Російсько-Українськи відносини.

Yurij

observer
Голова СБУ Валентин Наливайченко вважає, що не слід перебільшувати значущість висловлювань президента Чечні Рамзана Кадирова щодо України.
"Такі заяви не вимагають коментарю від європейської держави, але я думаю, що реакція МЗС не забариться", - сказав у четвер журналістам у Києві.
"Єдине, що я б не перебільшував провокаційні заяви іноземців і їхню важливість для України", - сказав глава Служби безпеки України.
"У нас усе спокійно, ми правова європейська держава, нас абсолютно не турбують такі заяви", - наголосив Наливайченко, повідомляє "Інтерфакс-Україна"....

Чого можна ще було чекати від цих боягузів і шароварних патріотів. Голову цього шайтана від царя московитів вимагати треба:gun:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Російсько-Українськи відносини.

[24.12.2009 22:27]
Reuters: інтернет-ЗМІ перекрутили зміст інтерв'ю Кадирова

Московське представництво агентства «Рейтер», що опублікувало інтерв`ю президента Чечні Рамзана КАДИРОВА, заявило, що автори ряду публікацій в інтернеті перекрутили зміст того, що писало агентство і говорив президент Чеченської Республіки.

Про це заявив РІА «Новости» шеф бюро «Рейтер» в Росії і СНД Майкл СТОТТ.

За його словами, Р.КАДИРОВ в інтерв`ю говорив, що Росії потрібна стратегія захисту нападом, і Москва повинна проводити активнішу політику. "Треба нападати - якщо тебе не залишають у спокої", - сказав Р.КАДИРОВ, додавши, що жодній людині не бажає війни і хоче, "щоб всі ми жили мирно, дружно". Тим часом у деяких ЗМІ з`явилися повідомлення, що Р.КАДИРОВ "закликав покінчити з Україною і Грузією, яких він вважає агентами впливу Заходу", і "атакувати їх".
You must be registered for see images

Текст интервью на сайте Reuters​
"Московське представництво «Рейтер» повідомляє про своє крайнє здивування коментарями, які з`явилися в інтернеті 24 грудня після публікації інтерв`ю КАДИРОВА", - заявив М.СТОТТ.

"Перш за все, посилання на газету Daily Telegraph як на джерело цього інтерв`ю, не відповідають дійсності. Це видання передрукувало наш матеріал, вказавши, що інтерв`ю взято агентством «Рейтер", - сказав М.СТОТТ.

"Ми розчаровані тим, як було використане інтерв`ю, дане КАДИРОВИМ агентству «Рейтер». Висловлювання, які були використані низкою ЗМІ, вирвані з контексту, неправильно інтерпретовані і не відповідають суті того, що говорив президент Чечні", - сказав М.СТОТТ.

"Ми попросили ЗМІ виправити свої повідомлення і сподіваємося, що вони це зроблять. Інакше ми можемо використовувати інші методи для захисту свого імені і репутації", - сказав керівник бюро.

Як повідомили РІА «Новости» в прес-службі президента Чечні, до них надійшов лист московського представництв агентства “Рейтер”, в якому роз`яснюється ситуація з передруком інтерв`ю рядом інтернет-видань.
Подивився по інету, майже у всіх виданнях подібне спростовування.
На російських правда ще й таке кажуть:
- "Призыв Кадырова ликвидировать Украину оказался "уткой" украинского происхождения"
хоча на іншому: інтерв'ю таке ж саме як і у нас.

Вкладення

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Версія reuters ( тільки мені особисто не зрозуміло, чому час її виходу Четверг, 24 декабря 2009 20:01 MSK )

Четверг, 24 декабря 2009 20:01 MSK
Майкл Стотт

ГУДЕРМЕС (Рейтер) - Запад пытается развалить Россию, захватив Кавказ, и Москве нужна стратегия защиты нападением, сказал в интервью Рейтер президент Чечни Рамзан Кадыров, пообещав бороться с внешней угрозой и бедностью на вверенной ему территории до окончания нынешнего президентского срока в 2011 году, после чего уйти на покой, если задача будет выполнена.

Кадыров, 33-летний глава пережившей две войны Чечни - в прошлом боевик, а теперь сторонник Кремля. Он называет прошлогоднее нападение союзника США Грузии на пророссийскую Южную Осетию частью заговора.

"Я вам официально заявляю: какое дело Америке, чтоб создавать митинги в Ингушетии? Или в Чеченской республике? Им интересно все, что происходит", - сказал Кадыров.

"Для чего им это надо? Есть интерес: нашли президента Грузии, своего воспитанника, поставили его туда, и через Грузию хотят забрать Кавказ: сначала Южная Осетия, Абхазия, потом Северная Осетия, Чечня, Ингушетия и дальше поехало. Если Кавказ заберут, считай всё - Россию почти они забрали".

"НАДО НАПАДАТЬ"

"Они не успокоятся. Я вот как думаю - я считаю себя военным стратегом - я считаю, надо России как государству надо разработать стратегию - нападать надо. Если государство нападает, не надо обороняться, надо нападать на государство, чтобы их успокоить. Только тогда Америка успокоится", - сказал чеченский руководитель.

"А так, Грузия, Южная Осетия, Украина - это все будет продолжаться и продолжаться. Это лишняя болезнь для России, зачем всегда болеть, если можно искоренить это раз и навсегда. Мы - великая держава, у нас есть всё. Есть армия, есть техника. Надо нападать - если тебя не оставляют в покое, не надо обороняться, надо нападать на государства и на что хочешь - чтобы жить спокойно. Они нас так просто не оставят. И мы для этого готовимся, и шутить с нами, играться мы никому не позволим."

Кадыров назвал войну крайней и вынужденной мерой.

"Я не желаю ни одному человеку войны. Чтобы все мы жили мирно, дружно. Война - это страшно. Дети погибают, женщины плачут, разрушают дома, голод, холод. Ну что поделать? Если тебя не оставляют (в покое), надо делать все для того, чтобы оставили", - сказал Кадыров в интервью Рейтер в своей резиденции близ Гудермеса на прошлой неделе.

Отец Кадырова Ахмат был муфтием и поддерживал сепаратистов, но в 1999 году во время второй чеченской войны принял другую сторону. Ахмат Кадыров стал президентом республики в 2003 году, но через полгода его взорвали вместе с трибуной грозненского стадиона "Динамо" на празднике по случаю Дня Победы.

Рамзан принял бразды правления в 2007 году и говорит, что готов уйти по окончании президентского срока, если выполнит задуманное.

"Если я в ближайшие годы смогу навести, как должно быть, порядок, если у меня получится поднять экономику до среднего уровня России, я тогда никуда не пойду (на второй срок), скажу: "До свидания, ребята, я займусь другими делами".

"Это моя мечта... Жить нормально, заниматься семейными вопросами, для себя жить. Учить, что говорит религия ислам, изучать, ходить в святые места по всему миру - вот моя мечта".

"ЗАЧЕМ МНЕ В АВСТРИИ УБИВАТЬ"?

В интервью Кадыров отверг обвинения правозащитников в причастности к убийствам активистов, журналистов и своих противников в России и за рубежом.

Правозащитники упоминают Кадырова в связи с убийствами журналиста Анны Политковской, активиста Натальи Эстемировой, критиков из числа чеченцев, бежавших в Австрию и Турцию, а также лидеров противоборствующего чеченского тейпа, застреленных в Дубае и Москве.

Кадыров, окруженный охраной в масках с его инициалами, говорит, что лично помогал многим убитым и их семьям, и не был их врагом:

"Зачем мне в Австрии, Австралии, Турции там убивать людей? Что он делает, мешает, что ли, мне?"

Кадыров уже ответил на обвинения в причастности к убийству Эстемировой судебным иском.

"Хотя мне так неловко, этого никогда не было в истории Кадыровых, но они меня вынудили", - объяснил он свое решение.

"За что я воевал, за кого я воевал? За Россию я воевал. За их безопасность я воевал. А они меня обвиняют в убийствах женщин, девушек - это неправильно, поэтому я начал судиться с ними и буду судиться дальше".
Ось орігінал англомовної статті
Mon Dec 21, 2009 4:53am EST
By Michael Stott

GUDERMES, Russia, Dec 21, (Reuters) - Russia needs a military strategy to resist the United States and other Western powers which are stoking disorder in the North Caucasus to destroy Russia, the president of Chechnya told Reuters in an interview.

Ramzan Kadyrov, a 33-year-old former rebel turned Kremlin loyalist, said last year's attack by U.S. ally Georgia on the pro-Russian rebel region of South Ossetia was part of a Western plot to seize the whole Caucasus region.

"If they get control of the Caucasus, you could say they'll get control of virtually all of Russia, because the Caucasus is our backbone," Kadyrov said.

The conversation was conducted at his exotic private offices near the town of Gudermes outside the Chechen capital, Grozny. The complex features a zoo, a racecourse for his horses, two large golden lions guarding the entrance and an artificial mountain lit up in different colours at night.

"The Russian government needs to work out a strategy, it needs to attack," the Chechen president said.

"...Georgia, South Ossetia, Ukraine, all this will go on and on. It's Russia's private affliction. Why should we always suffer if we can eradicate this for good? We are a great power, we have everything -- an army, technology. We need to attack."

Kadyrov's father Ahmad was a rebel mufti who switched sides in 1999 with his son at the outbreak of Moscow's second war in Chechnya. Ahmad became president in 2003 but was killed in a bomb attack the following year.

Ramzan succeeded him in 2007, crushing a rebel insurgency, rebuilding the shattered republic and imposing Islamic rule.

Kadyrov took pains in the interview to counter accusations by human rights groups that he had been involved in the murders of activists, journalists and opponents in Russia and overseas.

Dressed in a dark blue Ralph Lauren velvet-finish shirt, his hair and beard carefully groomed, Kadyrov smiled frequently but became animated when asked why many of his opponents at home and abroad had met violent deaths.

Human rights groups have linked him to the murders of campaigning journalist Anna Politkovskaya, activist Natalya Estemirova, opposition Chechen exiles in Austria and Turkey and rival Chechen clan chiefs shot dead in Moscow and Dubai.

Kadyrov, who was guarded by armed, black-clad militiamen wearing balaclavas embossed with his initials, said he had personally helped many of the murder victims and their families and was not their enemy.

"I don't want to kill," he said. "Who did I fight? I fought terrorists. Who did I protect? I protected the whole of Russia so that people in Moscow or St Petersburg ... could live in peace. ... They accuse me of killing women and children. It's not true."

Kadyrov dismissed a claim on an Islamist website that fugitive Chechen rebel leader Doku Umarov was behind a bomb attack on Nov. 27 which derailed a Moscow-St Petersburg train, killing 26 people. Umarov, he said, lived in a cave in the mountains and had no idea what was going on.

"Today there are very few (rebels) left," he said. "This year we destroyed a great many terrorists in (the neighbouring Russian republics of) Ingushetia, Dagestan and Chechnya."

Asked how many remained, Kadyrov replied: "If I knew how many and where, I would have destroyed them a long time ago."

Kadyrov said the remaining rebels were kept going by Western money and guns.

"The West is financing them," he said. "I officially declare this: those who destroyed the Soviet Union, those who want to destroy the Russian Federation, they stand behind them."

U.S. President Barack Obama has offered to "reset" relations with Russia after a tense period during the presidency of George W. Bush, and Kadyrov said it would be good for Washington if the United States followed more friendly policies towards Russia.

"And if not," he added, "we have a very strong politician of global stature, Vladimir Vladimirovich Putin. There is no one like him on the world stage."

Kadyrov made several references to Putin, Russia's prime minister and its most powerful politician, during the one-hour interview conducted last week but did not mention Russian President Dmitry Medvedev.

At pains to appear modest and show his loyalty to the Kremlin, Kadyrov shrugged off suggestions he might extend his responsibilities to cover the entire North Caucasus, as some Russian media reports have suggested, or run for a second term in Chechnya when his presidency ends in 2011.

Kadyrov said being president was a difficult job and he would prefer to dedicate more time to his seven children and the study of Islam. His official residence features a huge private mosque visible from the marble staircase of the main building.

"To get to heaven, you have to work very hard," he said. "I want to go to heaven so I will try to pray more." (Additional reporting by Olga Petrova, editing by Andrew Dobbie)
Може у мене з англійським не дуже, але навить гугл ось це:
...Georgia, South Ossetia, Ukraine, all this will go on and on. It's Russia's private affliction. Why should we always suffer if we can eradicate this for good? We are a great power, we have everything -- an army, technology. We need to attack.
перекладає ось так:
... Грузія, Південна Осетія, України, все це буде тривати й далі. Це приватний лиха Росії. Чому ми повинні страждати, якщо ми зможемо викоренити це назавжди? Ми велика держава, у нас є все - армія, технології. Ми повинні атакувати.
You must be registered for see images

Вкладення

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Чурки атакуют o_O

Чорножопый - это не цвет задницы, а состояние души или как сейчас модно говорить менталитет. Принадлежность к арийскому роду определяет не цвет глаз и кожи, а метка (картина мутаций) в мужской Y-хромосоме, одна и та же история миграций, один и тот же общий предок или одна и та же предковая гаплогруппа. Для справки среди чеченцев и других этносов Кавказа представителей арийского рода не более 5%.
но зато неприятно было бы услышать в России например "хохлы - #&$#%#%*, за Севастополь ответите", а потом "ну "хохол" - это состояние души, вы не все такие, и тд"... ?
двойные стандарты... :angry:

в моем посте слово "арийцы" в кавычки было взято не случайно.. имелись ввиду те, которые из себя строят чистокровных представителей высшей расы и оценивают людей по цвету их кожи, глазам или фамилии )

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

РУССКИЕ, ЛЮБИТЕ КИЕВ - МАТЬ ВАШУ И МАТЬ ГОРОДОВ ВАШИХ

Уявлення та образи в суспільній свідомості виникають спонтанно. Ці дивні, часто нічим не викликані і завжди не адекватні уявлення формують те, до чого вони відносяться, власний предмет. Об'єкт формується власними образами.
Можна змінити не тільки вираз обличчя, але й антропологію лицевої частини черепа в наступному поколінні, якщо подарувати дзеркало троглодітам. У стосунках з суспільним дзеркалом активним чинником також виступає відображення.
Напружтесь і уявіть себе маленьким єврейським хлопчиком. Ви ще не встигли зробити чогось особливо гидкого: ні замісити мацу на крові християнського немовляти, ні розбестити свідомість титульної нації через контрольовані вами ЗМІ, ви пілікаєте на скрипці і дивитесь на світ своїми темними, широко розплющеними очима. Проте, всі навкруги від самого вашого народження вбачають у вас втілення світового зла, елемент тривалої злоби, щось підступне й огидне. Це мимоволі піднесе вас у власних очах, це даватиме вам поштовх на все життя, це змусить вас до заглибленого самоспоглядання, чи до надзвичайної активності.
Від античних часів народи, яких не помічали, зникли, яких ненавиділи, — живуть.
Сьогодні нам дає шанс антиукраїнська істерія, що розгорнулась в Москві широким фронтом від Державної Думи до останнього тролейбуса далеко за Садовим кільцем. В голові пересічного росіянина Лужкова українець живе як щось середнє між євреєм (як втілення світового зла) та особою кавказької національності (як злом місцевим). Наша задача — стати гідними ненависті, яку ми викликаємо, піднятися до висоти створеного росіянами образу.
Міжнаціональні стосунки буває цікавіше споглядати, ніж стосунки статеві. Проте, якщо віденський дідусь сидить вже в кожному мізжечку, а сексуальна революція (як і кожна революція) вступила, нарешті, в другу фазу (спочатку просвітила, потім інфікувала), то, що до чарівного світу національної революції, людство досі скніє у фарисействі і невігластві. І це після 1848, і після 1933, і після 1991! Вважається достатнім знати, що всі народи (крім сербів) хороші, особливо євреї.
Насправді ж, національні сутінки ще очікують на свого Фрейда. Ним буду я.
Почнемо з едіпового комплексу конкретного пацієнта, який "на землі займає більше місця, ніж в історії".
Почнемо з перших проявів лібідо. Вперше українці предметно взяли участь у російських справах на початку сімнадцятого століття. Дві третини війська Лжедмітрія були українцями (переважно аріанами). Ми влаштували їм велику смуту і це був єдиний період в історії Росії, коли проста людина вповні насолоджувалася свободою та добробутом. Селяни були щасливі. І навіщо їм були ці Романови?
Якби наші хлопці не повилазили з Лаврських печер, щоб здійснити їм адміністративну та церковну реформу, росіяни досі б огидно хрестилися двоперстям. Ми навчили їх справжньому православ'ю, адже ми мали високий рівень освіченості завдяки ієзуїтам. Ми створили їм бюрократію та централізовану державу, адже ми вийшли із Запорожжя.
І хоча росіяни колонізували південь України, ми колонізували північ Кавказу та Сибір. Як стверджує видатний сходознавець Артеменко, калмики досі в побуті всіх некалмиків називають хохлами, а калмики знають сутність колонізації.
В двадцятому столітті вихідці з нашого боку "черги осідлості' створили дві держави: Радянську Росію та Ізраїль.
Дніпропетровці керували Радянським Союзом в його найщасливіші часи — в період застою. Коли за справу взялися самі росіяни, він миттєво розвалився. В наших братських стосунках Україна завжди грала роль Авеля.
Росіяни виштовхали нас із Союзу.
Хвилюючись за майбутнє співіснування наших народів, ми обрали на президента найбільшого русофіла в країні Леоніда Кучму. Неконструктивна позиція Росії за півроку перетворила його на печерного націоналіста.
Ми віддали їм своє серце, а вони хотіли Севастополя. Ми свистіли, а вони не танцювали. Ми співали сумних пісень, а вони не плакали і підло хотіли розрахунків за газ.
Конструктивним, зв'язуючим елементом в СНД є українці. Останні десять років Росія постійно втрачала. Україна постійно набувала.
Провідні росіяни вже підспудно розуміють, що геополітичний центр регіону зміщується до Києва. Якщо з будь-яким російським політиком поговорити відверто, як фрейдисту з фрейдистом, то кожен вкаже на бабцю з Чернігова, чи на дідуся з Конотопу, вони роздувають антиукраїнську істерію і шукають українське коріння. Ось вам надра національної підсвідомості.
Для позбавлення невротичних явищ пацієнту необхідно усвідомити правду в тій редакції, яку пропоную я.
На нас, націонал-фрейдистах, лежить місія всіх врятувати. Всі вже готові. Кілька сильних кроків Києва, і в Росії вишикуються кілометрові черги записуватися в українці. Першим буде Лужков.
Якось мені довелося побувати в "Охотному ряду" — величезному торговельному комплексі біля Кремля. Чотири поверхи під землю, фонтани, прозорі ліфти — розкіш, якої, кажуть, нема і в Парижі. Я дивився на все це і думав: якщо нам не вдасться врятувати Росію від подальшого розпаду, то нашим святим обов'язком перед братами-росіянами буде дорватися сюди раніше, ніж дорвуться чеченці. Чеченці, на жаль, встигли перед нами.

Yurij

observer

но зато неприятно было бы услышать в России например "хохлы - #&$#%#%*, за Севастополь ответите", а потом "ну "хохол" - это состояние души, вы не все такие, и тд"... ?
двойные стандарты... :angry:

в моем посте слово "арийцы" в кавычки было взято не случайно.. имелись ввиду те, которые из себя строят чистокровных представителей высшей расы и оценивают людей по цвету их кожи, глазам или фамилии )
При чем тут двойные стандарты, аксакал в солнечной чечне призывает к насильственным действиям по отношению к моей стране, а значит и ко мне и я что должен исповедуя принцыпы толерантности назвать его гордым чеченским волком или орлом. Я что то не слышал от них ни одного ласкового слова по отношению к русским, украинцам или другим народам, так что уважать и любить я их не обязан. Исповедуют они лишь один принцып "сила" и "мы всегда правы" так что не вижу причин с ними церимонится, да и я не толераст уж увольте.
По поводу оценивающих людей по цвету кожи и т.п., то цену каждый себе устанавливает сам, чечены себя ценят будь здоров, чему у них стоит поучится.

no0se

Al-Qaeda
Интересно, почему наши власти так пассивно реагируют на подобные заявления?

Stein

Well-Known Member

Коли російські солдати крокуватимуть Хрещатиком, Юля продовжуватиме тримати оборону проти Януковича та звинувачувати в усьому Ющенка.
Я думаю що навіть якщо почнеться війна, наші політики більше перейматимуться виборчою кампанією, аніж веденням бойових дій.

mi][a

Человеку нужен человек

При чем тут двойные стандарты, аксакал в солнечной чечне призывает к насильственным действиям по отношению к моей стране, а значит и ко мне и я что должен исповедуя принцыпы толерантности назвать его гордым чеченским волком или орлом. Я что то не слышал от них ни одного ласкового слова по отношению к русским, украинцам или другим народам, так что уважать и любить я их не обязан. Исповедуют они лишь один принцып "сила" и "мы всегда правы" так что не вижу причин с ними церимонится, да и я не толераст уж увольте.
По поводу оценивающих людей по цвету кожи и т.п., то цену каждый себе устанавливает сам, чечены себя ценят будь здоров, чему у них стоит поучится.
не нужно перекручивать и передергивать слова... тут никто не говорил про обязаность кого-либо любить

ну нападут , потопчут , порежут , уничтожат? :shock: и не думаю что за Украину кто то заступится , я реалист ...

Интересно, почему наши власти так пассивно реагируют на подобные заявления?
а что им говорить? они же знают что защищаться нечем , у обоих стран армия не контрактная , Россия если и выиграет то только количеством

Зверху