Ответ: Подвиг Луценко или как Хулиганы власть получают
Черновецький переміг Луценка в підтягуванні та на біговій доріжці (правда не за результатами, а за неявкою супротивника). Як компенсація - Луценко переміг його в боксі.:lol::lol::lol:
Поки що рахунок 1:1.
Що там відбулось реально, дізнаємось пізніше (можливо). Луценко заявив, що заліпив йому лише ляпаса. Заступник Черновецького Ірина Кульчицька (якщо не помиляюсь) розказує про скривавлене обличчя патрона, про подряпини, про бригаду "швидкої" (що ж то був за ляпас такий?) - одним словом, ледве не реанімація. Нам залишається спостерігати за подіями далі.
Особисто я чув не раз, що Янукович, коли не знаходить доводів для переконань (очевидно, через незначний обсяг свого лексичного словника) також пускав в дію кулаки. Говорять, що торцонув Шуфрича, вибив зуб Тарасу Чорноволу і, перебуваючм в Сумах в рамках передвиборного марафону 2004, заліпив Щербаню... Можливо, хтось про це також чув?
P.S. А все ж таки Черновецькому поталанило, що це був лише Луценко. Наскільки я знаю, сам Кличко незадоволений його політикою з розпродажу київської землі...