Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
От що дійсно майстерно робить коломойський, так це глумиться над зебонатами

Олігарх Коломойський: "Я симпатизую Зеленському, мене все влаштовує"

Ігор Коломойський вважає корисним закон про олігархів.
Як інформує , про це Коломойський розповів в інтерв’ю .
На запитання, чи Коломойському не страшний цей закон, він відповів, що "з погляду мінусів – взагалі жодних проблем".
"Як мені пояснили адвокати, мені це вигідно, це мене влаштовує. Це хороший закон. Якщо не посадять тут, то ти повністю легалізований на Заході…
Коли ти чесна людина, тебе все одно питають, а "откуда дровишки"? А тепер ось у мене електронна декларація, ось закон про олігархів, ось я її здав, ось мене поки що не посадили, ось довідка, що жодних кримінальних справ щодо цього закону.

Тобто після того, як ти стаєш олігархом, все виконав як там написано, не порушуєш, а отже до тебе не застосовують санкції і не посадили за неправильну декларацію – отже, виходить, що те, що ти написав, усе є.
Так, я в реєстрі олігархів. Але держава визнала, що все, що я маю, нажито чесною непосильною працею", - сказав він.
Водночас, олігарх запевнив, що наразі не спілкується з президентом Зеленським.
"Наше спілкування може зробити погано і мені, і йому. І нічого хорошого. Людина вибрала свій шлях, він президент країни, у нього є своє бачення, програма, плани. Спілкування зі мною дає лише мінус. А навіщо мені це? Я йому симпатизую, мене все в принципі влаштовує. Я не можу сказати, що на 100% щасливий, але бачу дуже великі позитивні зрушення. Причому конкретні, які ти відчуваєш кожну секунду", - наголосив Коломойський.
Нагадаємо, закон про олігархів було прийнято 23 вересня, а підписано 5 листопада. Він перебуває на перевірці у Венеціанській комісії через підозри в порушенні положень про права людини. Висновок комісії очікується у середині січня 2022 року.
Джерело:

Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Мільярди на Єбабусю" та збір пожертв з громадян на армію

Партія Слуга народу оголосила про організацію збору коштів та волонтерської допомоги для системи ТРО. А коли почне забезпечувати Тероборону влада, яку складають самі Слуги народу?
"Ми сьогодні фактично перетворюємо наші обласні організації та місцеві осередки на штаби сприяння територіальній обороні та національному спротиву", – заявила голова партії Слуга народу Олена Шуляк.
У дорученні передбачається створення штабів для координації діяльності фракцій партії в місцевих радах, організація збору коштів і волонтерської допомоги для системи ТрО, місцеві депутати мають перевірити факт виділення і стан приміщень для ТрО, ".
Я б не радив Слугам народу оголошувати про збір коштів, бо деяких високопосадовців партії вже затримало НАБУ на зборі коштів з громадян, наслідки будуть непередбачувані.
Тому хочу нагадати керівництву Слуг народу, що ви є владою - депутатами Верховної Ради, урядом, офісом президента, і ви маєте працювати як влада, вам для цього збирати кошти не треба, ви керуєте видатками державного бюджету. Тобто у вас є всі важелі, щоб негайно збільшити фінансування ТРО.
Наприклад, хочу підказати, ви замість ТРО проголосували за збільшене фінансування власної пропаганди з кишені платників податків. На телеканал Дом, який забезпечує Слугам "теплу ванну", виділено набагато більше, ніж на ТРО - .
На закупівлю смартфонів для "Єбабусі" виділяються багато міль'ярдів гривень платників податків, а на армію партія влади збирає з громадян пожертви - з тих самих бабусь.
Треба нарешті ухвалити рішення про закупівлі снарядів 152 мм, 120 мм мінометних мін, треба закупити нарешті велику кількість пікапів, щоб надати мобільність армії та ТРО. Треба звязок та сучасні системи управління вогнем та військами, значна кількість безпілотників, тепловізійні приціли та системи розвідки. Треба нарешті купити пальне, бо ви, Слуги народу, провалили план закупівель в 2021-му, і поставили у війська менше 50% пального. Без цих критично важливих речей наша обороноздатність значно знижується. Тому почніть робити роботу у владі, за яку ви взяли на себе відповідальність та отримуєте вже від платників податків заробітну плату.
І не починайте, а припиняйте збирати кошти з громадян, бо якось ви вже сильно цим захопились.
Джерело:

Ну дужe хоцця стати "припiздeнтом побудованих дорiг!"? чи просто тупо будує кацапському намiснику?
Зеленський: Ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді, наприклад, не зможемо будувати дороги Джерело:

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

“Може спричинити паніку”: ОП забороняє органам влади поширювати брошуру з порадами на випадок війни
19.02.2022 14:01
You must be registered for see images

ФОТО: ФБ ЛЮБОВ ЦИБУЛЬСЬКА
Офіс президента “в ручному режимі” забороняє органам влади поширювати брошуру виживання “У випадку надзвичайної ситуації або війни”, розроблену Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП.
Про це повідомила Центру Любов Цибульська.
“Байден Кремлем. Увесь світ говорить про високу ймовірність вторгнення. А офіс президента України в ручному режимі продовжує забороняти органам влади поширювати брошуру виживання «У випадку надзвичайної ситуації або війни», яку я ініціювала ще влітку в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки і розробила з ДСНС та Міністерством оборони України і цілою низкою громадських організацій”, – написала Цибульська у .
За її словами, заборону поширювати брошуру в ОП мотивують тим, що вона “може спричинити паніку“.

Скріншот із зображенням брошури “У випадку надзвичайної ситуації або війни” в репортажі CNN
“І, як кричала на одній зустрічі міністерств радниця одного міністра, «через неї падає курс гривні!» Здавалось би, він падає через 150 тисяч російських військ на кордонах, але ніт”, – зауважила Цибульська.
“Я думала, мене важко чимось здивувати, бо співпрацюю з державними інституціями з 2015 року і бачила чимало. Але це нова планка”, – додала громадська діячка.
Вона також розповіла, що про цю брошуру згадала у своєму матеріалі газета The New York Times, а також про неї вийшов сюжет на CNN.
“Так, нам треба згуртуватись навколо держави зараз та її захистити. Але толерувати повний непрофесіоналізм комунікаційної команди президента ми не зобов’язані”, – наголосила Цибульська.

Фото Любові Цибульської у друкованій версії газети The New York Times
Брошура “У разі надзвичайної ситуації або війни” при МКІП України у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Міністерством оборони України, Апаратом Головнокомандувача ЗСУ та громадськими організаціями.
Це стислий посібник із порадами, як захистити себе під час небезпечних подій. Наприклад, що робити під час обстрілів, як підготувати “тривожну валізу” тощо.
Крім того, посібник вперше містить поради з інформаційної безпеки, щоб уберегтися від потоків небезпечної дезінформації, особливо в кризові моменти.
Розробники наголошують, що брошура враховує міжнародний та український досвід, зокрема набутий за сім років гібридної агресії та окупації РФ.
Завантажити електронну версію брошури можна .

Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

я не дивився (не сприймаю його гундосіння ) , вроді не обісрався ! Так на кацапщині скоро поряд з бєндєраю будуть згадувати :)

Зверху