Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт
Партия регионов отправит помощь в Осетию
13.08.2008 07:19:50
You must be registered for see images
Президиум Партии регионов призвал власти Украины заботиться о национальных интересах и не становиться однозначно на одну из сторон в конфликте на Кавказе.
Кроме того, президиум Партии регионов вчера принял решение о предоставлении помощи осетинским семьям, проживающим в зоне конфликта.
По сведениям пресс-службы, гуманитарный груз - тысяча тонн продовольствия - будет отправлен в район конфликта уже в ближайшие дни. В Осетию направят муку, масло, сгущенное молоко, сахар, кондитерские изделия.
Минулого разу ми, завдяки Вам, змогли довго милуватись фото Кадирова-молодшого. Особисто моє ставлення до тієї персони негативне. По-перше, в його очах стільки інтелекту, що герой американських малобюджетних бойовиків, якій в змозі осилити досконоало лише фрази типа "фак ю" в порівнянні з ним має вигляд мінімум вченого-нобелевського лауреату (схоже, що Рамзан може осилити лише нехитрий набір слів типу "моя твоя не панимай"). По-друге, нагадаю, що це той Кадиров, який з придуркуватим виглядом з'явився на прийом до Путіна в спортивному костюмі, за що на нього навісили звання героя Росії та академіка (невідомолише яких наук), це той Кадиров, якого покійна Політковська називала "подонком". І зараз цей "герой" заявляє, що він не дасть образити Росію? Вибачте, а чи не він "повидушував" в себе всі російські кадри, посадивши на їх місця своїх "відданих псів"? Чеченські війська наводили лад в Гузії? Так може для Вас є таємниця, що саме ці "гвардійці", які тепер перебувають у нього на службі, колись в лавах протилежнї сторони відрізали голови російським солдатикам, записуючі весь процес на відео, від чого ваш проросійський табір (не буду казати, що Ви конкретно) дико обурювався та рекомендував для Чечні найкращі ліки - зарін? Тоді вони були поганими, а тепер гарні? Ну-ну...
І ось тепер, о чудо, завдяки Вам ми знову зможемо милуватись проФФесором (давно його не бачили). Дякую, ато вже за ним "соскучились". В принципі, гуманітарна допомога це чудово, а ще було б краще, коли в якості гуманітарної допомоги в Осетію поїхав сам Федорович, а то на цілу Осетію жодного проФФесора - розказав би їм, які він молився на святій горі Афон в Ієрусалимі, про шкідливого кота Леопольда та про добрих мишеняток, почитав би на ніч віршики Анни Ахметової...
Дозвольте поцікавитись, а кого з наступних Ваших кумірів ми матимемо змогу бачити на форумі в темі "Грузино-осетинський конфлікт"?
P.S. Доречі, а нарешті хтось розкаже мені з табору триколорних чому Грузія не має права зробити на своїй території з сепаратистами те, що в свій час зробила на своїй території Росія, нагадаю, що мирних чеченців тоді загинуло набагато більше, ніж задекларованих 2000 осетин (хоча багато хто і цю цифру називає віртуальною та роздутою)...