очень интересна, на каком основании это сказано, или ваш очередной бестолковый ляп?Демократия есть одурачивание народа при помощи народа ради блага народа.
не ваша справа. заздріть мовчки. який бізнес? у неме тоді дитині було пару місяців. о ви вже забрехались!Кроме "хатынок" )) Зузука, у вас такая же? На зарплату в 3 т. гривен выстроили? ну да ладно.
з.ы. Буржуй пролетариату не товарищ. И не надо тут басен про "честный бизнес".
Это не основание,а высказывание оскара Уайльда.очень интересна, на каком основании это сказано, или ваш очередной бестолковый ляп?
А вы попробуйте ее опровергнуть. Может вам даже нобелевскую премию дадут.:stupid:Да.Залізна логіка.Все,що збудовано в Україні,збудовано для відмивання грошей,решта збудовано в СРСР
+1:stupid:Да.Залізна логіка.Все,що збудовано в Україні,збудовано для відмивання грошей,решта збудовано в СРСР
А я представляю себе ваши статьи : Свобода - патриот Свобода - патриоттак, як ви читаєте повідоомлення, не всі вміють. уявляю ,як ви книжки читаєте!
Это вы мечтаете, чтобы все вам завидовали, и движимы этой идеей. А мне все равно - чужого мне не надо. Так вам хату отец подарил?не ваша справа. заздріть мовчки. який бізнес? у неме тоді дитині було пару місяців. о ви вже забрехались!