Коалиция - распадётся?

Andys

New Member
Член Політичної ради партії «Народний Союз Наша Україна», заступник глави Секретаріату Президента України Роман БЕЗСМЕРТНИЙ, голова Центральної контрольно-ревізійної комісії партії, народний депутат України Михайло ПОЛЯНЧИЧ, заступник голови партії, народний депутат Ігор КРІЛЬ, член Президії НСНУ, народний депутат Віктор ТОПОЛОВ, член Політради партії, народний депутат Оксана БІЛОЗІР та член Політради партії, народний депутат Василь ПЕТЬОВКА сьогодні оголосили про свій вихід з «Народного Союзу Наша Україна»
Свою позицію вони виклали у спільній заяві, текст якої має УНІАН.

«Оголошуємо про свій вихід із «Народного Союзу Наша Україна», - сказано у документі.

Підписанти заяви наголошують, що є кілька вагомих причин, які спонукали їх зробити такий крок.

«Насамперед, це серйозні, незворотні негативні тенденції в розвитку партії як в центрі, так і, що важливіше, на місцях. Дехто з керівництва партії вже грає за власною партитурою, виходячи з особистих інтересів, а це немає нічого спільного з відповідальністю, плюралізмом і нормами демократії», - йдеться у заяві.

Також колишні члени НСНУ зауважують, що деякі члени «Нашої України» почали використовувати партію для задоволення власних амбіцій.

«По-друге, «Наша Україна», як сформований політичний бренд, стала зручним майданчиком, красивою ширмою для втілення нав’язуваних ззовні ідей. Партію почали використовувати як індульгенцію, як засіб задоволення власних амбіцій, як товар на ринку політичних послуг. Це для нас категорично неприйнятно» - вважають депутати.

Крім того, автори заяви наголошують, що керівництво НСНУ порушує статут партії.

«По-третє, через неспроможність та небажання використання колективного досвіду активу партії утворилася велика дистанція між партійними лідерами та рядовими партійцями. Верхівка «Нашої України» вже не черпає енергію дії зі своїх місцевих осередків. Відбуваються численні порушення Статуту партії, засідання Політичної ради партії не проводяться більше ніж півроку. На сьогодні немає жодних підстав вважати, що цей процес буде подолано», - зазначають підписанти заяви.

«І, мабуть, найголовніше. Ми втратили переконаність, що на ключових позиціях у керівництві партії зараз перебувають люди, віддані Президенту. Нам нічого робити в компанії тих, хто змінив орієнтацію. Залишаючи лави «Народного Союзу Наша Україна», щиро бажаємо всім членам партії повернутися до своїх ціннісних та ідейних витоків. Сподіваємося, що партія здатна очиститися від іржі кон’юнктурщини, подвійних стандартів і неправди», - наголошують колишні члени НСНУ.
 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Коалиция - распадётся?

Це вся відданість - коту під зад. Кожний хоче мати свою власну партію, бути при владі, бути прем'єром, спікером і президентом.

Це моя позиція
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Коалиция - распадётся?

L_e_h_@, з вашого дозволу поясню свою позицію. На відміну від вас, я принципово безпартійний, хоча пропозиції отримував неоднократно. Поясню чому. Якщо я вступаю в будь-яку партію, я розділяю відповідальність за політику цієї партії в країні. Тоді я особисто вже несу відповідальність за рішення цієї партії і втілення їх в життя. Вступлю в якусь партію я лише тоді, коли матиму реальні механізми впливу на прийняття рішень всередині партії. Лише тоді я згоден розділити відповідальність з ними. Але жодна з існуючих нині сил не може мені цього запропонувати принципово. Саме тому я займаюсь активною громадською діяльністю, але при цьому залишаюсь безпартійним.
А питання міцності будь-яких коаліцій у ВРУ України полягає лише в одному: до тих пір, поки парламентарі не матимуть ідеології, до тих пір, поки вони не матимуть концепції розвитку держави (стратегічного плану на багато років вперед), не буде міцності жодної коаліції. Ними керують шкурні інтереси і популістська політика спілкування з людьми. Вибори - це змагання еліт. Подивіться на "еліту", яку ми зараз маємо нагорі. Це вже навіть не смішно, це трагедія (якщо не назвати це трагікомедією). А ми з кожним роком втрачаємо конкурентноздатність своєї економіки у порівнянні з найближчими сусідами (Польщею, Чехією, Словаччиною, Прибалтійськими країнами). Зараз через параліч Верховної Ради ми не можемо фінансувати стратегічні програми розвитку технологій (а вони в нас є!). Є технології та напрямки розвитку, в яких Україна може бути найкращою у світі, є люди, які можуть їх розвивати, є люди, які хочуть інвестувати в це гроші. Але ж, нажаль, є в цій країні люди, якми це невигідно, бо вони відстоюють інтереси іншої держави. В цьому полягає колосальний парадокс: на словах і за паспортом вони українці, але роблять все, щоби перешкодити розвитку України і просуванні її вперед. Така собі п"ята колона.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Коалиция - распадётся?

""А ми з кожним роком втрачаємо конкурентноздатність своєї економіки у порівнянні з найближчими сусідами (Польщею, Чехією, Словаччиною, Прибалтійськими країнами). Зараз через параліч Верховної Ради ми не можемо фінансувати стратегічні програми розвитку технологій (а вони в нас є!). Є технології та напрямки розвитку, в яких Україна може бути найкращою у світі, є люди, які можуть їх розвивати, є люди, які хочуть інвестувати в це гроші. Але ж, нажаль, є в цій країні люди, якми це невигідно, бо вони відстоюють інтереси іншої держави. В цьому полягає колосальний парадокс: на словах і за паспортом вони українці, але роблять все, щоби перешкодити розвитку України і просуванні її вперед. Така собі п"ята колона.""


Самое интересное что каждая сторона считает пятой колонной противоположную сторону.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Коалиция - распадётся?

Я думаю что в начале нужно налоговое законодательство привести в порядок и уровень коррупции снизить(они взаимосвязанны) . При суммарных налогах доходящих до 97 %
кто у власти тот и хозяин.К тому же я думаю как это не парадоксально но Украине нужно покупать энергонасители по мировым ценам(европейским).Когда политики перестанут зарабатывать миллиарды на перепродаже российской нефти,то
им придется вкладываться в собственную экономику и технологию ибо иначе ничего они не заработают.
А сейчас остатки спецов высокой квалификации без работы и просто стареют и замены им уже не будет.
 
R

Radianta

Guest
Ответ: Коалиция - распадётся?

А вы говорите наведут порядок...гг...сами с собой разобраться не могут.
 

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Коалиция - распадётся?

К тому же я думаю как это не парадоксально но Украине нужно покупать энергонасители по мировым ценам(европейским).Когда политики перестанут зарабатывать миллиарды на перепродаже российской нефти,то
им придется вкладываться в собственную экономику и технологию ибо иначе ничего они не заработают.
Це мабуть Ваша перша конструктивна пропозиція з якою я повністю згоден.Згоден в сенсі того,що енергоносії треба купувати за європейськими цінами,щоб позбавитись безцеремонного втручання Росії у внутрішню політику України і можливості ведення з нею діалогу,як рівноправні партнери.
 

sum4ataya

Забанен
Ответ: Коалиция - распадётся?

Ходят упорные слухи, что Юля с Яном готовят договор о сотрудничестве. Думаю что такой вариант вполне вероятен.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Коалиция - распадётся?

А что тут непонятного : складывается впечатление что Балогинцы разваливают коалицию , видимо надеясь склепать её с ПР :)
 
Зверху