Грузино-Осетинский конфликт

Life-ua

+ плюс - минус
Та і росія незаперечує факта бомбардування цього міста...
Нет , сначала она заперечувала . Сидел какой-то Генерал и рассказывал по РосГазпромТВ что Гори никто и не бомбил , пилотов никто не терял , и что с мирным населением они не воюют (это потом уже когда весь мир видел кадры миротворчества российских окупантов - они хоть признали что бомбили ...)

Sauron

Просто одинокий волк...
Я так же не верю и украинскому телевидению, так как в каждой стране транслируется по телевидению то, что в интересах этой страны. Так было есть и будет.

Life-ua

+ плюс - минус
По крайней мере, это ихнее дело. Россия сама должна знать, что ей делать, мы к этому отношения иметь не должны. Вот когда война затронет нас (не дай Бог конечно), тогда нужно будет предпринимать какие-то действия. А сейчас оказывать военную помощь Грузии и этим лезть на рожон к России, по крайней мере глупо.
Глупо молчать - так как потом они на Крым глаз положать (если эти преступления им сойдут с рук)

Видать не читал недавний комментарий Лужка ? В котором он гордо говорит что в этой суматохе неплохо было-бы и Крымом занятся . (подумай об этом)

Life-ua

+ плюс - минус
Я так же не верю и украинскому телевидению, так как в каждой стране транслируется по телевидению то, что в интересах этой страны. Так было есть и будет.
В Украине каналы вещают так как им угодно , и принадлежать кому угодно (начиная с регионалов - заканчивая нашеукраинцами и безпартийными)

В России же они давно уже приватизированны Кремлём , никто там не может существовать в СМИ если он не лоялен к Путину (поэтому и выходит картинка такая - когда они вещают в один тон)

Sauron

Просто одинокий волк...
А чего мы добьемся если будем не молчать, а лезть без мыла в *опу?? Нам от этого легче станет? С Россией надо наоборот союзничать, но никак не враждовать, хотя бы из-за того, что нам это абсолютно не выгодно.

Life-ua

+ плюс - минус
А чего мы добьемся если будем не молчать, а лезть без мыла в *опу?? Нам от этого легче станет? С Россией надо наоборот союзничать, но никак не враждовать, хотя бы из-за того, что нам это абсолютно не выгодно.
Опастно создавать преценденты сепаратистские - потому что если это им сойдёт с рук (развалить Грузию) , они займутся нами . Так само провозгласят себя миротворцами , обьявят что в Крыму генноцид против русских , и начнут нападать . Ты этого хочешь ?

Почитай коммент Дугина - идеолога ЕР (который говорит что война в Крыму неизбежна , мол мы обязанны забрать)

Я не против дружбы с Россией - я против что-б мы подстилались под неё как рабы (тогда вобще на голову сядут считая что мы никто)

Зверюга

Vulcher
Модератор
По крайней мере, это ихнее дело. Россия сама должна знать, что ей делать, мы к этому отношения иметь не должны. Вот когда война затронет нас (не дай Бог конечно), тогда нужно будет предпринимать какие-то действия. А сейчас оказывать военную помощь Грузии и этим лезть на рожон к России, по крайней мере глупо.
Отак і тоді казали Англія Франція та інші, поки не стало запізно, і почалась 2га світова...
Ви важаєте що можна заспокоїти аргресора невтручанням? Тоді вас дуже шкода...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

А ты веришь нашему телевидению ? А почему же ты веришь нашему телевидению а не российскому ???
Тому що, якщо наше телебачення можна назвати трішечки заагнажованим, то російське повністю заагнажоване і на усі 100% відображає лише ту точку зору яка потрібна російському керівництву. А взагалі треба не тупо вірити тому що показують по зомбоящику, а включати мозок. Немає у тому конфлікті білих і пухнастих. Але Грузія проводила дії на теріторії власної держави, а РФ на теріторії іншої. Якіми б неадекватними не були дії грузинького керівництва, але вони носили локальний характер, а дії російського вже міжнародний.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Яка ж це їхня справа? Росія по відношенню Грузії такий самий суб'єкт міжнародних відносин, як і по відношенню до України. І якщо ми будемо мовчати, чи ще гірше схвалювати такі дії, то неминуче наступними будемо ми. І не потрібно тоди буде на когось кивати, нам ніхто не допоможе, бо ми самі їх до себе таким відношенням запрошуємо. Підкреслюю, невтручанням, чи схвалюванням дії РФ по відношенню до Грузії ми самі схвалюємо подібні дії РФ по відношенню до нас, і ніхто за нас не заступиться, бо ми самі цього бажали. На здоров'я, засуджуйте дії Саакашвілі, я особисто ніяк не підтримую вторгнення грузиньких військ до ПО. Але конфлікт далі можна було вирішити і без нищення мирного населення Грузії і бомбордування міст і сел у Грузії.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Партия регионов отправит помощь в Осетию
13.08.2008 07:19:50

You must be registered for see images

Президиум Партии регионов призвал власти Украины заботиться о национальных интересах и не становиться однозначно на одну из сторон в конфликте на Кавказе.

Кроме того, президиум Партии регионов вчера принял решение о предоставлении помощи осетинским семьям, проживающим в зоне конфликта.

По сведениям пресс-службы, гуманитарный груз - тысяча тонн продовольствия - будет отправлен в район конфликта уже в ближайшие дни. В Осетию направят муку, масло, сгущенное молоко, сахар, кондитерские изделия.
Минулого разу ми, завдяки Вам, змогли довго милуватись фото Кадирова-молодшого. Особисто моє ставлення до тієї персони негативне. По-перше, в його очах стільки інтелекту, що герой американських малобюджетних бойовиків, якій в змозі осилити досконоало лише фрази типа "фак ю" в порівнянні з ним має вигляд мінімум вченого-нобелевського лауреату (схоже, що Рамзан може осилити лише нехитрий набір слів типу "моя твоя не панимай"). По-друге, нагадаю, що це той Кадиров, який з придуркуватим виглядом з'явився на прийом до Путіна в спортивному костюмі, за що на нього навісили звання героя Росії та академіка (невідомолише яких наук), це той Кадиров, якого покійна Політковська називала "подонком". І зараз цей "герой" заявляє, що він не дасть образити Росію? Вибачте, а чи не він "повидушував" в себе всі російські кадри, посадивши на їх місця своїх "відданих псів"? Чеченські війська наводили лад в Гузії? Так може для Вас є таємниця, що саме ці "гвардійці", які тепер перебувають у нього на службі, колись в лавах протилежнї сторони відрізали голови російським солдатикам, записуючі весь процес на відео, від чого ваш проросійський табір (не буду казати, що Ви конкретно) дико обурювався та рекомендував для Чечні найкращі ліки - зарін? Тоді вони були поганими, а тепер гарні? Ну-ну...
І ось тепер, о чудо, завдяки Вам ми знову зможемо милуватись проФФесором (давно його не бачили). Дякую, ато вже за ним "соскучились". В принципі, гуманітарна допомога це чудово, а ще було б краще, коли в якості гуманітарної допомоги в Осетію поїхав сам Федорович, а то на цілу Осетію жодного проФФесора - розказав би їм, які він молився на святій горі Афон в Ієрусалимі, про шкідливого кота Леопольда та про добрих мишеняток, почитав би на ніч віршики Анни Ахметової...
Дозвольте поцікавитись, а кого з наступних Ваших кумірів ми матимемо змогу бачити на форумі в темі "Грузино-осетинський конфлікт"?
P.S. Доречі, а нарешті хтось розкаже мені з табору триколорних чому Грузія не має права зробити на своїй території з сепаратистами те, що в свій час зробила на своїй території Росія, нагадаю, що мирних чеченців тоді загинуло набагато більше, ніж задекларованих 2000 осетин (хоча багато хто і цю цифру називає віртуальною та роздутою)...

Останнє редагування:
Зверху