Якби СРСР не розпався?

Что бы было,если бы СССР не распался?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

ШаПа

New Member
Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Ви або забуваєте, про що йшлося, або свідомо заплутуєте опонента. Згадали і Вікілікс, І Юлю, і Леонід Вінілича і навіть Фірташа. А до чого все це? Я говорив, що Україна - незалежна держава, і Росія не має права лізти своєю пикою в наші внутрішні справи, як то вона завжди робила і продовжує робити. Все. Тому для чого було все це Ваше "откровення" - я не зрозумів. До речі, якесь міфічне послаблення... А чи не скажете, в чому саме воно полягає?
Я привел примеры, когда Ющенко относился с определнным неуважением к украинцам. РФ скорее все же высказывали своб позицию по опредленным ситуациям, конктретно, фактически, ничего не предпринимаю, ведь все предпринимала сама дем. власть, дискредетирующая себя в глазах жителей страны.
Ослабление? Да хотя бы в исключении из договора пункта и штрафне за невыбор газа Украиной. Это то, что сразу вспомнил.

Ось Вам цитата не вирвана з контексту. Ці слова кремлівського гнома підтвердив (дещо завуальовано) міністр закордонних справ Росії Лавров. Досить цього, чи може бажаєте, щоби самого Путєна виклали в ютуб зі словами "ето і нє государство вовсє"?
Так кто, кому, что и как сказал? Я запутался:?

Зате Ви, як патріот Росії, ладні закрити очі і заткнути вуха, коли Путя плете свої безглузді нісенітниці. До чого тут словники зі словами? Він десь побачив цифру 70% втрат за Росією. А якою статистикою він це підтверджує?
тоже статься по этому поводу.

Ви читати не вмієте? Я дав посилання, зайдіть і почитайте. Крім того, були і інші досить такі цікаві документи.
Россия разработала план расчленения Украины с нанесением ядерного удара.
Россия заявила свои права на Донбасс.
Я прошу у вас цитату Путина, а вы мне какую-то статью...

Ви не знаєте, хто такий Дугін? Його називають кремлівським ідеологом, або ще ідеологом "єдросів". Ідеолог Євразійського руху (коли Вам відомо, то саме з ідеєю Євразійського союзу так носиться зараз Кремль). Кажете багато таких і у нас? Назвіть декілька діячів саме такого рівня (а не рівня слюсаря Колі з ЖЕКу) з українського політикуму. ПрОшу.
А какой уровень дает человеку мнение кого-то там, что данный человек-идеолог Кремля?

А ось це вже ні! Справа в тім, що Україна весь час декларувала (і зараз декларує) наміри щодо інтеграції в Європу. А коли виявляють бажання влитися в європейську сім'ю, але при цьому порушують норми і правила, що існують в цій сім'ї, то Європа має повне право і давати оцінку, і критично висловлюватися з цього приводу, і вимагати виправлення ситуації. А ось наміру інтегруватися до Росії ми не висловлювали, тому їх оцінок і їх зауважень ми не потребуємо.
То есть страны ЕС, понимая, что Украина хочет присоеденится к ним, могут полностью манипулировать внутренней политической жизнью страны, по-своему диктовать украинское законодательство, намекая какие поправки можно внести и т.д., и все это будет выглядить нормально? А как же независимость?

1) Ага. Тобто наміри збудувати дамбу до острова, що є нашою територією, то, по Вашому, нормально? Без коментарів!!!
2) Взагалі-то йшлося про те, що антиукраїнські дії почалися виключно після 2004 року. Я Вам нагадав факт, що свідчить зовсім інше...
3) А з Войтилою нічого страшного не сталося (припускаю, як на Ваш погляд). Просто коли понтифік висловив намір відвідати Україну, то Росія надто гавкала, що вона проти цього візиту. І все! Нічого страшного, окрім втручання у внутрішні справи суверенної держави.
1) Есть намерения, а есть факт.Ну и гораздно хуже было бы, если б данный вопрос кончился бы углублением канала до судоходного со стороны РФ.
2) После 2004г. был, фактически, застой как внутренней, так и внешней политической жизни, и тогда освноние антиукраинские действия проводили украинские политики. А вообще мне непонятна идея "патриотов": если РФ считается союзником Украины, то теперь РФ должна стелиться под Украиной, уступать ей во всем, продавать бесплатно газ и платить огромную аренду за трубу, а вдобавок еще и часть Кубани отдать, так что ли? Есть определенные геополитические вопросы, требующие разрешения, и не всегда решение должно приниматься в пользу Украины, разве не так? И наши "патриоты" отлично подхватывают подобные непоределенные вопросы с РФ, но тот факт, что страна ЕС Румыния оттяпала у Украины часть черноморского шельфа, то все как-то молчат. Ах да, это ж страна ЕС, ей можно. Кстати,

3) Искал информацию, да не нашел пока что

Я наголошую, що шалена ідеологічна та інформаційна кампанія Росії, що перешкоджала інтеграції України в європейські та євроатлантичні структури є логічним продовженням ряду недружніх (ворожих) кроків Росії по відношенню до України. Це коли виходити з того, що незалежна держава має сама вирішувати, в які союзи та організації їй слід вступати.
Если бы Украину в ЕС реально ждали, то делались бы определенные шаги навстречу Украине, были бы какие-то сдвиги, а то в том, что в ЕС мы никому не нужны, обвиняется злая Россия.

Навчиться нарешті читати. Я просив Вас навести приклади, про виловлювання українських політиків вищого рівня. А то виходить якийсь нерівний обмін - я Вам слова російського президента, а Ви мені слова заступника голови партії, яка не піднялася вище рівня облрад і то лише в окремих регіонах. Ще б процитували "вантажника Васю-русофоба".
Я все пытаюсь от вас добиться цитаты Путина, а вы мне все время суете одно и то же, пытаясь показать увиденный вами скрытый смысл, и, заодно, выдаете его за цитату, плюс какая-то информация каких-то источником..ну а уровень известности Фарион в Укриане, как по мне (ну для народа так точно) очень даже сопоставим с уровнем известности Дугина в РФ, а то у Фарион и больше, частенько ведь ее во всякие "свободы слова" приглашают.

Посоветовал почитать дневники Деникина? Скандал:eek::!:

Ага, був "Нахтігаль". Так само, як і були мордування українців Галичини, багатотисячні розстріли, примусові колективізації, депортації. Тому у Шухевича не було причин любити СССР, не знаходите? А "Нахтігаль" створювався, як "предтеча" збройних сил незалежної Української держави, яку Стецько (колега по партії Бандери і Шухевича) оголосив 30 червня 1941 року. А те, що в плани Гітлера незалежна Україна не входила - інша справа, саме тому і подальше існування батальйону "Нахтігаль" у складі Вермахту ОУН визнало не доцільним. І "Нахтігаль" припинив своє існування. Це також Вам слід би зауважити. Що стосується Шухевича, то це не політик, а солдат, що присвятив своє життя боротьбі за незалежну Україну. Він воював і проти Угорщини (за Закарпатську Україну), і проти Польщі, і проти Німеччини, і проти СССР. І загинув він, як герой - відстрілювався до останнього набою, а потім підірвав себе гранатою.
А ще Вам би слід було також згадати, що було і ось це. І від цього також нікуди не втечеш. І зауважте, ніхто не покаявся і не поніс покарання, що в свій час допоміг звестися на ноги Гітлеру. Ні колишня КПСС, ні нинішній правонаступник СССР.
Я вроде написал, что это уже другой разговор, поэтому смысла говорить об этом нет. Мы можем поговорить об УПА Боровца, можем поговорить о Шухевиче или о том, например, что Львов (как и Сумы, в каком-то плане) заполонили селюки, которые и диктуют свои условия развития и жзини города. Но зачем?

Вкотре закликаю Вас навчитися читати. Я давав посилання, де можна було і прочитати про ці книжки та іграшки, і побачити їх фото. А те, що їх немає в наших магазинах, не означає, що російська сторона їх не створювала.
Ваша цитата "Ми їм не експортуємо "смажених москалів", а вони постійно то книжечки, то комп'ютерні іграшки...". Логичнро подумать, что выимел ввиду, что мы им не экспортируем "жареных москалей", а они нам и книиги, и игры ввозят только так.

Вибачте, а це до чого?
hello moto привел пример терроризма, как борьбы (чем занимался молодой Бандера) в современных условиях. Вот я привел более понятный пример действий Бандеры (героя страны) то же в современных условиях.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Я привел примеры, когда Ющенко относился с определнным неуважением к украинцам. РФ скорее все же высказывали своб позицию по опредленным ситуациям, конктретно, фактически, ничего не предпринимаю, ведь все предпринимала сама дем. власть, дискредетирующая себя в глазах жителей страны.
Ющенко зневажав українців??? :lol::lol::lol: Ви забули головне - написати перед цим жирними літерами ІМХО. Це Ваше упереджене ставлення тому, що Ющенко більш активно на відміну від своїх попередників заговорив про європейську і євроатлантичну інтеграцію України, що Вам не до вподоби, бо ваші прагнення - на схід. Аналогічно нісенітниці про дискредитацію тієї влади перед українцями. Розчарування тією владою (через невиконання обіцянок Майдану) - так, дискредитація - ні!
Ну, і повна нісенітниця розказувати про те, що мовляв, Росія лише висловлювала свою позицію, не вживаючи ніяких заходів при цьому. Ви вважаєте, що ні у кого немає вдома ні радіо, ні ТБ, ні Інету? Ви гадаєте, що ніхто не слідкує за подіями навколо? Коли Ви не зустрічали в ЗМІ матеріалів, про відверті наміри російського політикуму та їх підконтрольних медійників щодо повернення України в сферу свого впливу, про побудову нової імперії, в яку увійде східна Україна (звичайно, західна при цьому нехай біжить до Польщі), про необхідність вжиття всіх можливих заходів, для зриву інтеграції України в Європу - то це не означає, що ніхто їх не зустрічав. Чого тільки тоді ми не наслухалися про себе? І Україна ненадійний партнер, і вона зриває постачання газу до Європи, і в Україні зароджується диктатура, в Україні реанімують фашизм. Врешті, я, на відміну від Вас, давав посилання, (а не свої думки), в тому числі і про привітання Мєдвєда на адресу російських спецслужб, де він дякує якраз за роботу по пригальмовуванню процесу вступу України в НАТО.
Так само і посилання на те, як ці самі спецслужби Росії працюють проти України на нашій таки території (попри домовленість не проводити шпигунську діяльність в рамках СНД). Це по Вашому теж висловлювання позиції, чи все таки дії?
Ослабление? Да хотя бы в исключении из договора пункта и штрафне за невыбор газа Украиной. Это то, что сразу вспомнил.
Знову в "молоко". П Тому заслуги Януковича тут немає. Згадуйте ще.
Так кто, кому, что и как сказал? Я запутался:?
Та невже? Нагадати? Я навів слова від "поінформованого джерела" одного з видань про те, що Путін в розмові з Бушем-молодшим принизливо висловився про Україну, мовляв "це і не держава зовсім". Ви висловили сумнів, мовляв мало яке там джерело. Я навів посилання на інтерв'ю з міністром закордонних справ Лавровим, де він фактично підтвердив цю інформацію, правда дещо завуалював її, видав слова свого боса, але більш дипломатично. Наводити знову посиланя не буду, коли маєте бажання - повернетеся назад і прочитаєте.
Я прошу у вас цитату Путина, а вы мне какую-то статью...
Цитату про можливість перенацілення ракет на Україну? Так, Путін говорив, що таке можливо, коли з України їхнім національним інтересам буде загрожувати небезпека. Зокрема, коли там будуть стояти станції ПРО (з протиракетного щита для Європи) Я можу помилятися, але наскільки я розумію, то сама станція, що веде пошук ракет небезпеки не являє. Хоча нехай мене поправлять, коли то не так. А взагалі-то, як на мене, загрозою національним інтересам Росії можна назвати будь-що, починаючи від наче "неякісного" грузинського та молдовського вина (що вже було), закінчуючи укладанням Україною нових газових контрактів з альтернативним (не російським) постачальником. Було б бажання, а привід знайдеться. Цитати:

До речі, з приводу посилань на матеріали від путінської шавки Міхі Лєонтьєва про наміри забрати в України крім Криму ще й Донбас, а також від військових аналітиків Росії про можливий удар по Україні ВАм сказати нічого? Тобто хлопці знову висловлювали свою думку, поки що без дій? Ну-ну...
А какой уровень дает человеку мнение кого-то там, что данный человек-идеолог Кремля?
Я Вам дав посилання, що ця людина була радником спікера їх парламенту, головою комісії, знову таки при їх спікері, врешті є неофіційним ідеологом провладної (самої чисельної) партії. Вам цього мало?
Ваше право так вважати. Про Дугіна та його ідеологію

Так нормально буде?
То есть страны ЕС, понимая, что Украина хочет присоеденится к ним, могут полностью манипулировать внутренней политической жизнью страны, по-своему диктовать украинское законодательство, намекая какие поправки можно внести и т.д., и все это будет выглядить нормально? А как же независимость?
Не треба фантазувати. Ніхто свою волю Україні не диктував. Україна виявила бажання інтегруватися до Європи. ЄС поставив умови - для інтеграції в Європу треба, щоби Україна відповідала європейським стандартам. Наскільки я пам'ятаю, то йшлося, що ЄС робив зауваження Україні з приводу виборів. Ну то й що? спостерігачі з Європи наголошували на чисельних порушеннях в ході виборів. Наявність масових порушень визнав і наш суд, який призначив 3 тур.
Коли Вам ближче до душі "життєві" приклади з "вибухами на стадіоні", то спеціально для Вас наведу приклад "з життя". Ви маєте намір знімати квартиру у господаря. Ви виявили таке бажання. Господар має право поставити Вам умови, скажімо, не влаштовувати п'янки, не приводити галасливі компанії (щоби не дратувати сусідів), не палити в приміщеннях, щоби стіни не просякли димом, акуратно користуватися меблями, тощо. Коли Ви порушуєте ці правила, він має повне право Вам зробити зауваження. Інша справа коли до Вас почне чіплятися зовсім лівий чувак, до квартири якого Ви не маєте жодного відношення. Скажіть, господар, роблячи Вам зауваження, зазіхає на Вашу свободу і на Ваші права?
После 2004г. был, фактически, застой как внутренней, так и внешней политической жизни, и тогда освноние антиукраинские действия проводили украинские политики.
Знову таки, не вистачає жирного ІМХО...:mrgreen:
А вообще мне непонятна идея "патриотов": если РФ считается союзником Украины, то теперь РФ должна стелиться под Украиной, уступать ей во всем, продавать бесплатно газ и платить огромную аренду за трубу, а вдобавок еще и часть Кубани отдать, так что ли? Есть определенные геополитические вопросы, требующие разрешения, и не всегда решение должно приниматься в пользу Украины, разве не так? И наши "патриоты" отлично подхватывают подобные непоределенные вопросы с РФ, но тот факт, что страна ЕС Румыния оттяпала у Украины часть черноморского шельфа, то все как-то молчат. Ах да, это ж страна ЕС, ей можно.
1) Абсолютно справедливо. У РФ є свої геополітичні інтереси. Але коли там заявляють, що для нас будують нову імперію, що не можна випускати України зі сфери впливу Росії, коли нам вказують за кого голосувати, в які церкви ходити, якою мовою навчати своїх дітей, коли постійно лунають обіцянки забрати Крим чи ще якісь території, коли проти нас проводять постійно інформаційні, ідеологічні і торговельні війни, коли ми платимо Росії саму велику ціну за газ, а беремо саму низьку за транзит, коли Росія відверто заявляє, що вона має плани на нашу ГТС, а також хоче позбавити нас ролі транзитної держави, то тут вже лише хвора людина може говорити про якусь дружбу чи якісь нормальні відносини. "Боже, позбав мене від таких друзів, а з ворогами я сам якось впораюся".
2) Ви знову свідомо замовчуєте лише одне - Румунія діяла згідно з міжнародним правом. І ситуація зі Зміїним і шельфом навколо нього - результат міжнародного суду, знову таки виключно в рамках міжнародного права, яке Україна зобов'язувалася поважати, тому тепер вимушена коритися.
а уровень известности Фарион в Укриане, как по мне (ну для народа так точно) очень даже сопоставим с уровнем известности Дугина в РФ, а то у Фарион и больше, частенько ведь ее во всякие "свободы слова" приглашают.
Фаріон була радником Литвина? Фаріон очолювала комісію в Раді? Фаріон є ідеологом провладної партії? Ну-ну...
Посоветовал почитать дневники Деникина?
Я Вам дав безліч посилань. Вчиться читати уважно. Путін сказав, що коли прочитав щоденники Дєнікіна, то змінив про нього думку. Які ідеї великодержавника Дєнікіна йому так припали до серця? А дуже заімпонувало те, що Дєнікін вважав за злочин розділяти Україну і Росію. "Єдіная і нєдєлімая матушка Расєя от моря і до моря". Без України Росія не відбудеться, як імперія. Дєнікін воював проти української незалежності, і путєн так само з його "ето і нє государство вовсє".
Ваша цитата "Ми їм не експортуємо "смажених москалів", а вони постійно то книжечки, то комп'ютерні іграшки...". Логичнро подумать, что выимел ввиду, что мы им не экспортируем "жареных москалей", а они нам и книиги, и игры ввозят только так.
Абсолютно справедливо. "Смажений москаль" - продукт виключно внутрішнього змісту, причому назва виключно "стьобна". До речі, "Криївка" найпопулярніше кафе у Львові, в тому числі і серед туристів з Росії.
А тепер про них... Їм не треба навіть завозити в наші магазини книжки і іграшки, про які я згадував, бо є можливість викласти і вільно розповсюдити в інтернеті. До речі, коли пам'ятаєте, то перша гра подібного штибу з'явилася ще в далекі 90, називалася вона "Морський бій", театр воєнних дій - Чорне море, бойові дії між флотами Росії і України. Як Ви пам'ятаєте - авторство російське. Зауважте, Ющенко лише працював десь бухгалтером, а антиукраїнська пропаганда вже набирала обертів. А взяти їх фільми? Серіал "Солдати" - два самих "даунутих" прапорщика, один Данілюк (по прізвищу - уродженець заходу України), другий Шматко з Донецька. Ще був фільм за армію, (вилетіла з голови назва) так само там українець - тупий п'яниця, гине через свою жадобу, бо не згоден був вчасно кинути добуте добро. "Граніца. Тайожний роман" - командир частини (той що "піво піл") бридке створіння, демонстративний українець. "72 метра" - горді російські морячки під андріївським стягом залишають плац, український адмірал їх не в змозі зупинити, приймати присягу на вірність народу Україні залишаються лише два-чмошника "хохла". "Ми із будущєго 2" - як кажуть ППЦ. Серіал «Автономка». В сюжеті показано штаб українського флоту. Начальник штабу слухає чорношкірого американця, який через перекладачку втовкмачує йому, бовдурові, що їхнє спільне завдання – не допустити панування російського флоту в Чорному морі. Американець попереджає, що скоро почнеться операція проти росіян. Україна – плацдарм НАТО й США для нападу на Росію. І для досягнення цієї мети американці заслали до Севастополя шпигуна, який розмовляє лише англійською, а українці йому сприяють. Ну і "Брат-2". Шляхетний патріотичний бандюган "мочить" українця "в сортирі" зі словами "Ви мнє єщо за Сєвастополь отвєтітє"...
Ага, ледве не забув. Фільм "Юля", спродюсований депутатом їх Думи Мітрофанушкою. Протягом фільму трахають діючого прем'єра нашої держави. Нічого страшного, цілком нормально. Вони висловили свою думку, не більше. Чи не так?
hello moto привел пример терроризма, как борьбы (чем занимался молодой Бандера) в современных условиях. Вот я привел более понятный пример действий Бандеры (героя страны) то же в современных условиях.
В черговий раз помічаю Ваше бажання перевести напрямок розмови (а починалася вона, як розмова про причини "русофобії") в інше русло, задуривши голову співрозмовнику.
Починалося так. Я спитав у Вашого колеги, чому Росії можна шанувати своїх антибільшовиків, а Україні не можна? Він вирішив поблазнювати, і викинув поста:
Если вдруг Фокс Малдер под предлогом борьбы с ненавистным ему авторитарным режимом, за торжество демократии и незалежности в Украине рванёт бомбу на донецком стадионе... "Героя" дадут потом?
"Дуже" дотепно і головне, що в тему.
Я спитав до чого це. Ну і тут Ви перейняли естафетну палочку блазнювання, почавши свій спітч про тероризм і про Бандеру. У Вас що аргументи закінчилися?

hello moto

народный контроль
Першою домовилась про не застосування штрафних санкцій Юля.
Это она заявила на брифинге, а на деле оказалось таким же балабольством как и всё остальное!

Ви маєте намір знімати квартиру у господаря. Ви виявили таке бажання. Господар має право поставити Вам умови, скажімо, не влаштовувати п'янки, не приводити галасливі компанії (щоби не дратувати сусідів), не палити в приміщеннях, щоби стіни не просякли димом, акуратно користуватися меблями, тощо. Коли Ви порушуєте ці правила, він має повне право Вам зробити зауваження.
Вот она сущность! И кто по твоему разумению господарь Украины!? А идея незалежности!?

ШаПа

New Member
Ющенко зневажав українців??? :lol::lol::lol: Ви забули головне - написати перед цим жирними літерами ІМХО. Це Ваше упереджене ставлення тому, що Ющенко більш активно на відміну від своїх попередників заговорив про європейську і євроатлантичну інтеграцію України, що Вам не до вподоби, бо ваші прагнення - на схід. Аналогічно нісенітниці про дискредитацію тієї влади перед українцями. Розчарування тією владою (через невиконання обіцянок Майдану) - так, дискредитація - ні!
Ну, і повна нісенітниця розказувати про те, що мовляв, Росія лише висловлювала свою позицію, не вживаючи ніяких заходів при цьому. Ви вважаєте, що ні у кого немає вдома ні радіо, ні ТБ, ні Інету? Ви гадаєте, що ніхто не слідкує за подіями навколо? Коли Ви не зустрічали в ЗМІ матеріалів, про відверті наміри російського політикуму та їх підконтрольних медійників щодо повернення України в сферу свого впливу, про побудову нової імперії, в яку увійде східна Україна (звичайно, західна при цьому нехай біжить до Польщі), про необхідність вжиття всіх можливих заходів, для зриву інтеграції України в Європу - то це не означає, що ніхто їх не зустрічав. Чого тільки тоді ми не наслухалися про себе? І Україна ненадійний партнер, і вона зриває постачання газу до Європи, і в Україні зароджується диктатура, в Україні реанімують фашизм. Врешті, я, на відміну від Вас, давав посилання, (а не свої думки), в тому числі і про привітання Мєдвєда на адресу російських спецслужб, де він дякує якраз за роботу по пригальмовуванню процесу вступу України в НАТО.
Так само і посилання на те, як ці самі спецслужби Росії працюють проти України на нашій таки території (попри домовленість не проводити шпигунську діяльність в рамках СНД). Це по Вашому теж висловлювання позиції, чи все таки дії?
Ну так тот самый пакт Ющенка-Тимошенко-Яценюка по поводу ПДЧ. Ладно никому не были интересно мнение украинцев, так хоть бы сообщили о данном документе...или Ющенка заставили его подписать?
Ющенко слишком активно заговорил об этом, он слишком резко изменил отличную центристскую политику Кучмы, и закончилось все тем, что Украину, как я где-то уже писал, как девушку легкого поведение имеют, извиняюсь, с двух сторон: с одной стороны Европа, с другой-РФ. Потому что все слишком кардинально было. А может он и правда верил, что сами страны ЕС заинтересованы в скорейшем вступление Украины в союз?
Проблема как раз в том, что у каждого дома есть все, что используется для зомбирования: и радио (в меньшей мере правда), и ТВ, и интернет, а вот думающая голова присутствует не у всех, и получается "голосуй серцем".
Основные ваши ссылки-это "кто-т очто-то кому-то шепнул на ухо", либо "кто-то решил что в таких словах скрывается некий скрытый смысл".
Кстати про пытки ФСБ в одесской области особо ничего не нашел

Знову в "молоко". Першою домовилась про не застосування штрафних санкцій Юля. Тому заслуги Януковича тут немає. Згадуйте ще.
Не знаю, что та мона говорила, но данный пункт действовал до Харьковских соглашений, читайте данный документ.

Та невже? Нагадати? Я навів слова від "поінформованого джерела" одного з видань про те, що Путін в розмові з Бушем-молодшим принизливо висловився про Україну, мовляв "це і не держава зовсім". Ви висловили сумнів, мовляв мало яке там джерело. Я навів посилання на інтерв'ю з міністром закордонних справ Лавровим, де він фактично підтвердив цю інформацію, правда дещо завуалював її, видав слова свого боса, але більш дипломатично. Наводити знову посиланя не буду, коли маєте бажання - повернетеся назад і прочитаєте.
Ну вот пускай "поінформоване джерело" расскажет кто оно, и ка коно услышало этот разговор. Лавров подтвердил, что они говорили об Украине, остально все уже додумали журналисты

Цитату про можливість перенацілення ракет на Україну? Так, Путін говорив, що таке можливо, коли з України їхнім національним інтересам буде загрожувати небезпека. Зокрема, коли там будуть стояти станції ПРО (з протиракетного щита для Європи) Я можу помилятися, але наскільки я розумію, то сама станція, що веде пошук ракет небезпеки не являє. Хоча нехай мене поправлять, коли то не так. А взагалі-то, як на мене, загрозою національним інтересам Росії можна назвати будь-що, починаючи від наче "неякісного" грузинського та молдовського вина (що вже було), закінчуючи укладанням Україною нових газових контрактів з альтернативним (не російським) постачальником. Було б бажання, а привід знайдеться. Цитати:

До речі, з приводу посилань на матеріали від путінської шавки Міхі Лєонтьєва про наміри забрати в України крім Криму ще й Донбас, а також від військових аналітиків Росії про можливий удар по Україні ВАм сказати нічого? Тобто хлопці знову висловлювали свою думку, поки що без дій? Ну-ну...
Путин сказал, что ракеты будут нацелены на объекты, несущие опасность РФ (так же определнный рычаг влияния), но фразы "нацелим на Украину" не было, фразы "разбомбим и поработим Украину" не было, были лишь неопределенные заявление, передающие определенный посыл.
Поймите, что аналитик, политологи, прочие демагоги-это одно, власть-это другое.

Я Вам дав посилання, що ця людина була радником спікера їх парламенту, головою комісії, знову таки при їх спікері, врешті є неофіційним ідеологом провладної (самої чисельної) партії. Вам цього мало?
Ваше право так вважати. Про Дугіна та його ідеологію

Так нормально буде?
Нет, потому что данные статьи ничем особо не отличаются от других

Не треба фантазувати. Ніхто свою волю Україні не диктував. Україна виявила бажання інтегруватися до Європи. ЄС поставив умови - для інтеграції в Європу треба, щоби Україна відповідала європейським стандартам. Наскільки я пам'ятаю, то йшлося, що ЄС робив зауваження Україні з приводу виборів. Ну то й що? спостерігачі з Європи наголошували на чисельних порушеннях в ході виборів. Наявність масових порушень визнав і наш суд, який призначив 3 тур.
Коли Вам ближче до душі "життєві" приклади з "вибухами на стадіоні", то спеціально для Вас наведу приклад "з життя". Ви маєте намір знімати квартиру у господаря. Ви виявили таке бажання. Господар має право поставити Вам умови, скажімо, не влаштовувати п'янки, не приводити галасливі компанії (щоби не дратувати сусідів), не палити в приміщеннях, щоби стіни не просякли димом, акуратно користуватися меблями, тощо. Коли Ви порушуєте ці правила, він має повне право Вам зробити зауваження. Інша справа коли до Вас почне чіплятися зовсім лівий чувак, до квартири якого Ви не маєте жодного відношення. Скажіть, господар, роблячи Вам зауваження, зазіхає на Вашу свободу і на Ваші права?
Шло определенное давление на власть, давление, которое подразумевало под собой то, что не Ющенко Европа не примет в любом случае, вот вэтом проблема. Плюс встречи с Ющенко во время Майдана, поддержка западных политиков и т.д.
Да и если тогда нужно было соответствовать европейским стандартам, то еще в начале Майдана нужно было действовать как сейчас в Испании-настоящее демократическое разрешение конфликта)
Про квартиро нормальный пример, хотя есть одно НО: все условия, которые ставит вам владелец вступают в силу после того, как вы заключаете договор и вселяетесь в квартиру. НО если вы еще не решили, точно ли будете снимать квартиру, а хозяин уже говорит, мол, нужно жить по его правилам (причем даже не в его квартире)-это уже не хорошо.

Знову таки, не вистачає жирного ІМХО...
Причем тут ИМХО? Выборы, перевыборы, одна коалиция, другая коалиция, вечные расхождения во мнениях премьера (как Тимошенко, так и Януковича) и президента, всякие непонятные универсалы и прочее. Разве это нормальный процесс работы власти?

1) Абсолютно справедливо. У РФ є свої геополітичні інтереси. Але коли там заявляють, що для нас будують нову імперію, що не можна випускати України зі сфери впливу Росії, коли нам вказують за кого голосувати, в які церкви ходити, якою мовою навчати своїх дітей, коли постійно лунають обіцянки забрати Крим чи ще якісь території, коли проти нас проводять постійно інформаційні, ідеологічні і торговельні війни, коли ми платимо Росії саму велику ціну за газ, а беремо саму низьку за транзит, коли Росія відверто заявляє, що вона має плани на нашу ГТС, а також хоче позбавити нас ролі транзитної держави, то тут вже лише хвора людина може говорити про якусь дружбу чи якісь нормальні відносини. "Боже, позбав мене від таких друзів, а з ворогами я сам якось впораюся".
2) Ви знову свідомо замовчуєте лише одне - Румунія діяла згідно з міжнародним правом. І ситуація зі Зміїним і шельфом навколо нього - результат міжнародного суду, знову таки виключно в рамках міжнародного права, яке Україна зобов'язувалася поважати, тому тепер вимушена коритися.
1) Ну вот кто вам лично указывал за кого вам голосать на последних президентских или местных выборах? Или кто-то вам угрожает расправой, если вы не будут ходять в УПЦ КП? Или кто-то за последние 2 года,к примеру, заставлял закрывать украиноязычные школы тут, в Сумах? Геополитические интересы, на то они и интересы, что бы бытьв интересах определенной страны, но пока ведь дальше демагогических заявлений еще ничег оне заходило. Хотя, кстати, еще в 2009г. читал мнения экспертов, что, после подписанных контрактом ЮВТ-Путина Украине уже и не рентабельно содержать ГТС. Но это уже другой вопрос.
2) Ну так это же ЕС, потенциальные друзья, нелья было решить спор по-дружески? А самое обидное, что власти Украины выразили удовлетворение с таким разрешением спора, еще и назвав себя победителями:)

Фаріон була радником Литвина? Фаріон очолювала комісію в Раді? Фаріон є ідеологом провладної партії? Ну-ну...
Я писал, что с точки зрения народа. Фарион-то популярнее будет:)

Фаріон є ідеологом провладної партії
Не мог не выделить: Боже, упаси от такого!

Я Вам дав безліч посилань. Вчиться читати уважно. Путін сказав, що коли прочитав щоденники Дєнікіна, то змінив про нього думку. Які ідеї великодержавника Дєнікіна йому так припали до серця? А дуже заімпонувало те, що Дєнікін вважав за злочин розділяти Україну і Росію. "Єдіная і нєдєлімая матушка Расєя от моря і до моря". Без України Росія не відбудеться, як імперія. Дєнікін воював проти української незалежності, і путєн так само з його "ето і нє государство вовсє".
Путин не спит и думает об Украине, ему импонировала идея неразделения России (тогда про независимую Украину никто и знать не знал), и эта идея ему понравилась, что логично. Или ему нужно было сказать "Мне нравится идея Деникина о неразделении России, ну, конечно, с акцентом на то, что Украина должна быть независима" как-то так? Не глупо ли это выглядело бы?

Абсолютно справедливо. "Смажений москаль" - продукт виключно внутрішнього змісту, причому назва виключно "стьобна". До речі, "Криївка" найпопулярніше кафе у Львові, в тому числі і серед туристів з Росії.
А тепер про них... Їм не треба навіть завозити в наші магазини книжки і іграшки, про які я згадував, бо є можливість викласти і вільно розповсюдити в інтернеті. До речі, коли пам'ятаєте, то перша гра подібного штибу з'явилася ще в далекі 90, називалася вона "Морський бій", театр воєнних дій - Чорне море, бойові дії між флотами Росії і України. Як Ви пам'ятаєте - авторство російське. Зауважте, Ющенко лише працював десь бухгалтером, а антиукраїнська пропаганда вже набирала обертів. А взяти їх фільми? Серіал "Солдати" - два самих "даунутих" прапорщика, один Данілюк (по прізвищу - уродженець заходу України), другий Шматко з Донецька. Ще був фільм за армію, (вилетіла з голови назва) так само там українець - тупий п'яниця, гине через свою жадобу, бо не згоден був вчасно кинути добуте добро. "Граніца. Тайожний роман" - командир частини (той що "піво піл") бридке створіння, демонстративний українець. "72 метра" - горді російські морячки під андріївським стягом залишають плац, український адмірал їх не в змозі зупинити, приймати присягу на вірність народу Україні залишаються лише два-чмошника "хохла". "Ми із будущєго 2" - як кажуть ППЦ. Серіал «Автономка». В сюжеті показано штаб українського флоту. Начальник штабу слухає чорношкірого американця, який через перекладачку втовкмачує йому, бовдурові, що їхнє спільне завдання – не допустити панування російського флоту в Чорному морі. Американець попереджає, що скоро почнеться операція проти росіян. Україна – плацдарм НАТО й США для нападу на Росію. І для досягнення цієї мети американці заслали до Севастополя шпигуна, який розмовляє лише англійською, а українці йому сприяють. Ну і "Брат-2". Шляхетний патріотичний бандюган "мочить" українця "в сортирі" зі словами "Ви мнє єщо за Сєвастополь отвєтітє"...
Ага, ледве не забув. Фільм "Юля", спродюсований депутатом їх Думи Мітрофанушкою. Протягом фільму трахають діючого прем'єра нашої держави. Нічого страшного, цілком нормально. Вони висловили свою думку, не більше. Чи не так?
Ну так не читайте, в интернете достаточно зомбирующей информации, нужно умееть ее убирать.
Этот весь текст про фильмы мне чем-то напомнил текст Оксаны Забушко по поводу того, какой ужасный советский мультик Винни Пух. К сожалению (или к счастью) данный текст был напечатан водной львовской газете и я его пока не нашел. Скажу лишь что в данных фильмах (ну которые я смотрел) акцент на то что, тот или иной пьяница украинец не делалася и, втех же Солдатах, особо на это внимания не обращаешь.

В черговий раз помічаю Ваше бажання перевести напрямок розмови (а починалася вона, як розмова про причини "русофобії") в інше русло, задуривши голову співрозмовнику.
Починалося так. Я спитав у Вашого колеги, чому Росії можна шанувати своїх антибільшовиків, а Україні не можна? Він вирішив поблазнювати, і викинув поста:
Тот мой комментарий был в помощь другому пользователю, я пытался на более простом примере привести его мысль, что те же белые террористами не были, это была армия, шла война и они боролись за власть. Каким образом можно было сделать страну независимой, убиывая таких же украинцев, воевавших под флагами РККА, а потом говорить, что это было героично, я не пойнимаю.

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

І ситуація зі Зміїним і шельфом навколо нього - результат міжнародного суду, знову таки виключно в рамках міжнародного права, яке Україна зобов'язувалася поважати, тому тепер вимушена коритися.
Цікава річ - міжнародне право. Треба було встановити - острів той Зміїний, чи скеля. Щоб вжити відповідні норми.
Й визначили: острів. А "попутно" зробили юридичне відкриття: це нічого не значить.
Щось занадто багато останній час ситуацій, коли нам кажуть, що ми маємо острів, але з правами голої скелі...

Останнє редагування:

ANGRYMAN

Забанен
Tom d`Cat, міжнародне право зараз у кишені енергогенеруючих корпорацій. Дешевий газ - основний закон, від якого інтерпретуються всі рішення.

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Не зрозумів Вашої логіки.
Певно, в Україні робоча сила буде ще довго дешевшою, ніж у Румунії.
Так логічніше було б тут той шлейф зоставити...

Їх резони, певно, були в тому, що румуни більш до душі "міжнародній спільноті", ніж українці. І, якщо вони щось ділять, то своїм треба дати більше.

Останнє редагування:
Зверху