Интернет от Телекома

  • Автор теми nets
  • Дата створення

Musicjet

Impostor
Укртелеком, ты ОХЕРЕЛ? Или Украина уже живет по российскому законодательству?!!


На момент написания поста доступ к указанному сайту отсутствовал по причине блокирования российским Роскомнадзором.
 

sale541

Active Member
ОГО от Укртелекома _ГО-НО!!!! Скорость не постоянная, пропадает.
 

Musicjet

Impostor
femidass, так это понятно, через прокси все пашет. Я говорю о самом факте. Вот сейчас например то же самое.
 

Imax

Member
Заглянул на сайт Укртелекома и приятно удивился новым тарифам. С 26 мая можно за 80 грн взять скорость до 20 Мбит/с или другие тарифы.

Нові вигідні тарифи на безлімітний Інтернет від Укртелекому

3 26 травня 2014 року ПАТ «Укртелеком» вводить нові тарифи на безлімітний Інтернет для існуючих та нових абонентів.

Укртелеком запроваджує лінійку тарифів безлімітного Інтернет-доступу для нових та існуючих абонентів, фізичних осіб на всій території України. Наразі, оператор виділяє 4 географічні групи та пропонує від 3 до 5 тарифів, залежно від місця проживання абонента.Назва тарифу відповідає швидкості доступу до мережі Інтернет.

При підключенні на нові тарифи абоненти зможуть придбати Wi-Fi роутер за 1 грн.

«Ми детально вивчили потреби користувачів Інтернету у різних містах України. В результаті була сформована нова тарифна лінійка, яка максимально відповідає очікуванням абонентів та конкурентній ситуації, - прокоментував введення нових тарифів директор з розвитку масового сегменту ПАТ «Укртелеком» Денис Захаренко. – Таким чином, клієнти Укртелекому отримують прості та вигідні тарифи для користування ресурсами всесвітньої мережі».

Для мешканців міст-мільйонників та обласних центрів оператор розробив тариф «П’ятірка» з доступом до мережі на швидкості до 5 Мбіт/с. Для користувачів Інтернету у великих та середніх містах діятиме тариф «Двійка». Ці пропозиції стануть у нагоді для щоденного спілкування у соціальних мережах, перегляду новин та користування електронною поштою.

Для любителів музики, кіно та відео Укртелеком рекомендує підключити тариф «Двадцятка» або «Десятка» з доступом до мережі на швидкості до 20 і 10 Мбіт/с відповідно.

Для мешканців районних центрів, невеличких міст та селищ оператор пропонує тариф «Половинка» зі швидкістю Інтернет-доступу 0,5 Мбіт/с, аналогічно діють тарифи «Одиничка» «Двійка», «П’ятірка», «Десятка» та «Двадцятка».

Дізнатися про перелік міст, для яких діють вказані пропозиції, можна на сайті оператора.

Існуючі абоненти можуть безкоштовно змінити свій поточний тариф на новий у будь-який зручний для себе спосіб: за допомогою системи самообслуговування «Мій Укртелеком» або звернення до Контакт-центру за номером 0-800-506-800 (безкоштовно зі стаціонарного та мобільного телефонів).

Інтернет – це Укртелеком!
 

Dessert

Active Member
Пару лет назад интернет от укртелекома был СУПЕР, проблемы с соединением были всего пару раз, а теперь чуть ли не каждую неделю, иногда каждый день :(
Постоянно пропадает соединение, народ как у вас? Интернет стабильный? Сегодня вообще отстой, больше не работает чем работает :(
 

lordъ

jerk it out
Пару лет назад интернет от укртелекома был СУПЕР, проблемы с соединением были всего пару раз, а теперь чуть ли не каждую неделю, иногда каждый день :(
Постоянно пропадает соединение, народ как у вас? Интернет стабильный? Сегодня вообще отстой, больше не работает чем работает :(
пропал сегодня.. хотя соединение есть, сигнал уверенный
 

Imax

Member
Уверенно работает уже 3,5 года. Дожди, грозы и ураганы никак не влияют на работу.
 

Imax

Member
10.06.2014

Укртелеком повідомляє про можливе тимчасове зниження якості ІР-послуг, які надає компанія, деяким абонентам у регіонах України.
Зокрема, труднощі можуть спостерігатися у клієнтів з широкосмуговим доступом до мережі Інтернет у частині регіонів країни. Наразі експерти оператора з’ясовують їх причини для оперативного відновлення роботи послуг.
Фахівці компанії зробили все від них залежне і станом на 10:50 належну якість ІР-послуг для всіх клієнтів компанії було відновлено. Компанія приносить вибачення за можливу тимчасову незручність.
 
Зверху