Знакомтесь. Слуги народа.

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Re: Відповідь: Знакомтесь. Слуги народа.

У Великобританії краща система захисту і трішки інша система. Я не хочу такої системи в Україні - вона надто багато контролю владі над життям громадян, а я поки що не бачу влади, якій я міг би то довірити і Україні.
Странный постулат?! Вы видимо у Мыколы Яновича стажировались?! :lol: Он то же говорил что после обложения 20% налогом презервативы и памперсы ПОДЕШЕВЕЮТ!!!
Я говорю о том что нужно что бы народ украины мог высказывать свою волю на сайте и что бы на это реагировал Кабмин с парламентом и Президентом. Я хочу что бы это было видно ВСЕМ с Украины и по всему миру!!! Что бы законопроэкт приняли на обсуждение и или приняли или отказали, но АРГУМЕНТИРОВАННО!!! А пока это происходит по желанию! Хочу и все, а дальше трава не расти...

Как волеизьявление всего народа может помешать прийти к власти достойным???
Якщо навіть КРУ не може допетрати...
Все оно может, только сейчас это не орган контроля, а цепная собачка ПРастов... Нет желания, а не возможности! :eek:

Справа в тому, що приватний підприємець не відповідає ні за що. Він є повноцінним господарем у своїй структурі. А чиновник перш ніж крок ступити - має оглянутися на сотню законів, приписів, указів та постанов. Бо кожен його крок, кожен підпис - це привід для розгляду КРУ, прокуратурою, судом і т.д. Дії чиновника жорстко регламентовані. Іноді знаєш, що треба зробити так, що так буде добре і правильно, але не можеш, бо буде як з одною всім відомою особою. І доводиться робити не як добре - а як по закону.
Но Вам же так не хочется что бы эти законы могли быть изменены по воле обычного, рядового человека...
Вкрав мільярди, а заплатив лише 13%? Чудово! Я згоден! Куди записатись на "бета-тест"?
Я думаю что не удивлю Вас если скажу что человек всегда одинаков?! Так вот Вор - воровать будет всегда, тысячу или миллиард, значения не имеет. Пока вор дорастет до уровня где он сможет своровать миллиард - он сворует много раз маленькие суммы, его поймают, сворованное компенсирует страховая, он заплатит 13%, но ведь больше его страховая не застрахует?! :) Соответственно и должности такой ему не светит...

Всі посади, на яких можна красти - призначаються місцевою радою, депутатами. І до них не можна просто "дослужитись".
Оно то Вам видней оттуда, я не спорю...:lol:
Но чем Вам не нравится система когда уличенный в финансовой нечистоплотности - уходит в отставку?! Во Франции например Кристин Лагард сейчас под следствием, а ведь она новый руководитель Международного валютного фонда, но если будет доказано, нарушение и коррупция, то ей светит штраф - 150 тыс. евро и возможно несколько лет тюрьмы...
 

Life-ua

+ плюс - минус
Новость из Сумской области :)

Міліція "взяла на олівець" молодиків з літнього табору

Правоохоронні органи переписали паспортні дані та зняли на відеокамеру всіх учасників молодіжного патріотичного табору "Відвага", який відбувався в Сумській області.

Про це повідомила член проводу організації "Молодіжний націоналістичний конгрес", яка організовувала табір, Катерина Аврамчук, передає Gazeta.ua.

"Ми більше десяти років проводимо подібні табори, але жодного разу подібного не було. Складається враження, що нинішня влада боїться будь-яких проявів патріотизму, і вирішила взяти під контроль всю патріотичну молодь", - вважає вона.

За словами організаторів, міліціонери приїхали на табір в переддень його закриття.

Правоохоронців було девʼятеро. Вони розпитали що тут відбувається, перевірили документи організаторів, потім переписали паспортні дані всіх учасників.

"Ми змушені були викликати учасників до міліціонерів, ті записували імʼя по батькові, дату народження та місце проживання кожного. Чоловік з камерою знімав все, що відбувається в таборі, - людей, намети… Міліціонери ж пояснювали свої дії "турботою про громадський порядок", - розповіла Аврамчук.

Табір „Відвага" відбувався в Сумській області недалеко кордону з Росії з 1 по 12 серпня.

Учасникам читали історичні лекції про події УПА, Холодного Яру та Конотопську битву.

Проводили тренінги з туризму та громадської активності. На табір приїхало близько 50 студентів та молодих людей з різних областей України.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Знакомтесь. Слуги народа.

Я говорю о том что нужно что бы народ украины мог высказывать свою волю на сайте и что бы на это реагировал Кабмин с парламентом и Президентом.
А чи не вийде так, що тим самим ви утискаєте права тої частини громадян, у якої немає інтернету чи вона не вміє ним користуватися?

Что бы законопроэкт приняли на обсуждение и или приняли или отказали, но АРГУМЕНТИРОВАННО!
Тобі рада тільки й займатиметься тим, що розглядатиме всякого роду маячну, настряпану "активними громадянами". Та ще й "аргументовано". А що там "аргументуєш", коли єдине чим можна описати ті "пропозициї" - це слово "маразм".

Но Вам же так не хочется что бы эти законы могли быть изменены по воле обычного, рядового человека...
А ви прийдіть і попрацюйте у відділі по роботі зі зверненнями громадян. Сходіть на звіт міського голови. Порозбирайте пошту. І побачите скільки серед "народу" , що пропонують . Особливо активізуються ближче до "полнолунія".

Пока вор дорастет до уровня где он сможет своровать миллиард - он сворует много раз маленькие суммы, его поймают, сворованное компенсирует страховая, он заплатит 13%, но ведь больше его страховая не застрахует?! Соответственно и должности такой ему не светит...
Да-да. А потім прийде адвокат, набіжуть журналісти, і цей чиновник буде зі сльозами на очах розповідати що "ці руки нічого не крали", а то все проіскі політичних опоненті, що хочуть позбавити його посади.
Зараз ми вже маємо точнісінько такий як я описав процес. І що ви доведете тут зі своїми 13%? Через пару місяців цього "лідера опозиції" відпустять, бо "процес політичний". Справу закриють і всі ті мільярди просто "спишуть". І ніхто нічого не заплатить. Ні страхова, ні чиновник. І толку з такої системи тоді?

Но чем Вам не нравится система когда уличенный в финансовой нечистоплотности - уходит в отставку?!
Бо в нашій країні розкравши мільярди на посаді прем'єра - прийнято балотуватись в президенти.
 
Зверху