Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
“Зеленський фактично звів нанівець всі можливості, які міг використати в Ізраїлі” – Володимир Омелян
25 Січня, 2020
омелян
Президент Володимир Зеленський фактично звів нанівець усі можливості в Ізраїлі, які він міг використати для України.
Таку думку в ток-шоу “ ” висловив ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян.
“Це велика трагічна подія в історії єврейського народу. І насправді президент Зеленський міг її блискуче використати для покращення українсько-ізраїльських відносин. Це перший президент-єврей, який виступає на першій площадці і каже: коли ви розповідаєте про антисемітизм в Україні, я – президент. Він інколи використовує цю риторику, він використовував це в ізраїльських ЗМІ перед поїздкою, де давав інтерв’ю”, – сказав Омелян.
Він зауважив, що на цій платформі це звучало би по-особливому, бо це не може сказати ні Володимир Путін, ні багато інших лідерів інших держав.
“На жаль, шанс повністю змарновано. Тобто ці опції, які він міг використати для України, він фактично їх звів нанівець. І я вважаю, що Яд ва-Шем правий був, бо вони не розуміють цієї ситуації. І я боюсь, найгірше, що ще сталося, і ми насправді цього не обговорюємо, – що він їхав в Ізраїль заради Путіна. І коли ця зустріч була скасована, він відповідно діяв як дитина, реагуючи на всі інші речі. Бо в нього була ідея, що він має домовитися з Путіним ще про щось”, – додав Омелян.
Він також звернув увагу на те, як саме російська сторона відмовила у зустрічі.
“Дивіться, що зробили росіяни. Дуже цікаво. Вперше прозвучала риторика, що ми отримали запит української сторони про двосторонню зустріч – ми подумаємо, чи у нас буде можливість, бо графік Путіна дуже тісний. Згадайте, ще пів року чи рік тому назад, а два роки тому так точно, Путін просив по всіх західних лідерах зустрітися – але всі відмовляли. А зараз український лідер просить свого вбивцю про зустріч, а вбивця каже, що, ти знаєш, мабуть, її не буде…”, – завершив Омелян.
 

arnisumy

Well-Known Member
ну, з початком "нової епохи" вас:

You must be registered for see medias

VS

СБУ підозрює Пояркова в "погрозі вбивством" Зеленському
You must be registered for see images

28 СІЧНЯ, 2020, 08:21
Служба безпеки України підозрює ведучого і художника Сергія Пояркова в "погрозі вбивством" президенту Володимиру Зеленському
Про це Поярков повідомив на своєму YouTube-каналі.
“Моя справа, та ж сама стаття, віддали розслідувати Баканову. Тобто, ніхто крім нього не погодився брати цю маячню. Я обов’язково буду вас інформувати. У мене буде ще один допит в четвер”, – заявив він.
Пояркова, якого підозрюють за частиною 1 статті 346 Кримінального Кодексу України, вже допитали в СБУ.
Відзначимо, частина 1 статті 346 КК передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі за погрозу вбивством, заподіяння шкоди здоров’ю, знищення або пошкодження майна, а також викрадення або позбавленням волі щодо президента України.
 

d324co

Well-Known Member
29.01.20 17:52 У Порошенко требуют от ОП "наконец-то назвать организатора и спонсора поездки в Оман"
Депутаты фракции "Европейская Солидарность" направили официальное обращение на имя Андрея Богдана, главы Офиса Президента, для раскрытия информации о подготовке и финансировании тайного отдыха Владимира Зеленского в Омане.
Об этом информирует со ссылкой на партии "ЕС".
"Согласно информации пресс-службы от 5 января, Президент Зеленский отправился в Султанат Оман с рабочим визитом. Однако, ни в отечественных СМИ, ни официальные ресурсы ОП и Омана не анонсировали никакой информации о поездке и ее цели. Народные депутаты требуют раскрыть состав делегации, которая сопровождала Президента во время "высоких встреч" с иностранными лидерами. Если визит действительно имел официальный статус Офис Президента должен обнародовать программу пребывания с перечнем встреч президента, указав ответственных за организацию визита лиц", - говорится в сообщении.
В "ЕС" отмечают, что наибольший интерес общества вызывает информация о финансировании поездки. По сообщениям из ОП, Зеленский полетел в Оман за свой счет. Однако расходы на эту поездку Президент Украины не отразил в своей декларации, вопреки закону о е-декларировании. Учитывая возможный официальный статус визита, народные депутаты требуют сообщить стоимость перелетов и проживания для всей делегации, в том числе представителей УГО и сопровождающего персонала, и указать источники финансирования этого визита.
 

d324co

Well-Known Member

Интересно, как отнесется к этому преЗЕдент ?? Положительно ?(в смысле положит)
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

"виявляється що існує спеціальна " група моніторингу " яка відслідковує що там служиві пишуть про найвеличнішого ))) цікаво скільки коштів , з наших податків , йде на утримання цієї " край необхідної " для війни структури та чи отримали співробітники цієї " агенції стукачів " статус УБД зі всіма відповідними пільгами ? а бубочка таки сцикло !!! )))"
You must be registered for see images

 

firefox

Well-Known Member
Сьогодні мережа переповнена невдалими фото нашої першої леді Олени Зеленської: коменти, стьоб, фото-жаби...

Одні стєбуться, інші засуджують. А я реально бачу як втілюється в життя українське прислів‘я - «що посієш, те й пожнеш»!

Свого часу мені довелося працювати з двома Першими Леді - Катериною Ющенко і Мариною Порошенко. І я надто добре пам‘ятаю до якого рівня опускався квартал у своїх жартах і про Президентів, і про Леді... Ким їх виставляв квартал? Пасічниками, сєньорамі Голодоморамі, баригами, алкоголіками... Насміхалися з мови, стилю, громадянства їхніх дружин. Насміхалися як могли навіть з дітей...

Їх не цікавило, що пані Катерина має ступінь МВА, є надзвичайним фахівцем у банківській сфері, що саме за її сприяння свого часу вдалося реформувати українську (а насправді - радянську) банківську систему і вивести її на сучасний рівень. Можливо її українська була недосконалою, але вона вивчила її в іншій країні, на іншому континенті. Наш нинішній Президент не вивчив українську в Україні.

Їх не цікавило, що пані Марина має дві вищі освіти і кандидатський ступінь, прекрасно орієнтується у мистецтві, архітектурі, дизайні. Саме вона першою звернула увагу на дітей з особливими освітніми потребами і провела реформу інклюзивної освіти.

Квартал все це не цікавило! Вони писали ниці жарти. Припускаю, що і нинішня Перша Леді їх писала, або редагувала... або сміялася, бо це ж так смішно...

От сьогодні сміються з неї. І припускаю сміятимуться ще не раз, бо саме квартал навчив українців так не любити своїх президентів і своїх перших леді...


You must be registered for see images attach
 
Зверху