На мою думку вступ до НАТО нам необхідний і чим швидше тим краще… Росія показала своє обличчя… Наскільки мені відомо в Осетії за кошти США було збудовано нафтопровід в обхід Росії, щоб зменшити залежність натовських країн від Росії… Після того як, навесні Грузії і Україні не надалі ПДЧ, і перенесли на грудень. Росія активно почала провокувати (то розвідниками, то збільшення миротворчого контингенту…), що призвело до конфлікту. Грузія проводила цю операцію для встановлення конституційного ладу в невизнаній республіці Південна Осетія… На що схоже? Чечня… Росіяни Грозне обстрілювали з той же митою( так заявляв кремль)… нинішні дії Грузії Росія назвала геноцидом проти власного народу…. Де ж правда??? Після конфлікту Росія не зупинилася и окупувала частину Грузію… Що порушує суверенітет незалежної державі… А якби Грузія отримала ПДЧ НАТО повинне було б втрутитися у конфлікт… Думаю якби ПДЧ надали конфлікту і не було …
В Україні я Крим, а точніше Севастополь в якому я громадяни Росії, або ще ті в кого подвійне громадянство, що заборонено конституцією України… В Севастополі досить часто відбуваються провокації, и заяви Російських політиків, що Севастополь це Російське місто, не може пройти поза увагою… Захоплення українських маяків… Поведінка Росіян в Криму мене бентежить…
Що до кораблів Росії, Українську позицію можна зрозуміти. Вступивши в конфлікт вони сталі мішенню для обстрілу, і повертаючись в українське місто Севастополь могли створити небезпеку для жителів цього міста… Навчання з НАТО сюди приписувати недоречно… бо навчання Росія-НАТО набагато більше ніж Україна-НАТО…
Вступ до НАТО необхідній в першу чергу щоб захистити себе від Росії… кому не дійшло, наступній Севастополь…