приведіть будь ласка таку заяву. Вважаю ,що під словами введення в оману інших учасників форуму не є відмова розголошувати особисті дані. Я що не маю права на особисту думку, чи мені потрібно було спочатку приховати айпі адресу? Моя думка ніяк не узгоджена з приведеним забудовником, тому я не можу писати від його імені. Мої висловлювання, щодо земельного питання я ,за вашим проханням, процитував законами. Тепер ви мене обзиваєте "чорним юристом". Це по вашому - введення в оману?
По вашему я представляю этого застройщика?
Та звичайно ні, заспокойтесь Мабуть, це просто випадковий збіг, що ви проявили неаби-яку активність лише в цій темі, та ваша айпі-адреса належить мережі "однофамільця" забудовника.
В чому ще проблема? Вам задали риторичне питання, на яке ви відповіли саме таким чином. Несанкціонована та прихована (тобто недобросовісна) реклама заборонена.tracert 95.47.x.x
...
5 30 ms 30 ms 28 ms uaix-topnet-tks.tks.sumy.ua [193.34.92.78]
6 38 ms 40 ms 126 ms tks-topnet-uaix.tks.sumy.ua [193.34.92.77]
7 34 ms 34 ms 34 ms fedorchenko-tks.tks.sumy.ua [193.34.x.x]
1. Вкажіть, де іменно розголошена ваша айпі-адреса, і що ви під цим розумієте. Замаскований блок містить 65536 адрес.Вся наша переписка до розголошення айпі адреси, може бути проаналізована адміністраторами.
за щасливим збігом обставин ці деякі учасники - це ви та Glucker з яким у нас був діалог, і в якому я попросив вас зробити йому зауваження.що у деяких інших учасників виникла підозра
так відкрийте робітничу приналежність всіх учасників теми, підозрюю що там обовязково знайдуться робітники інших компаній, а можливо знайдете й представників забудовника нижньосироватської. З ваших же слів - нічого страшного?Відкрито лише ваша робітничу приналежність
Тепер ви ще й нущаєтесь з мене. Ви зрадієте якщо мене звільнять?Не забувайте, що ваша ініціатива не обов'язково буде підтримана власником фірми
Він також попрохав зробити вам зауваження (дві скарги з'явились одночасно). Але, як бачите, цього не сталось.за щасливим збігом обставин ці деякі учасники - це ви та Glucker з яким у нас був діалог, і в якому я попросив вас зробити йому зауваження.
До чого тут розбірки, модератор повинен виконувати свої обовязки і неупержено ставитись до всих учасників. Я розумію, що Glucker постійний активний учасник форуму, але його висловлювання засмічують тему. Коли я це довів, ви мені помстились. Адже ви не розкрили інформацію про мій айпі відразу після запитання Gluckerа про моє відношення до забудовника. А лише після мого прохання зробити зауваження Gluckerу, що ви й процитували.Він також попрохав зробити вам зауваження (дві скарги з'явились одночасно). Але, як бачите, цього не сталось.
Моя принципова позиція: не потрібно вчиняти "розбірки" зі своїми опонентами руками модератора.
Вибачте, але про те, який гарний той чи інший забудовник всі знають з реклами. На форумі, як правило, пишуть лише ті, кому щось не подобається. Коли людині щось подобається, вона не буде проявляти активність. Така вже людська психологія.Я розумію, що Glucker постійний активний учасник форуму, але його висловлювання засмічують тему.