Жалобы на модераторов и администрацию форума.

• Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

Allekks

Member
Нехай третя сторона нас розсудить і закриємо питання. А то виходить, що тут ніхто ні за що не відповідає, а мене зробили крайнім.

VIB

vib : bash
Модератор
приведіть будь ласка таку заяву. Вважаю ,що під словами введення в оману інших учасників форуму не є відмова розголошувати особисті дані. Я що не маю права на особисту думку, чи мені потрібно було спочатку приховати айпі адресу? Моя думка ніяк не узгоджена з приведеним забудовником, тому я не можу писати від його імені. Мої висловлювання, щодо земельного питання я ,за вашим проханням, процитував законами. Тепер ви мене обзиваєте "чорним юристом". Це по вашому - введення в оману?
По вашему я представляю этого застройщика?
Та звичайно ні, заспокойтесь :) Мабуть, це просто випадковий збіг, що ви проявили неаби-яку активність лише в цій темі, та ваша айпі-адреса належить мережі "однофамільця" забудовника.
tracert 95.47.x.x
...
5 30 ms 30 ms 28 ms uaix-topnet-tks.tks.sumy.ua [193.34.92.78]
6 38 ms 40 ms 126 ms tks-topnet-uaix.tks.sumy.ua [193.34.92.77]
7 34 ms 34 ms 34 ms fedorchenko-tks.tks.sumy.ua [193.34.x.x]
В чому ще проблема? Вам задали риторичне питання, на яке ви відповіли саме таким чином. Несанкціонована та прихована (тобто недобросовісна) реклама заборонена.
Зараз до ваших слів учасники форуму можуть відноситись неупереджено, і ваша несанкціонована власником компанії діяльність - нанесе менший збиток його репутації. ;)

Allekks

Member
Не розумію, для чого створена дана тема? Я тут оскаржую дії модератора. Вся наша переписка до розголошення айпі адреси, може бути проаналізована адміністраторами. VIB, ви кожного разу вигадуєте нову історію. То я маю відношення до забудовника, то також маю, але не до того, що будує, то чорний юрист чи кріт, тепер прихована реклама. Я вже написав, що чекаю рішення третьої сторони, подальше обговорення лише засмічує тему.

VIB

Модератор
Вся наша переписка до розголошення айпі адреси, може бути проаналізована адміністраторами.
1. Вкажіть, де іменно розголошена ваша айпі-адреса, і що ви під цим розумієте. Замаскований блок містить 65536 адрес. ;)
2. Ніякі персональні дані, не розголошувались. Відкрито лише ваша робітничу приналежність, з причини, що у деяких інших учасників виникла підозра щодо ваших відносин до забудовника.

Не забувайте, що ваша ініціатива не обов'язково буде підтримана власником фірми, тим більше, що це ви робите у робочий час, і досить недолуго. Залиште це маркетологам, а юристам там робити нічого.

Allekks

Member
що у деяких інших учасників виникла підозра
за щасливим збігом обставин ці деякі учасники - це ви та Glucker з яким у нас був діалог, і в якому я попросив вас зробити йому зауваження.
Відкрито лише ваша робітничу приналежність
так відкрийте робітничу приналежність всіх учасників теми, підозрюю що там обовязково знайдуться робітники інших компаній, а можливо знайдете й представників забудовника нижньосироватської. З ваших же слів - нічого страшного?

VIB

Модератор
за щасливим збігом обставин ці деякі учасники - це ви та Glucker з яким у нас був діалог, і в якому я попросив вас зробити йому зауваження.
Він також попрохав зробити вам зауваження (дві скарги з'явились одночасно). ;) Але, як бачите, цього не сталось.
Моя принципова позиція: не потрібно вчиняти "розбірки" зі своїми опонентами руками модератора.

Allekks

Member
Він також попрохав зробити вам зауваження (дві скарги з'явились одночасно). ;) Але, як бачите, цього не сталось.
Моя принципова позиція: не потрібно вчиняти "розбірки" зі своїми опонентами руками модератора.
До чого тут розбірки, модератор повинен виконувати свої обовязки і неупержено ставитись до всих учасників. Я розумію, що Glucker постійний активний учасник форуму, але його висловлювання засмічують тему. Коли я це довів, ви мені помстились. Адже ви не розкрили інформацію про мій айпі відразу після запитання Gluckerа про моє відношення до забудовника. А лише після мого прохання зробити зауваження Gluckerу, що ви й процитували.

VIB

Модератор
Я розумію, що Glucker постійний активний учасник форуму, але його висловлювання засмічують тему.
Вибачте, але про те, який гарний той чи інший забудовник всі знають з реклами. На форумі, як правило, пишуть лише ті, кому щось не подобається. Коли людині щось подобається, вона не буде проявляти активність. Така вже людська психологія.
А от ви вчинили дуже некрасиво, коли кинулись захищати забудовника, не враховуючи, що такі дії приведуть до гарантованої негативної реакції інших учасників, та при цьому вводячи в оману інших учасників, стверджуючи, що ви не маєте жодного відношення до забудовника. Такі дії протирічать правилам форуму (п. 5.4).
Я не знаю, з якою метою ви це робили, але добре знаю, що дуже часто люди, які намагаються "насолити" роботодавцю, роблять активний вкид ніби захисної інформації, щоб налаштувати інших проти нього. Це діє завжди, і гарантовано. ;)

Allekks

Member
Тобто ви підтримуєте негативний напрям форуму, браво? Пишіть далі компромат на себе. Ще раз повторюю- я не маю відношення до забудовника нижньосироватської.

Зверху