
Ребятки а вообще ситуация более чем серьезная:




Ведь получается так, что РФ может выдать крымчанам паспорта, и что будет тоже что в Южной Осетии?
мне бы не помешало гражданство РФ, часто бываю в России, купил там авто но через границу ни-ни более 3 месяцев и плюс страховка а так...прежде чем думать о войне- нужно думать о себе:lol:
 

^Зверюка^

<b>Кто здесь?</b>
Отже, Грузія. Просрала битву за Осетію, хоч могла і виграти. Виникає багато питань по їх позиції:
• Чому не був підготовлений тотальний план ведення війни і не використана уся можлива інформація?
• Чому не був знищений Рокський тунель?
• Яким чином російська армія так швидко змогла по горам вдертись до Грузії?
• Чому не було досягнуто гарантій із західними країнами?
• Якого *** грузини зараз здають свою країну замість того шоб воювати з Росією?
• Де *** міць Америки і історична мудрість Європи?

Висновки по Грузії:
1. Військовий: Грузинська армія непідготовлена до війни. Грузини діють імпульсивно, стратегії у них нема. Вони втратили свої території і можуть забути про них років на 20 точно.
2. Політичний. Міжнародні гарантії до жопи. Міжнародне право до жопи. Ніхто нікому допомагати не буде, якшо ти офіційно не знаходишся у якійсь чіткій системі політичної і військової безпеки. В принципі так було завжди.

Росія. Виграла битву за Осетію і Абхазію. Показала всім, хто має член в регіоні, а хто тільки показує, шо шось має. Сформувала новий тренд на все політичне життя Медведа-Путіна на років 5: за межами РФ таки є вороги, і РФ готова їх мочити.

Є моменти:
• Чому російські війська досі втикають?
• Чому ще до сих пір існує грузинська інфраструктура?
• Чому ще не взято Тбілісі?
• Чому живий Саакашвілі?
• Якого *** грузини роблять в Грузії?

Висновки по Росії:
1. Військовий: Росія виграла битву, але до завершення війни далеко. Керівництво поводить себе рішуче, але, думаю, вони самі трохи в шоці, як легко їм далась Грузія. Чомусь не добивають інфраструктури країни, і це помилка. Може, таки бояться? Якшо вони застрянуть в Грузії, то втягнуться у непотрібний довготривалий конфлікт. Їхня мета має бути – зламати грузинів і знищити будь-які їх надії на нормальне життя.
2. Політичний. РФ показала, шо буде в тій чи іншій мірі з Україною, Молдовою, Білоруссю і іншими фактичними чи потенційними васальними територіями якшо шо. Росії по барабану на ставлення США чи ЄС. Росія сильна і вона може. Пропаганда живе, радянська людина живе, російська ідея живіше всіх живих. Медвед-Путін будуть реально працювати на відновлення російського впливу в регіонах та колишніх странах радянського союзу.

Україна. Перша російська ціль після закінчення війни в Грузії. Російська ідея жива, а існування незалежної України суперечить усім засновкам російської ідеї. З російської точки зору, Україна повинна ще раз стати васалом.

Є два варіанти:
• Ми сосем
• Ми не сосем

Варіанти
1. Ми сосем. В принципі, це продовження того, шо є зараз. Сидіти тихо і нічого не робити чи прямо підтримувати РФ – це одне і те саме. Окупувати Україну буде важко, тому РФ зацікавлена у відверто лояльному політичному режимі. Нас здадуть. Усі заяви українського МІДа чи позиція Ющенка – до жопи, це всього лиш папірці і позиції.
2. Ми не сосем. Для цього стратегічно потрібно виділити дві цілі:
a. Політична. Успішна модель розвитку, швидкі економічні реформи. Мінімізація впливу держави на економіку. Енергозбереження. Пенсійна, житлово-комунальна, вугільна, демографічна, податкова, адміністративна і т.д. реформи. Продати все крім совісті. Знищити корупцію.
b. Військова. Економічні реформи дозволять виділити додаткове фінансування на армію, що виведе боєздатність на новий рівень. Україна повинна розпочинати інформаційні війни на російській території. Україна повинна зробити так, щоб як мінімум поставити під сумнів велику російську ідею в головах росіян. Радянська людина як вид повинна бути знищена в Україні. Основний наш ворог сьогодні – мозги населення РФ.

В України є ще років 10. Росія не зможе наростити військову міць і всадити чіпи «російської ідеї» українцям за короткий проміжок часу. Для домовленостей з нашими уродами-політиками Росії також потрібен час. Треба чітко усвідомлювати, якщо буде все так як зараз, то ми сосем, а війна неминуча. Якшо ж ми розвиваємось, війна стане для росіян занадто ризикованою. На нашому боці час. На російському – енергоресурси і продажність політиків.
НАТО не так важливо. Вступ до НАТО не є самоціллю, а лише інструментом. Із проведеними реформами і сильною армією ми зможем в любий момент вступити до НАТО. Без реформ і армії ми непотрібні НАТО, і є смачним куском для Росії.
Интересная точка зрения.
 

Terminus

where death is most alive
Интересная точка зрения.
Прелесть. Поздравляю Вас. Вы обнаружили самый рациональный и трезвый взгляд, из увиденных в последнее время, на микро- и макро- политическое положение Украины в мире. Без ложного патриотизма и, почти, без использования стереотипов.
После удаления этого "почти" заслуживает выделения в отдельное сообщение вверху темы с пометкой: "Ознакомиться всем".
Без иронии.
 
Останнє редагування:

united

lifelong United supporter
Ребятки а вообще ситуация более чем серьезная:

Ведь получается так, что РФ может выдать крымчанам паспорта, и что будет тоже что в Южной Осетии?
вітаю з правильною відповіддю! як на мене, ще в перший день війни було зрозуміло, що Росія може використати цей самий привід для війни в Криму: мовляв треба обороняти "ісконно русскоє насєлєніє".

Гітлер теж "захищав права" судетських німців у Чехії...
 

Life-ua

+ плюс - минус
вітаю з правильною відповіддю! як на мене, ще в перший день війни було зрозуміло, що Росія може використати цей самий привід для війни в Криму: мовляв треба обороняти "ісконно русскоє насєлєніє".

Гітлер теж "захищав права" судетських німців у Чехії...
Та даже сделают всё проще : обьявят что в Крыму (где нет жодної украинской газетки) генноцыд против русских (русского языка) - что нада защищать своих сограждан (а их там будь здоров + 7000 вояков ЧФ) : ЧЕМ НЕ ПРИВОД ПО РОССИЙСКИ , ДЛЯ ВОЙНЫ ? :)
 
Зверху