Жалобы на модераторов и администрацию форума.

• Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
На даний час формально - дійсно не маєте. Раніше - ваш роботодавець мав.
Модератор не має за мету виявляти істину, для цього і існують форуми. На ваше прохання, я заглибився до витоків цього будівництва, але розслідуванням повинні займатись спеціально уповноважені до цього органи.
Спілкуйтесь, але не намагайтесь заткнути рота іншим, тим більше, що вони прохають про те саме :).

Allekks

Member
Спілкуйтесь, але не намагайтесь заткнути рота іншим, тим більше, що вони прохають про те саме :).
Добре, думаю ми порозумілись, але спершу видаліть інформацію, що виставили, щоб дотриматись всіх формальностей. Або що заважає вам написати замість даної інформації, що за вашими даними, даний учасник форуму може мати відношення до одного із забудовників міста? Таким чином ніхто нічого не порушить, і кожен залишеться при своїй думці.

Останнє редагування:

VIB

Модератор
Добре, думаю ми порозумілись, але спершу видаліть інформацію, що виставили, щоб дотриматись всіх формальностей. Або що заважає вам написати замість даної інформації, що за вашими даними, даний учасник форуму може мати відношення до одного із забудовників міста? Таким чином ніхто нічого не порушить, і кожен залишеться при своїй думці.
Тоді, на жаль, доведеться видалити всі ваші повідомлення у тій темі, та низку повідомлень від ваших опонентів. :(

Allekks

Member
Тоді, на жаль, доведеться видалити всі ваші повідомлення у тій темі
Чому всі? Тільки, ті які ідуть після виставленої інформації, яку ви заміните на більш коректну, що не буде суперечити правилам. Заодно тему почистите. Я не проти такого рішення. Надалі, щоб ситуація не повторилося, обіцяю не зачепати обьєкти, які хоч якимось чином в минулому чи в майбутньому будуть повязані з компанією ф. Я не офіційний представник компанії, але володію певним багажем знань, що можуть стати в нагоді учасникам форуму.

VIB

Модератор
Чому всі? Тільки, ті які ідуть після виставленої інформації, яку ви заміните на більш коректну, що не буде суперечити правилам.
Мій коментар не порушує правил форуму, так як мали місце обставини, передбачені в п. 5.4 правил форуму. Ваша пропозиція буде прийнята, за умови вашого редагування своїх перших повідомлень, де ви вкажете, що маєте відношення до забудовника.

VIB

Модератор
От тільки формулювання "формально я могу" не зовсім відображає реальність.

Зверху