Обсуждаем оператора Utel

FEOFAN

http://feofan.com
омг, всегда думал что хспда на уровень ниже 3г. спасибо за инфо.

N3Ro

yurkaaaa
не знаю не знаю, у меня 3.5g ловит по всему городу, за исключением ул. Металургов и пр. Шевченка. - nok 5800

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Продать.
А разве нельзя было взять временно на проверку?
Или попросить кого-нибудь проверить покрытие?
Могу предложить модем старком150 - 550 грн. Новый 850 грн. Там один передатчик и два прийомника - работает даже в тяжелейших условиях. Проверка покрытия ИНТЕРТЕЛЕКОМ и манибек... :D

blackboy

New Member
Відповідь: Обсуждаем оператора Utel

You must be registered for see images attach
3,5G ;)

UFO.cz

Far away from home
Вы места на Google Maps отмечайте, где такую скорость наблюдали =) В случае с Утел это актуально.

UFO.cz

Far away from home
Тогда, похоже, придётся лета ждать =) Или приобретать до кучи что-то из CDMA-модемов.

speed

iamnotalone
Господа, может кто то объяснить, что значит стоимость пакета услуг на контракте? К примеру у70. То есть оно будет срезать ежемесячно со счета и бай бай? Не на бонусный ни на какой иной эти 70 не перекладываются?

blackboy

New Member
Відповідь: Re: Обсуждаем оператора Utel

Вы места на Google Maps отмечайте, где такую скорость наблюдали =) В случае с Утел это актуально.
12мкрн, Политех(кроме аудиторий с метровыми стенами) 3,5G- скрин выше :)
На Заливной плоховато ловит- 0-3 палочки из 7 ну и скорость уровня Edge..
В центре тоже 3,5G и полная шкала.

sumy_utel

New Member
Акцiя для абонентiв Utel – користувачiв пакетiв U’try, U’нiк та U’сiтi .

На всiх користувачiв передплачених пакетiв послуг U’try, U’нiк та U’сiтi чекає приємний сюрприз.

Вiдтепер поповнюючи рахунок на суму вiд 20 до 49 гривень, абонент Utel отримує бонус у розмiрi 20 гривень, поповнюючи рахунок на суму вiд 50 гривень - бонус 50 гривень, якi нараховуються одночасно з поповненням рахунка.

Абоненти Utel можуть використовувати бонуси на голосовi та вiдеодзвiнки по Українi, на вiдправлення СМС та ММС, на користування високошвидкiсним мобiльним iнтернетом.

Нарахованi бонуси використовуються протягом 15 календарних днiв, починаючи з дати поповнення рахунка.

Учасником акцiї «Бонуси за поповнення» може стати будь-який користувач пакетiв послуг U’try, U’нiк та U’сiтi, як iснуючий, так i новий.

Акцiя триває з 20 листопада 2009 року до 31 сiчня 2010 року.

Зверху