Жалобы на модераторов и администрацию форума.

• Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
Політика - це теж до сусіднього розділу ;)

abyrvalg

Well-Known Member
А если и от туда удалят? :lipssealed: С таким отношением, скоро будете сами с собой разговаривать ;) И да, я Вам напомню причину удаления темы
Я в свій час навчався в одній з двох російских шкіл, які лішились в місті. Отже, за два десятка років нічого не змінилось.
Как эта причина соотносится с тем, что Вы лепите мне ;)

Останнє редагування:

vsvhf

мимо проходила :)
дело идёт к тому на форуме, что скоро одни модыраторы между собой на понятной им языке будут переписываться, т.к. многим шовинизм и показной поцреотизм откровенно неприятен и не приемлем - родину любят сердцем, а не показухой-вышиванками и прочее.

VIB

vib : bash
Модератор
Те, що за цей час майже нічого не змінилось: як було дві школи, так і залишилось. Щодо учбової програми - ви ще відкрийте тему про необхідність історії КПСС у вищих навчальних закладах...
В принципі, якщо у вас є таке бажання, то тему можна відкрити повторно. Але що ви хочете там почути, і який в цьому сенс?
Якщо вас там назовуть сепаратистом, чи ще якось образять, то ви почнете скаржитись на бездіяльність модератора.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А если и от туда удалят? :lipssealed: С таким отношением, скоро будете сами с собой разговаривать ;) И да, я Вам напомню причину удаления темы

Не маю нічого проти такої теми у розділі Політика. І у розділі "Суми", вона, справді, в тому напрямку розмови, трохи недоречна. Програму освіти утверджують не у Сумах. Що до Сум, то обговорювати там можна було б питання, якби воно було окремо сумським.
, якщо не важко, віднови ту тему і перекинь до Політики, далі я вже буду дивитись.

Останнє редагування:

Sergius.UZ.

Нет неудач, есть опыт...
Вот человек просился. Поставьте его.
You must be registered for see images attach

Зверху