Murchik
я выиграл акцию-Бан 10лет
потому что мер "тушка"- лично мое видение ситуации такое: мер раскачивает и дестабилизирует ситуацию в тихом городе вместе с кучкой перевозчиков. Только такие люди могут собрать исполком за 20 минут и похаять решение суда и аку 2 раза за неделю. Провоцируя граждан на агрессию и озлобу к власти Украины в целом(ведь именно так мы думаем после каждого высера местных властей). Мер сум провокатор! так он любит еще называть граждан которые его посадили в кресло мер. Был бы мер а не кусок говна послал бы на хер этих перевозчиков, не нравится вон есть 5 направлений выезда из города, вали нахер, выбирай себе путь.На мою думку якось неправильно заскакувати в крісло голови на хвилі революції під яскравими гаслами і одразу починати робити все навпаки, замилюючи очі що це так треба, це так гарно та правильно. Чому виконком намагається показати що рішення суду та антимонопольного комітету це лайно, на яке можна плювати? Чому мерія може екстренннно зібратися для вирішення шкурного питання? Чому ця сама група вже рік не може вирішити питання наприклад з гарячою водою в моєму будинку (кого цікавлять подбробиці в приват). Вже всі жителі зверталися куди тільки можна. І до Лисенка теж багато разів. Я веду до того, що мерія вирішує тільки ті питання, які вигідні їм і зовсім не на користь народу. Ну якщо дійсно є якісь нестиковки в розрахунках тарифів, чому про це не можна прозоро та розгорнуто поінформувати людей. Вже доходить до того, що скоро буде таке, що поки доїхав з одного до іншого краю міста тричі рішення може змінитися про вартість проїзду. Мерія також показує, що рішення суду можна ніколи не виконувати а придумувати якусь "мульку" і робити далі по своєму.
Каждому городу Украины нужен свой Садовий, я думаю вы знаете о ком я.