_S_A_N_Y_A_
Форумчанин
Ответ: Юлія Тимошенко
а чё ж с 04.1992г., уже ж в Украине вклад, бабки не возвращают, педики
а чё ж с 04.1992г., уже ж в Украине вклад, бабки не возвращают, педики
таким как ты.Что бы заниматься экономикой как минимум надо навести порядок в мозгах
А что скажет народ в случае падения астероида?надеемся на инфляцию, не превышающую прогнозируемую(14% ё-маё!)
интересно, что скажет народ Юле в случае дефолта....
Сала Украïнi, героям сала!"Нема рабста більш ганьбливого,ніж рабство духу"
Сенека
Вивчайте історію,а не живіть стереотипами комуністичної та радянської пропаганди.
1.Жовто-сині шаровари?Спочатку слідкуйте за собою.Хто вам дав право, щановний мене ганьбити, я розумію що сказати вам нічого, а слиною плескати не треба. А тепер якщо ви зробли перший крок, то я зроблю другий - я розумію що Ви пане або не розуміїте або валяєте дурня - люди проливали свою кров, а ви з неї смієтесь, назвав би я Вас тим словом якого ви заслуговуєте, але забанять.
І як казав мені мій вчитель історії Карпенко Микола Пилипович, до речі член Просвіти - хто не вчіть історію або перекручує іі може отримати удар від майбутнього, а це вже віж себе як Ви думаєте куди цей удар прийдеться.
Пробачте в мене є що вам відповісти, але як правильно сказав MasterНІХТО НЕ ЗАБОРОНИТЬ ЛЮДИНІ МОЛИТИСЯ СВОЄЮ МОВОЮ.
Особа,що не володіє мовою народу,на землі якого мешкає,-гість,або окупант,або раб цього окупанта.
Прекращайте оффтопить.