Російсько-Українськи відносини.

CHGrey

Rzzevskiy
+1 золотые слова жаль это несбыточная мечта рассказывали не раз как там живут вот наш украинец там устроился ветеринаром сразу дали машину квартиру с мебелью ихнего все производства создали все условия для работы хороший специалист там ценится вот так
В России тоже есть такая программа.Врачу в сельской местности дают дом и жигуль.

hed1n.ru

стебанутый
2Фокс Малдер, странно. В Кирилло-Мефодиевском братстве никогда не говорили о том, что русские московиты. Даже ваш любимый Шевченко. И если Вы не знаете, а я более чем уверен - не знаете, данный кружек был панславистским. Насчёт Кулиша не знаю, а Костомаров бывал в ссылках. Кстати, вы почему-то забываете кто выкупил Шевченко из крепостничества... И жалованье, какой страны он получал :) Жил, ел, пил на деньги империи и так её ненавидел.
P.S. по поводу Будды, лично у вас такого не замечал, я обобщаю вашу братию. Вы в ней несомненно уникал.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
2Фокс Малдер, странно. В Кирилло-Мефодиевском братстве никогда не говорили о том, что русские московиты. Даже ваш любимый Шевченко. И если Вы не знаете, а я более чем уверен - не знаете, данный кружек был панславистским. Насчёт Кулиша не знаю, а Костомаров бывал в ссылках. Кстати, вы почему-то забываете кто выкупил Шевченко из крепостничества... И жалованье, какой страны он получал :) Жил, ел, пил на деньги империи и так её ненавидел.
P.S. по поводу Будды, лично у вас такого не замечал, я обобщаю вашу братию. Вы в ней несомненно уникал.
Отакої. Добре, по-пунктах:
1) Так, мій улюблений Шевченко. Він і далі буде улюбленим, як би не паскудив на його світлу пам'ять ваш улюблений "історик", бритоголовий Шрек - Бузина. Так ось, може підкажете, коли це Шевченко вживав в своїх віршах та поемах "росіяни" та "Росія"? Можу напрямок підказати, де шукати ті слова, що Вас цікавлять: "Суботів", "До Основ'яненка", "Великий льох (Містерія)", "Заступила чорна хмара", "Чигирине-Чигирине", "Розрита могила", "Гоголю", "Невольник (Сліпий)" ... Досить для першого разу. І ще, про «кревних» Тарас Шевченко писав у листі до Михайла Максимовича: «Вони нам такі родичі: як наш батько горів, то їх батько руки грів». Доречи, "заметьте" не я починав диспут про "московитів".
2) А звідки така впевненість в моїх знаннях, вірніше у їх відсутності? Чи не надто зухвало? Так, Кирило-Мефодіївське товариство здебільшого стояло на позиціях панславізму. Але ж пропагувалися ідеї до слов'янських народів об'єднатися в союз слов'янських республік, створити демократичні інститути, скасувати кріпацтво та класові відмінності, поширити ідеї свободи, рівності та братерства. Як бачимо нічого спільного з тією імперією, що "рулит". ;) Панславісти дивилися в більшості в Європу, а не на північ... Якщо повернутися до Шевченка, то в його поемі "Єретик" читаємо:
"...А я тихо
Богу помолюся,
Щоб усі слов'яни стали
Добрими братами,
І синами сонця правди,
І єретиками,
Отакими, як Констаннцький
Єретик великий!
Мир мирові подарують
І славу вовіки!"
Ну і щоби поставити крапку, то слід сказати, що нині переважна частина слов'ян вже об'єднані в союзах та організаціях (ЄС і НАТО), або готується туди вступити. Навколо Росії ніхто гуртуватися не збирається. Навіть її "союзниця" Білорусія.
3) Був Костомаров засланні в Саратові - цього ніхто не заперечує. Але чи можно порівнювати буржуазного ліберала Костомарова з революціонером Шевченком, заслання до Саратова і солдатчину в казахських степах? Питання риторичне.
4) Це Ви забуваєте, як був викуплений Шевченко з кріпацтва. Етнічний німець Брюлов намалював портрет етнічного татарина Жуковського, який потім був розіграний в лотерею. Якщо не помиляюся, то витягла щасливий білетик імператриця (наскільки пам'ятаю після Єлизавети Петрівни всі російські імператриці були етнічними німкенями). То й що?
5) Шевченко отримував жалування від імперії? А цифру можете назвати? Солдатську баланду протягом 10 років Ви називаєте жалуванням? Подивився я б, як би Ви були вдячні тим, хто б Вас 10 років забезпечував таким жалуванням. Ось Костомаров - інша справа. Після заслання повернувся до столиці де і викладав в університеті "потрібну" історію, цитатками з якої Ви завалюєте форум, апелюючи до того, що вони беззаперечна істина. Став тихий та спокійний, для імперії зручний та вигідний. Щось таке про Шевченка можете сказати? Ась?
6) Буде настрій, колись "обобщу" так само вашу братію, пардон, "апщину", і всі її "прєлєсті", включаючи "езыг падонкафф" та "перли старини бсв" повішу на Вас, якщо Ви не проти. :)

Вы про евреев шоле вспомнили?Так я могу сказать что Пушкин был внебрачным от фрейлины зачатым, а выкормленым на самогонке.И вот так же скажу что это всё документально.Вашим выпадам товарисчи государеве люди мы уже привыкли.Без вас ни единого шагу не сделаем))))Вам бы абы пазвездеть да карикатур вроде Тараса Бульбы понахерячить.А пачиму бы и нет.Бюджет раздут до мыльных пузырей.Больницы боевеки захватывают,театры,дома взрывают армейским тротилом.Действительно проблем нету в стране.Радейтесь и плодитесь.Бог вам судья а он един и у вас и у нас и даже на ближнем востоке и азие.

madwolfa

USA, Midwest
Всем заshitникам роSSийской империи рекомендую к прочтению:

damn3d

люди=скот
бред сивои кобылы!!!
Так яросно верить или отрицать могут лишь фанатики.... а перепись/перетрактовка/использование истории под существующую пропаганду далеко не новинка... и используется чуть-ли не в каждой стране...
Украина/Россия молодци преуспевают лучше всех, Укр. лезет из кожи чтобы показать свою как-бы уникальность и отличие от всех остальных...а Рос. много писать ;)...

Останнє редагування:

Pupkins

New Member
вот прикольный клип российской социальной рекламы ......... вам ничево не напомнинают?) годы так 30 в Германии))) у кого нету инета смысл ролика кароче - Мы самая лучшая самая богатая самая мегапупер страна а ваша молодеж задача учицо только на те професии которые нужны стране, ити в армию и делать как можно больше детей... чуть ли не как агитка Вермахта в 30 годах в германии чесн слово)))

alexon1994

New Member
Да-а... Напоминает пропаганду Гебельса, да и советскую пропаганду тоже.
Но из всей этой информации Украина должна почерпнуть вот что:
"Нужно срочно создавать свою собственную армию и флот!!!! Нужно как никогда, за 21 столетие"

HNIW

Member
Всем заshitникам роSSийской империи рекомендую к прочтению:

Радуйся что она была иначе ходил бы ты без образования и дороге, а не по тротуару. Точно так как ходили украинцы во Львове в начале 20в... Поляки они мудрые были: чуть ступит украинский селянин на тротуар-сразу в рыло, по тротуару ходят паны.

Зверху