Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: На что вы готовы ради Родины и Нации ???
Для прикладу наведу кілька цитат бсв (зачастіше Вашого однодумця, але в цій темі навіть Ви не змогли промовчати, а виступили проти його аргументів):
(від Луки 22:17-18).
Чи ми вже і Христа в алкоголіки запишемо? А ось це:
Тему треба не просто створити, але й уміти викласти. Повторюсь, але тут справді спрацьовує правило: "Хочеш дискредитувати ідею - доведи її до абсурду".
Та я згоден з Вами на всі 100%. Проблема така справді є. Але питання в темі поставлене, а потім і подальші пости бсв викладені так, що все перевертається з ніг на голову. І я повністю згоден з панною Равеною, що після такої агітації хочеться захищати людей зі шкідливими звичками, а то і напитись самому.Пробачте, але дозвольте з вами не погодитись, проблема алкоголізму та тютюнопаління це вже не проблема окремо взятої людини, але проблема суспільства.
Для прикладу наведу кілька цитат бсв (зачастіше Вашого однодумця, але в цій темі навіть Ви не змогли промовчати, а виступили проти його аргументів):
Тут без коментарів, готовий підписатись під кожною буквою. Але далі:К примеру пришел новичок на работу, получил первую зарплату, а от его требуют чтобы он выставился.
Или те же праздники. Приходишь на деньрожденье и там главный атрибут праздника алкогольный яд, а из непьющего человека делают белую ворону и держат в стороне. Точнее это автоматически получается, то есть если не как все, значит ты не снами. И не каждый выдержит подобное психологическое давление.
По этому с виду кажется, что каждый человек делает свой выбор. Но это не всегда так. Зачастую личность подчиняется толпе, то есть как все так и я. И выдает навязанную форму поведения за свой личный выбор
Можливо моя Біблія не тими писана, але процитую: "Потім Він взяв чашу та, подякувавши Богу, сказав: "Візьміть її та піднесіть всім, бо кажу вам: не буду пити вина виноградного, поки не прийде Царство Боже"Нигде в Библии не сказано, что вино нужно пить.
(від Луки 22:17-18).
Чи ми вже і Христа в алкоголіки запишемо? А ось це:
Як Вам подобається? Круто. Пропоную переписати (в світлі останніх) слів Святе Письмо. Тоді від Матфея 26:27-28 можна буде викласти в новій редакції, а саме: "А потім він взяв чашу і, подякувавши Господу, передав їм, кажучи: "Втирайте в живіт всі (ставте компреси), бо це - Кров Моя...".На самом деле Павел рекомендовал Тимофею не пить вино, а втирать его в живот. Возможно, Павел также имел ввиду ставить компресс. Такая трактовка, соответствует оригинальному тексту и согласуется со здравым смыслом.
Тему треба не просто створити, але й уміти викласти. Повторюсь, але тут справді спрацьовує правило: "Хочеш дискредитувати ідею - доведи її до абсурду".