Відповідь: Якби СРСР не розпався?
И это дает ему с друзьями право подписывать такие важные и играющие существенную роль в жизни Украины ка кто самое "письмо трех", даже не сообщив об этом тем кто его выбирал или не выбрал?
...
Верссии разные, вон на сайте Wikileaks вообще опубликованы документы, в которых бытует мнение, что Путин поддерживал ЮВТ, потому что ее легко купить, в отличии от ВФЯ. Хотя все равно определенные послабления есть. Хотя меня интересует другой вопрос: почему имя Ющенка как президента не понравились договора Кучмы, и оно (имя) решило их переписать, заодно вписав имя Фирташа, как посредника?
...
Конечно, и это дело не Ющенка. Это дело украинцев, и когда подобные решения, раскалывающие страну, выносятся по решению одного человека, это не нормально.
Ви або забуваєте, про що йшлося, або свідомо заплутуєте опонента. Згадали і Вікілікс, І Юлю, і Леонід Вінілича і навіть Фірташа. А до чого все це? Я говорив, що Україна - незалежна держава, і Росія не має права лізти своєю пикою в наші внутрішні справи, як то вона завжди робила і продовжує робити. Все. Тому для чого було все це Ваше "откровення" - я не зрозумів. До речі, якесь міфічне послаблення... А чи не скажете, в чому саме воно полягає?
Наши любимые журналисты очень красиво возвели информацию какого-то источника до ранга цитаты. А вот мой источник в ВО "Свобода" сообщает, что Тягнибок-поставленный ПРами жид, ненавидящий украинцев. Верите? Ну и вырванные из контекста цитаты меня тоже не интересуют.
Ось Вам цитата не вирвана з контексту. Ці
You must be registered for see links
. Досить цього, чи може бажаєте, щоби самого Путєна виклали в ютуб зі словами "ето і нє государство вовсє"?
Вот вы как настоящий украинский "патриот" ищете в словах лишь тот смысл, который выгоден вам. Попробуйте капнуть глубже и гляньте в словаре слово "индустриальный"
Зате Ви, як патріот Росії, ладні закрити очі і заткнути вуха, коли Путя плете свої безглузді нісенітниці. До чого тут словники зі словами?
А якою статистикою він це підтверджує?
Тож його слова про 70% втрат Росії (людських і матеріальних) - це відверта брехня. Але набагато страшніше моральний аспект. Адже лише повна нікчема та моральна потвора може ляпнути щось подібне...
Вот и подтверждение сказанного в комментарии к предидущей цитате. Где прямо сказано "ракеты на Украину?" Вы же любите делиться ссылками, вот и ссылка на цитату мне интересна. И второе кто такой А.Дугин и почему вы так серьезно восприняли его заявление? И в РФ, и в Украине таких ура-патриотов навалом.
Ви читати не вмієте? Я дав посилання, зайдіть і почитайте. Крім того, були і інші досить такі цікаві документи.
.
.
Досить?
Ви не знаєте, хто такий Дугін? Його називають кремлівським ідеологом, або ще ідеологом "єдросів". Ідеолог Євразійського руху (коли Вам відомо, то саме з ідеєю Євразійського союзу так носиться зараз Кремль). З Вікіпедії:
Кажете багато таких і у нас? Назвіть декілька діячів
саме такого рівня (а не рівня слюсаря Колі з ЖЕКу) з українського політикуму. ПрОшу.
Почему, когда Янукович победил во 2 туре в 2004, то западным политикам можно было делать определнные высказывания, давать оценку ситуации, говорить о праве и т.д., хотя это тоже было совсем не "їх свинячє діло".
А ось це вже ні! Справа в тім, що Україна весь час декларувала (і зараз декларує) наміри щодо інтеграції в Європу. А коли виявляють бажання влитися в європейську сім'ю, але при цьому порушують норми і правила, що існують в цій сім'ї, то Європа має повне право і давати оцінку, і критично висловлюватися з цього приводу, і вимагати виправлення ситуації. А ось наміру інтегруватися до Росії ми не висловлювали, тому їх оцінок і їх зауважень ми не потребуємо.
Конфликт по Тузле все же решился в сторону Украины, но осталось ли бы так после 2004, кто знает...историю про Войтылу не помню, напомните.
1) Ага. Тобто наміри збудувати дамбу до острова, що є нашою територією, то, по Вашому, нормально? Без коментарів!!!
2) Взагалі-то йшлося про те, що антиукраїнські дії почалися виключно після 2004 року. Я Вам нагадав факт, що свідчить зовсім інше...
3) А з Войтилою нічого страшного не сталося (припускаю, як на Ваш погляд). Просто коли понтифік висловив намір відвідати Україну, то Росія надто гавкала, що вона проти цього візиту. І все! Нічого страшного, окрім втручання у внутрішні справи суверенної держави.
Вы сравниваете сожжение Киева, Валуевский циркуляр, голод с невступлением Украины в НАТО?:facepalm:
Я наголошую, що шалена ідеологічна та інформаційна кампанія Росії, що перешкоджала інтеграції України в європейські та євроатлантичні структури є логічним продовженням ряду недружніх (ворожих) кроків Росії по відношенню до України. Це коли виходити з того, що незалежна держава має сама вирішувати, в які союзи та організації їй слід вступати.
не совсем про РФ, но посомтреть можно. Фарион, конечно, больная, но все же
вообще парадокс
это то, что ночью нашел, не особо искав
Навчиться нарешті читати. Я просив Вас навести приклади, про виловлювання українських політиків вищого рівня. А то виходить якийсь нерівний обмін - я Вам слова російського президента, а Ви мені слова заступника голови партії, яка не піднялася вище рівня облрад і то лише в окремих регіонах. Ще б процитували "вантажника Васю-русофоба".
Заявил не Путин, а некий Архимандрит
Ага, я знову вирвав цитату з контексту. Нате ще:
Цього досить?
Я же написал, ладно еще Бандера, или, там, Грушевский (которого почему-то особо за бой под Крутами не матерят), но Шухевич..ведь батальон Нахтигаль был, от этого не уйти. НО это все уже другой разговор
Ага, був "Нахтігаль". Так само, як і були мордування українців Галичини, багатотисячні розстріли, примусові колективізації, депортації. Тому у Шухевича не було причин любити СССР, не знаходите? А "Нахтігаль" створювався, як "предтеча" збройних сил незалежної Української держави, яку Стецько (колега по партії Бандери і Шухевича) оголосив 30 червня 1941 року. А те, що в плани Гітлера незалежна Україна не входила - інша справа, саме тому і подальше існування батальйону "Нахтігаль" у складі Вермахту ОУН визнало не доцільним. І "Нахтігаль" припинив своє існування. Це також Вам слід би зауважити. Що стосується Шухевича, то це не політик, а солдат, що присвятив своє життя боротьбі за незалежну Україну. Він воював і проти Угорщини (за Закарпатську Україну), і проти Польщі, і проти Німеччини, і проти СССР. І загинув він, як герой - відстрілювався до останнього набою, а потім підірвав себе гранатою.
А ще Вам би слід було також згадати, що було і
. І від цього також нікуди не втечеш. І зауважте, ніхто не покаявся і не поніс покарання, що в свій час допоміг звестися на ноги Гітлеру. Ні колишня КПСС, ні нинішній правонаступник СССР.
К счастью, в комп. игыр не играю, сериалы не смотрю, по книжным магазинам хожу, но в том же Книголюбе на Казацком Валу довольно много книг об ОУН-УПА, но книг, о которых говорилось выше не замечал.
Вкотре закликаю Вас навчитися читати. Я давав посилання, де можна було і прочитати про ці книжки та іграшки, і побачити їх фото. А те, що їх немає в наших магазинах, не означає, що російська сторона їх не створювала.
Ну, к примеру, вы, как и Бандера, собирете свою банду, и решите убить диретора школы, в которой пропагандируется изучение украинского языка, все прдеметы ведут на украинском и т.д. лишь за то, что он выступает против терроризма, как метода борьбы.
Вибачте, а це до чого?