Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
.
Зеленський – олігархам: "Коли у держави закінчується ангельське терпіння, у когось починається пекельний період"
21:45 8990
You must be registered for see images

Президент Володимир Зеленський звинуватив олігархів у створенні штучної енергетичної кризи та погрожує їм, що у держави може закінчитися "ангельське терпіння".
Беня в ответ "- ЧЁ ??? Газ отдавай!!!
 

d324co

Well-Known Member
ФИЛЬМ С ЗЕЛЕНСКИМ В РОЛИ НАПОЛЕОНА ЗАПРЕТИЛИ ПОКАЗЫВАТЬ В УКРАИНЕ (ВИДЕО)
05:20 12 ноя 2021. 974Читайте на:
You must be registered for see images

Госкино не выдавало прокатное удостоверение на ленту ни одной компании-дистрибьютору.
Государственное агентство по кино, которое выделило деньги , запретило в Украине прокат российско-украинской комедии «Ржевский против Наполеона», в котором роль французского императора сыграл президент Владимир Зеленский. Об этом Украинские новости.
 

d324co

Well-Known Member

За даними НБУ, після візиту Зеленського з Оману в Україну не надійшло жодних інвестицій
22:59 387
You must be registered for see images

Обсяг прямих інвестицій із Султанату Оман до України у 2020 році та у першому півріччі 2021 року дорівнює нулю.
Про це свідчать дані Національного банку України, інформує із посиланням на .
Нагадаємо, в Оман разом з родиною полетів 5 січня 2020 року. Як повідомили в ОП, візит є офіційним, однак президент скористався послугами рейсового літака, витративши власні кошти.
Офіс Президента .
 

arnisumy

Well-Known Member
З життя незвичних ларьочників: як друзі президента вивели іпотечне майно в офшор, а Ощадбанк втратив 150 мільйонів

Автор:
Майже місяць влада витратила на те, щоб після виходу розслідування про офшори президента Володимира Зеленського довести, що це нормальна практика для бізнесу і офшор тепер чи не в кожного ларьочника. Втім, достатньо придивитись уважніше на один кейс з оточенням президента, щоб зрозуміти, як це шкодить державі.

Кілька місяців тому Цензор.НЕТ вже , фіндиректором якої багато років працює Лариса Чивуріна – дружина колишнього гравця КВК та редактора "Ліги сміху" Андрія Чивуріна.

У згаданої компанії є мільйонні борги перед банками, які тягнуться десятки років. Втім, навіть після рішення Верховного Суду ТММ не поспішає повертати понад 750 мільйонів гривень Ощадбанку. Натомість від виплати боргів її фактично захищає СБУ, яка, за інформацією юристів, заводить кримінальні справи проти працівників банків-кредиторів, викликає на допити оцінювачів майна.
Вже після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента та того, як його знайомі стали , журналісти "Радіо Свобода" звернули увагу на бізнес Чивуріної у Криму. Йшлося про готель, який фігурує під двома різними назвами - пансіонат "Севастополь" і готель "ТММ-Ялта".
Як свідчать матеріали досудового слідства, наведені в ухвалі Печерського суду, ще 2011-го згаданий готель фактично перебував на балансі ТОВ "Фірма Т.М.М.".
Але в 2016 цей готель вже значиться в Станом на 24 серпня 2016 єдиний власник підприємства – Віктор Лактіонов. Але вже за тиждень, 99.87% підприємства перебуває у власності ТОВ Фірма ТММ і по 0.07% у вже згаданого Лактіонова та "ТММ РІАЛ ІСТЕЙТ ДЕВЕЛОПМЕНТ ПАБЛІК ЛІМІТЕД".
Вже через рік – 25 липня 2017 року - російський реєстр фіксує чергові зміни власників пансіонату – тепер 99% вже належить "ТММ РІАЛ ІСТЕЙТ ДЕВЕЛОПМЕНТ ПАБЛІК ЛІМІТЕД", і 1% його директору Лактіонову.

94,16% акцій TMM Holdings Limited володіє та ж Лариса Чивуріна, ще по 2,92% акцій контролюють Ісаєв і головний інженер київської "ТММ" Володимир Устинов.
А ще 13,11% TMM Real Estate Development Public Limited належить британській BNY (Nominees) Limited, з 1985-го зареєстрованої в Лондоні. Вона пропонує банківські й інвестиційні послуги і є дочірнім підприємством нью-йоркського The Bank of New York Mellon, Inc. – найбільшого у світі депозитарного банку з активами 33,1 трильйона доларів станом на грудень 2018 року.
Коли журналісти Радіо Свобода вперше звернули увагу на бізнес Чивуріної в Криму, їх зацікавило, що він ведеться в обхід санкцій.
Журналісти намагались отримати коментар, чи порушила компанія закони США, які на той момент запровадили санкції і заборонили своїм компаніям вести бізнес в Криму.
Але українська історія цього кейсу не менш цікава...
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
ТОВ Фірма ТММ заснована у 1997, але з 2006 року її 100% власником є TMM REAL ESTATE DEVELOPMENT PUBLIC LIMITED.

Зауважимо, на момент зміни української ТММ на кіпрську Госпсуд Херсонської області почав провадження в справі про банкрутство ПрАТ "ТММ-Енергобуд" (кінцевою власницею якої, які і ТОВ "Фірма Т.М.М.", також була Чивуріна). Це сталось у червні 2017 року за заявою ПУМБ.

Але це ще не все, згідно з даними українських реєстрів, майно, розташоване за адресою: Крим, Ялта, вул, Лесі Українки 16, з 2008 року перебувало в іпотеці в Ощадбанку.

Йшлося про будівлю спального корпусу, їдальню, басейн відкритого типу, сауну, насосну та склад.

До 8 грудня 2017 ТОВ "Фірма ТММ" мала повернути Ощадбанку тільки основного кредиту 150 мільйонів гривень.

Як відомо, державний банк витратив мінімум 5 років на судові процеси, виграв їх, але так і не зміг повернути свої гроші.

"Ощадбанк не отримав задоволення своїх грошових вимог під часі ліквідаційної процедури у справі про банкрутство ПрАТ "ТММ-ЕНЕРГОБУД", - Цензор.НЕТ у пресслужбі державного банку більш ніж через рік після виграного позову.

"ПрАТ "ТММ-Енергобуд" (адреса місцезнаходження: місто Київ, вулиця Провіантська, будинок № 3; ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 33889106) ліквідовано на підставі ухвали Господарського суду Херсонської області від 30.03.2021 у справі № 923/436/17", - відповів на інший запит банк.

Судове рішення у цій справі свідчить, що майно компанії було оцінене в 2 мільярди, але продано лише на 497 750 грн 91 коп.

Борг Фірми ТММ перед українським бюджетом становить .

Якщо раніше в Україні створювали офшори лише для уникнення оподаткування, то після анексії Криму вони також дозволяють продовжити вести бізнес у Криму в обхід санкцій.

У випадку ТММ вигода виявилась потрійною – не тільки зменшення податків, продовження господарської діяльності в Криму, але й ще й виведення майна з-під іпотеки.

Ще у 2020 Служба безпеки підозрювала в цих діях ТММ виведення коштів, отриманих злочинним шляхом.
 
Зверху