оце бл@дь рівень :
25.06.21 09:30
Зеленський особисто передав Лукашенку інформацію про "вагнерівців": Я зателефонував і попередив його. ВIДЕО
Президент України Володимир Зеленський заявив, що сам передав інформацію про "вагнерівців" Олександру Лукашенку в особистій розмові.
Як передає
You must be registered for see links
, про це він
журналістці Наталії Мосейчук, коментуючи ситуацію зі спецоперацією щодо захоплення "вагнерівців".
За словами Зеленського, востаннє він спілкувався з Олександром Лукашенком, обговорюючи питання затриманих "вагнерівців".
You must be registered for see medias
"Востаннє ми спілкувалися з ним телефоном. Коли "вагнерівці" були на території Білорусі, я зателефонував Олександру Григоровичу, я попросив його, я його попередив, що готовий передати йому всю інформацію про цих людей, там були прізвища, ми розуміли, хто це такі. Проте він сказав мені по телефону: "Я розумію, дорогий Володимире Олександровичу, я не підведу, все буде нормально, я розберуся". Я був упевнений, що він передасть нам цих убивць. Але потім сталося те, що сталося. Це була остання наша з ним розмова", - розповів Зеленський.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Раніше
і порівняв її із захопленням літака Ryanair у Мінську. Також Зеленський заявив, що
Нагадаємо, вночі 29 липня в Білорусі були затримані
. За даними білоруського державного інформагентства БЕЛТА, це
. Вони прибули до Білорусі, щоб дестабілізувати обстановку напередодні президентських виборів. Частина затриманих
як ті, що воювали на Донбасі та в Сирії. Російський терорист Захар Прилєпін підтвердив, що серед пійманих у Білорусі найманців
.
14 серпня
, проігнорувавши запит України на їхню екстрадицію.
Головний редактор видання
Юрій Бутусов заявив, що
.
Російський президент Володимир Путін заявив
, що групу росіян, яких затримали в Білорусі як найманців приватної військової компанії, заманили в країну в межах операції американських та українських спецслужб.