Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
06.07.21 12:58
Зеленський відмовився звільняти Татарова, - Шабунін

Володимир Зеленський відмовився звільняти Олега Татарова з посади заступника глави ОП. Так президент відреагував на петицію, під якою зібрали понад 25 тис. підписів, серед яких, зокрема: Олег Сенцов, Сергій Притула, Яніна Соколова, Віталій Дейнега, Сергій Стерненко та інші.
Про це пише на своїй сторінці в соцмережі глава ЦПК Віталій Шабунін, інформує .
У своїй відповіді Зеленський : "...ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством".
"Це дешева брехня, адже президент України має повне право звільняти заступника голови ОП – і Зеленський неодноразово цим правом , - наголошує Шабунін.
"Тож дискусію про "цінності" чинного президента остаточно закрито. Володимир Зеленський розділяє цінності Татарова. А це значить, що президент: підтримує відмазування вбивць майданівців та не бачить проблем в корупційних злочинах Татарова. Тож тепер ми достапенно знаємо, що саме Володимир Зеленський дав вказівку відмазати Олега Татарова від покарання за злочин, доведений детективами НАБУ. Саме за наказом президента було організовано незаконні рішення судів, ОГП, ДБР і СБУ, аби лише Татаров залишився непокарани. Своїм підписом Володимир Зеленський засвідчив, що його світогляд не має нічого спільного ні з цінностями Революції Гідності, ні з цінностями цивілізованого світу", - пише Шабунін.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

"На фото ви бачите Зеленського поруч з меморіалом Небесної Сотні. На тому ж фото Тараров бреше, що героїв вбивала не беркутня, а їхні ж побратими. Петиція дуже чітко ставить Зеленського перед вибором. Для будь-якого українця (безвідносно до політичних поглядів) вибір є очевидним, бо він про буття людиною", - Шабунін в іншому допися.
 

d324co

Well-Known Member

·
У п’яти пунктах держсекретаря США Блінкена, озвучених вчора на міжнародній конференції Ukraine Reform Conference у Вільнюсі, я не почув нічого нового.
1. Необхідно ухвалити законопроєкти щодо Вищої Ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії, щоб відбір суддів був максимально прозорим і чесним.
2. Наступним найважливішим етапом для України має бути проведення відкритого конкурсу на посаду керівництва НАЗК та САП.
3. Третій крок у напрямку до посилення впроваджених в Україні реформ – збереження принципів OECD з корпоративного управління держпідприємствами.
4. Україні необхідно провести внутрішні реформи в державній Службі безпеки, зокрема передати функції з боротьби з економічними злочинами іншому відомству.
5. Реальні тюремні терміни та невідворотна відповідальність для чиновників, які були помічені в корупції.
Всі ці рекомендації давно відомі українській владі, яка завзято їх ігнорує; коли вже дуже важко - імітує необхідні зміни, вигадує козлів відпущення і одразу продумує як обходити щойно проголосовані закони; у хвилини ейфорії і запою - голосить про суб’єктність, неначе Коломойський і Фірташ обкрадають американських, а не українських платників податків.
У цій промові мені дуже сподобалося інше: «$40 млрд… Приблизно 30% українського ВВП втрачається через корупцію, може й більше. Це переплата за енергетику, це неоодобслуговування українських лікарень і шкіл, а також хабарі», — сказав Блінкен.
А, отже те, про що я кажу з 2020 року, на чому наголошує опозиція і навіть нинішні та колишні соратники Зеленського - правда. Щороку в кишенях корупціонерів зникає ще один державний бюджет України. 1/3 ВВП України.
А це вдвічі більші пенсії, вдвічі вищі субсидії, вдвічі збільшене фінансування армії, доріг, медицини, освіти і тд.
Щодоби в кишенях Зеленського і його компанії зникає близько 3 млрд грн.
Ми - багата держава, яку декілька сотень гі@нюків зумисно постійно роблять бідною, щоб самим збагатитися.
ФБР не може помилятися і прекрасно знає в чиїй кишені скільки зникає.
Тому, Зеленський сяде. Зуб даю!
You must be registered for see images

П.С. Якщо правохоронні органи України не вловили ньюанс, то я їм теж поясню: як так сталося, що їх американські колеги знають про 40 млрд дол/рік, а наші українські - реально не в курсі?
Може, досить грати вар‘ята, складати список, хто кому заважає, розкидати карти Таро і замовляти в астрологів гороскопи, за якого розташування зірок можна припиняти діяльність бек-офісів, арештовувати помічників, керівників офісу Президента, корумпованих урядовців і парламентарів?
І зайнятися врешті-решт безпосередніми службовими обов’язками, за які Вам платники податків платять гроші, часто дуже великі?
Бо злочинна бездіяльність - це теж стаття в Кримінальному Кодексі України.
П.П.С. Коли зеленські будуть просити про 3-5 млрд дол чергового кредиту, який ляже додатковим боргом на кожного українця - завжди нагадуйте владі: «Ви крадете 40 млрд дол на рік, 3 млрд грн щодоби! Совість є, кари не боїтеся?»
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
09.07.21 17:44
Колишнього заступника Табачника Дніпрова призначили заступником керівника ОП замість Костюка (оновлено)

Олексій Дніпров за часів президентства Януковича обіймав посаду заступника міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Тепер він відповідатиме за "стратегічні питання розвитку держави".
Президент України Володимир Зеленський звільнив Юрія Костюка з посади заступника керівника Офісу Президента і призначив своїм радником, при цьому на посаду заступника керівника ОП призначено Олексія Дніпрова, який раніше очолював Апарат Офісу глави держави. Тексти відповідних указів опубліковані на , інформує
Дніпров буде відповідальним за гуманітарний напрям роботи Офісу президента. "З метою переформатування роботи на гуманітарному напрямку заступником керівника Офісу Президента України, відповідальним за цей напрямок, призначений Олексій Дніпров, який має відповідний досвід практичної роботи на посадах в органах виконавчої влади, зокрема в системі освіти", - повідомляється на сайті президента.
Костюк, в свою чергу, на посаді радника глави держави "сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави і стрімкої трансформації суспільних процесів. Також Юрій Костюк і надалі буде відповідати за підготовку промов і виступів глави держави", - йдеться в повідомленні.
 

arnisumy

Well-Known Member
оце правильно, нехай лошари платять податки по повній, а "правільньіє люді" 5% :D :D :D

17.07.21 14:18
Зеленский подписал закон о налоговой амнистии

Президент Владимир Зеленский подписал Закон "О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины и другие законы Украины относительно стимулирования детенизации доходов и повышения налоговой культуры граждан путем введения одноразового (специального) добровольного декларирования физическими лицами принадлежащих им активов и уплаты одноразового сбора в бюджет" № 1539-ІХ, принятый парламентом 15 июня.
Об этом сообщает пресс-служба Офиса президента.
Отмечается, что документ создает стимулы для выведения из тени доходов, скрытых от налогообложения, и будет способствовать привлечению в экономику страны дополнительных ресурсов.
Закон определяет особенности проведения одноразового добровольного декларирования активов физических лиц, которое будет проходить с 1 сентября 2021 года до 1 сентября 2022 года.
"Граждане Украины будут иметь право подать одноразовую добровольную декларацию с указанием активов, принадлежащих им, и с которых не были уплачены налоги и сборы до 1 января 2021 года. При этом в добровольной декларации не нужно будет указывать информацию об источниках происхождения задекларированных активов", – говорится в сообщении.
Согласно закону, декларант может указать среди активов валютные ценности (за исключением средств в наличной форме), ценные бумаги, движимое и недвижимое имущество, в том числе объекты незавершенного строительства, доли в имуществе юридических лиц, находящихся в Украине или за рубежом.
"Из задекларированных активов гражданин должен будет уплатить сбор, в том числе 5% относительно валютных ценностей на счетах в банках в Украине, а также других активов, находящихся (зарегистрированных) в Украине; 9% относительно валютных ценностей на счетах в иностранных финансовых учреждениях, а также из других активов, находящихся за рубежом; 2,5% относительно номинальной стоимости государственных облигаций Украины, приобретенных декларантом в период с 1 сентября 2021 по 31 августа 2022 года", – пояснили в Офисе президента.
Важно: если гражданин уплатит все необходимые сборы, государство будет гарантировать ему освобождение от ответственности за нарушение налогового и валютного законодательства. Также гарантируется неразглашение государственными органами и их должностными лицами сведений, содержащихся в одноразовых добровольных декларациях, без соответствующего решения суда.
Также глава государства подписал закон "О внесении изменений в Кодекс Украины об административных нарушениях, Уголовного кодекса Украины и Уголовного процессуального кодекса Украины в связи с внесением изменений в Налоговой кодекс Украины относительно стимулирования детенизации доходов и повышения налоговой культуры граждан путем введения добровольного декларирования физическими лицами принадлежащих им активов и уплаты одноразового сбора в бюджет" № 1542-ІХ.
Отмечается, что этот закон предлагает не считать умышленным уклонением от налогов и сборов, если такие действия связаны с приобретением объектов, которые гражданин указал в одноразовой добровольной декларации, и уплатил согласованную сумму сборов декларирования, и если это произошло до 2021 года.
Также устанавливается, что не могут быть использованы вышеуказанные данные в подтверждение виновности подозреваемого, обвиняемого в совершении уголовных преступлений по уклонению от уплаты налогов и сборов.
Закон вступает в силу со дня, следующего за днем его опубликования, но не ранее дня вступления в силу закона № 1539-ІХ .
 
Зверху