ШаПа
New Member
Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?
Ослабление? Да хотя бы в исключении из договора пункта и штрафне за невыбор газа Украиной. Это то, что сразу вспомнил.
2) После 2004г. был, фактически, застой как внутренней, так и внешней политической жизни, и тогда освноние антиукраинские действия проводили украинские политики. А вообще мне непонятна идея "патриотов": если РФ считается союзником Украины, то теперь РФ должна стелиться под Украиной, уступать ей во всем, продавать бесплатно газ и платить огромную аренду за трубу, а вдобавок еще и часть Кубани отдать, так что ли? Есть определенные геополитические вопросы, требующие разрешения, и не всегда решение должно приниматься в пользу Украины, разве не так? И наши "патриоты" отлично подхватывают подобные непоределенные вопросы с РФ, но тот факт, что страна ЕС Румыния оттяпала у Украины часть черноморского шельфа, то все как-то молчат. Ах да, это ж страна ЕС, ей можно. Кстати,
3) Искал информацию, да не нашел пока что
Я привел примеры, когда Ющенко относился с определнным неуважением к украинцам. РФ скорее все же высказывали своб позицию по опредленным ситуациям, конктретно, фактически, ничего не предпринимаю, ведь все предпринимала сама дем. власть, дискредетирующая себя в глазах жителей страны.Ви або забуваєте, про що йшлося, або свідомо заплутуєте опонента. Згадали і Вікілікс, І Юлю, і Леонід Вінілича і навіть Фірташа. А до чого все це? Я говорив, що Україна - незалежна держава, і Росія не має права лізти своєю пикою в наші внутрішні справи, як то вона завжди робила і продовжує робити. Все. Тому для чого було все це Ваше "откровення" - я не зрозумів. До речі, якесь міфічне послаблення... А чи не скажете, в чому саме воно полягає?
Ослабление? Да хотя бы в исключении из договора пункта и штрафне за невыбор газа Украиной. Это то, что сразу вспомнил.
Так кто, кому, что и как сказал? Я запутался:?Ось Вам цитата не вирвана з контексту. Ці слова кремлівського гнома підтвердив (дещо завуальовано) міністр закордонних справ Росії Лавров. Досить цього, чи може бажаєте, щоби самого Путєна виклали в ютуб зі словами "ето і нє государство вовсє"?
Зате Ви, як патріот Росії, ладні закрити очі і заткнути вуха, коли Путя плете свої безглузді нісенітниці. До чого тут словники зі словами? Він десь побачив цифру 70% втрат за Росією. А якою статистикою він це підтверджує?
You must be registered for see links
тоже статься по этому поводу.Я прошу у вас цитату Путина, а вы мне какую-то статью...Ви читати не вмієте? Я дав посилання, зайдіть і почитайте. Крім того, були і інші досить такі цікаві документи.
Россия разработала план расчленения Украины с нанесением ядерного удара.
Россия заявила свои права на Донбасс.
А какой уровень дает человеку мнение кого-то там, что данный человек-идеолог Кремля?Ви не знаєте, хто такий Дугін? Його називають кремлівським ідеологом, або ще ідеологом "єдросів". Ідеолог Євразійського руху (коли Вам відомо, то саме з ідеєю Євразійського союзу так носиться зараз Кремль). Кажете багато таких і у нас? Назвіть декілька діячів саме такого рівня (а не рівня слюсаря Колі з ЖЕКу) з українського політикуму. ПрОшу.
То есть страны ЕС, понимая, что Украина хочет присоеденится к ним, могут полностью манипулировать внутренней политической жизнью страны, по-своему диктовать украинское законодательство, намекая какие поправки можно внести и т.д., и все это будет выглядить нормально? А как же независимость?А ось це вже ні! Справа в тім, що Україна весь час декларувала (і зараз декларує) наміри щодо інтеграції в Європу. А коли виявляють бажання влитися в європейську сім'ю, але при цьому порушують норми і правила, що існують в цій сім'ї, то Європа має повне право і давати оцінку, і критично висловлюватися з цього приводу, і вимагати виправлення ситуації. А ось наміру інтегруватися до Росії ми не висловлювали, тому їх оцінок і їх зауважень ми не потребуємо.
1) Есть намерения, а есть факт.Ну и гораздно хуже было бы, если б данный вопрос кончился бы углублением канала до судоходного со стороны РФ.1) Ага. Тобто наміри збудувати дамбу до острова, що є нашою територією, то, по Вашому, нормально? Без коментарів!!!
2) Взагалі-то йшлося про те, що антиукраїнські дії почалися виключно після 2004 року. Я Вам нагадав факт, що свідчить зовсім інше...
3) А з Войтилою нічого страшного не сталося (припускаю, як на Ваш погляд). Просто коли понтифік висловив намір відвідати Україну, то Росія надто гавкала, що вона проти цього візиту. І все! Нічого страшного, окрім втручання у внутрішні справи суверенної держави.
2) После 2004г. был, фактически, застой как внутренней, так и внешней политической жизни, и тогда освноние антиукраинские действия проводили украинские политики. А вообще мне непонятна идея "патриотов": если РФ считается союзником Украины, то теперь РФ должна стелиться под Украиной, уступать ей во всем, продавать бесплатно газ и платить огромную аренду за трубу, а вдобавок еще и часть Кубани отдать, так что ли? Есть определенные геополитические вопросы, требующие разрешения, и не всегда решение должно приниматься в пользу Украины, разве не так? И наши "патриоты" отлично подхватывают подобные непоределенные вопросы с РФ, но тот факт, что страна ЕС Румыния оттяпала у Украины часть черноморского шельфа, то все как-то молчат. Ах да, это ж страна ЕС, ей можно. Кстати,
You must be registered for see links
3) Искал информацию, да не нашел пока что
Если бы Украину в ЕС реально ждали, то делались бы определенные шаги навстречу Украине, были бы какие-то сдвиги, а то в том, что в ЕС мы никому не нужны, обвиняется злая Россия.Я наголошую, що шалена ідеологічна та інформаційна кампанія Росії, що перешкоджала інтеграції України в європейські та євроатлантичні структури є логічним продовженням ряду недружніх (ворожих) кроків Росії по відношенню до України. Це коли виходити з того, що незалежна держава має сама вирішувати, в які союзи та організації їй слід вступати.
Я все пытаюсь от вас добиться цитаты Путина, а вы мне все время суете одно и то же, пытаясь показать увиденный вами скрытый смысл, и, заодно, выдаете его за цитату, плюс какая-то информация каких-то источником..ну а уровень известности Фарион в Укриане, как по мне (ну для народа так точно) очень даже сопоставим с уровнем известности Дугина в РФ, а то у Фарион и больше, частенько ведь ее во всякие "свободы слова" приглашают.Навчиться нарешті читати. Я просив Вас навести приклади, про виловлювання українських політиків вищого рівня. А то виходить якийсь нерівний обмін - я Вам слова російського президента, а Ви мені слова заступника голови партії, яка не піднялася вище рівня облрад і то лише в окремих регіонах. Ще б процитували "вантажника Васю-русофоба".
Посоветовал почитать дневники Деникина? Скандал:!:Цього досить?
Я вроде написал, что это уже другой разговор, поэтому смысла говорить об этом нет. Мы можем поговорить об УПА Боровца, можем поговорить о Шухевиче или о том, например, что Львов (как и Сумы, в каком-то плане) заполонили селюки, которые и диктуют свои условия развития и жзини города. Но зачем?Ага, був "Нахтігаль". Так само, як і були мордування українців Галичини, багатотисячні розстріли, примусові колективізації, депортації. Тому у Шухевича не було причин любити СССР, не знаходите? А "Нахтігаль" створювався, як "предтеча" збройних сил незалежної Української держави, яку Стецько (колега по партії Бандери і Шухевича) оголосив 30 червня 1941 року. А те, що в плани Гітлера незалежна Україна не входила - інша справа, саме тому і подальше існування батальйону "Нахтігаль" у складі Вермахту ОУН визнало не доцільним. І "Нахтігаль" припинив своє існування. Це також Вам слід би зауважити. Що стосується Шухевича, то це не політик, а солдат, що присвятив своє життя боротьбі за незалежну Україну. Він воював і проти Угорщини (за Закарпатську Україну), і проти Польщі, і проти Німеччини, і проти СССР. І загинув він, як герой - відстрілювався до останнього набою, а потім підірвав себе гранатою.
А ще Вам би слід було також згадати, що було і ось це. І від цього також нікуди не втечеш. І зауважте, ніхто не покаявся і не поніс покарання, що в свій час допоміг звестися на ноги Гітлеру. Ні колишня КПСС, ні нинішній правонаступник СССР.
Ваша цитата "Ми їм не експортуємо "смажених москалів", а вони постійно то книжечки, то комп'ютерні іграшки...". Логичнро подумать, что выимел ввиду, что мы им не экспортируем "жареных москалей", а они нам и книиги, и игры ввозят только так.Вкотре закликаю Вас навчитися читати. Я давав посилання, де можна було і прочитати про ці книжки та іграшки, і побачити їх фото. А те, що їх немає в наших магазинах, не означає, що російська сторона їх не створювала.
hello moto привел пример терроризма, как борьбы (чем занимался молодой Бандера) в современных условиях. Вот я привел более понятный пример действий Бандеры (героя страны) то же в современных условиях.Вибачте, а це до чого?