Нікому не раджу викликати Максі таксі, особливо у важливих випадках, хіба що ви хочете потрапити в неприємну ситуацію) Викликав їх нещодавно, замовляв авто за пів години на визначений час. Пройшло 10 хвилин з того часу, на який я викликав таксі, ніхто так і не передзвонив, вирішив, що машина вже на місці і у них дзвонити не прийнято, вийшов, машини немає. Дзвоню диспетчеру, пояснюю ситуацію, кажу що вже майже запізнився через них, вибачається, каже що машина вже давно їде і я вже маю її бачити, каже, що зараз навіть скаже яка машина, дивиться - білий Ланос, кажу добре, почекаю ще хвилинку, бо й справді запізнювався. Питає мене чи не приходила мені смс, кажу що ні, вибачається кладе слухавку. Через хвилину приходить мені смс, немов чекайте авто - шевролє еванда, тариф з Роменської до центрального ринку 38 грн 0-о, я був в шоці. передзвонюю, кажу шо це таке, ви мені кажете що має приїхати білий ланос, в смс яка прийшла із запізненням в годину сказано шо буде Шевролє і що доїхати від Роменської до Ринку коштує 38 грн, вона в котре вибачається, каже шо тариф в нормі, що найкоротший шлях коштує 38 грн. В результаті таксі я так і не дочекався, трохи спізнився, але на щастя це була не життєво важлива подія. Враховуючи те, що до ЖД вокзалу відстань від мого дому 6,5 км, і зазвичай таксисти беруть 30 грн, то до ринку 4,5 км і у Максі таксі тариф виходить 38 грн. Така некомпетентність мене обурила і я вирішив попередити потенційних жертв щоб не потрапляли в таку ж неприємну ситуацію.