Да пішли ви з вашою Росією

Статус
Закрита.

Serg_T

Забанен
в унисон с предыдущим постом:

Скоро, если не уже и Европу ждет участь мирового носителя демократии
Европе както по.. на эти все бредни )))))), она жила хорошо, и будет жить. Так как там живут и работают, а не существуют и думают как УКРАСТЬ или ВЫДУРИТЬ :lol:

Serg_T

Забанен
Ну да потому что она нечего не стоит:lol:
Дурак вы батенька, и не лечитесь - не в нефте богатства, нефть на хлебушек не намажешь, да и хлеб вы з нефти не сделаете ))) А кушать хочется всем ).
П.С. От того что нечего продать вы испытываете комплекс неполноценности? ))))) Да у вас в жилах прям купеческая кровь )))

Modd

Очень Важная персона
Дурак вы батенька, и не лечитесь - не в нефте богатства, нефть на хлебушек не намажешь, да и хлеб вы з нефти не сделаете ))) А кушать хочется всем ).
П.С. От того что нечего продать вы испытываете комплекс неполноценности? ))))) Да у вас в жилах прям купеческая кровь )))
Ну да у нас скоро и хлебушка не будет, некому его будет делать, все заняты более важными делами: вступать Украине в НАТО или нет,на каком языке разговаривать. и т.д. Страна одних политиков.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Да пішли ви з вашою Росією

Та в нашей стране даже дверей нет верней границ! Едут сюда все кто хотят весь сброд со всего мира. Давайте боритесь за страну совсем сбродом который сюда едет!
Нам би спочатку розібратись з тим "сбродом", що тут вже живе.

Terminus

where death is most alive
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Да пішли ви з вашою Росією

Нам би спочатку розібратись з тим "сбродом", що тут вже живе.
Да, да... особенно методами гуманистычных радикалок с голой ***ой... Начинать нужно с забанить на ровном месте, не так ли?

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Да пішли ви з вашою Росією

Да, да... особенно методами гуманистычных радикалок с голой ***ой... Начинать нужно с забанить на ровном месте, не так ли?
Як нема що сказати, то треба перейти на особистості і придратись до авки. Як це банально і вже давно нецікаво.
Кого забанити. Вас? Тільки попрохайте ввічливо і за мить все буде зроблено.
Мене забанити? За що? Я цим повідомленням когось образила? Ну то не мої проблеми, що хтось сприймає мої слова на свій рахунок. Я нікого образити з форумчан не хотіла. Правда може хтось знає про себе таке, що мені невідомо.
Конструктивніше, панове, а то нецікаво стане спілкуватись, якщо тільки й робити, що придиратись до підписів і ніків.

sum4ataya

Забанен
Московія просто нам заздрить і не хоче признавати той факт, що Українська цивілізація древніша і мудріша за Російську, і назва "Росія" пішла від Київської Русі, це ж зрозуміло як ясний день, інша справа що такі діячі як ЮТ, гальмують розвиток країни, замість того що б рухатись уперед, можливо нам десь і не хватає Путінського прагматизму, але все попереду. Слава Україні!

Статус
Закрита.
Зверху