Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
Вийшло шикарне інтерв'ю посла Ізраїлю Бродського. І от там підтвердилося, що Зеленський таємно взяв зобов'язання перед Ізраїлем на шкоду позиціям України.

"Мы приветствуем позицию Украины по вопросу Иерусалима. В августе 2019 года во время визита Биньямина Нетаниягу в Киев была достигнута договоренность об открытии дипломатического офиса Украины в Иерусалиме и представительства Израиля в Киеве – по вопросам экономики, бизнеса, инноваций и технологии. Мы ожидаем, что соглашение будет выполнено, надеемся, уже в этом году."

Про ці домовленості українська влада тоді в 2019 році мовчала. Про це стало відомо лише тому, що Нетаньяху після візиту в Україну, коли його дружина викинула український хліб на землю, повернувся і перед виборами у себе козиряв ось цією перемогою.
А не повідомляли про це у Зеленського, бо це 100% підрив наших стосунків з Туреччиною, яка на відміну від Ізраїлю нас підтримує, а також ще з купою арабських країн. Це абсолютно слизька історія, де нас втягують в чужий конфлікт ціною нашої безпеки.
І тоді, щойно в 2019 році ця новина прослизнула в ЗМІ, Ердоган відповів блискавично: прийняв в себе російську "делегацію з Криму".

Бо Єрусалим для ісламських країн такий же важливий, як і для євреїв.

Згідно резолюції 51/27 Генеральної Асамблеї ООН від 4 грудня 1996 року, «рішення Ізраїлю нав'язати Священному місту Єрусалиму свої закони, юрисдикцію і адміністрацію є незаконним і, отже, недійсним і не має ніякої юридичної сили»[13]. Десята спеціальна надзвичайна сесія Генеральної Асамблеї ООН, що проходила в 2004 році, підтвердила, що «всі заходи, вжиті Ізраїлем, окуповуючою державою, які змінили або мали своєю метою змінити характер, правовий статус і демографічний склад Єрусалиму, як і раніше, не мають ніякої юридичної сили».
В Єрусалимі зараз іде громадянський конфлікт між євреями і арабами, натуральна війна, з лінчуваннями людей на вулиці, з експропріацією власності і іншими веселощами.

Фактично, якщо говорити недипломатичною мовою: Ізраїль хоче втягнути нас в цю історію. Щоб ми де-факто, своїми діями, визнали Єрусалим його територією. Це абсолютно, тотально, на 100% тотожне тому, як вже нашу власну окуповану територію Росія намагається змусити світ визнати своєю. Але Ізраїлю плювати на наші інтереси, він переслідує свої.
Загортає Ізраїль з Зеленським і Коломойським це в обіцянки нам якихось там незрозумілих "інновацій і технологій", щоб за них ми приєдналися до цієї слизької справи.

А найцікавіше те, що Коломойський ще під час виборів президента в інтерв'ю ізраїльським ЗМІ, під час переховування від українського правосуддя фактично пообіцяв: якщо його до того часу не видадуть Україні, Зеленський перевезе посольство в Єрусалим.
- Но, на мой взгляд, в случае победы Зеленского посольство очень быстро переедет в Иерусалим.
Ось таке "зробимо їх разом".

Зеленський, який перед виборами заявляв, що "те, що він - єврей, немає абсолютно ніякого значення"(с), погодився здати наші інтереси.
Зараз йому Ізраїль обіцянку нагадав. Тобі треба буде кудись втікати від гніву українців. Виконуй, Президент.
 

d324co

Well-Known Member
Щось в мене недобре передчуття від самого заголовку...

 
Зверху