Володимир Зеленський Президент України

arnisumy

Well-Known Member
оце бл@дь рівень :

25.06.21 09:30
Зеленський особисто передав Лукашенку інформацію про "вагнерівців": Я зателефонував і попередив його. ВIДЕО
Президент України Володимир Зеленський заявив, що сам передав інформацію про "вагнерівців" Олександру Лукашенку в особистій розмові.
Як передає , про це він журналістці Наталії Мосейчук, коментуючи ситуацію зі спецоперацією щодо захоплення "вагнерівців".
За словами Зеленського, востаннє він спілкувався з Олександром Лукашенком, обговорюючи питання затриманих "вагнерівців".
You must be registered for see medias
"Востаннє ми спілкувалися з ним телефоном. Коли "вагнерівці" були на території Білорусі, я зателефонував Олександру Григоровичу, я попросив його, я його попередив, що готовий передати йому всю інформацію про цих людей, там були прізвища, ми розуміли, хто це такі. Проте він сказав мені по телефону: "Я розумію, дорогий Володимире Олександровичу, я не підведу, все буде нормально, я розберуся". Я був упевнений, що він передасть нам цих убивць. Але потім сталося те, що сталося. Це була остання наша з ним розмова", - розповів Зеленський.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Раніше і порівняв її із захопленням літака Ryanair у Мінську. Також Зеленський заявив, що
Нагадаємо, вночі 29 липня в Білорусі були затримані . За даними білоруського державного інформагентства БЕЛТА, це . Вони прибули до Білорусі, щоб дестабілізувати обстановку напередодні президентських виборів. Частина затриманих як ті, що воювали на Донбасі та в Сирії. Російський терорист Захар Прилєпін підтвердив, що серед пійманих у Білорусі найманців .
14 серпня , проігнорувавши запит України на їхню екстрадицію.
Головний редактор видання Юрій Бутусов заявив, що .
Російський президент Володимир Путін заявив , що групу росіян, яких затримали в Білорусі як найманців приватної військової компанії, заманили в країну в межах операції американських та українських спецслужб.
 
Останнє редагування:

Билли Бонс

Well-Known Member
Зараз інет гудить від зізнання гундоса про те, що саме він злив спецоперацію Вагнерівців..Багато хто списує на те, що він безнадійно тупий. Схиляюся до іншої думки. Це було інтервью у записі і якби він змолов не заплановану маячню, то можна було спокійно це вирізати.Але це пішло в ефір. Яка мета? Наближається час можливого показу розслідування Bellingcat, яке зараз вже втратило свій сенс та сенсаційність , бо після учорашнього зізнання там вже нічого нового не буде. Ну і друга причина, чому така заява прозвучала, і вона ,на мій погляд ,основна. Це чіткий месседж та сигнал усім західним партнерам, що ніякого співробітництва та взаємодії з силовими, агентурними та воєнними структурами з країної , де у владі сидять російські кроти та сам президент зливає агентурні напрацювання багатьох країн, не може бути в принципі. Я вважаю, що це спецопрація кремля за допомогою нашого олігархату задля згортання будь - якого співробітництва з західними силовими та воєнними структурами. Можливо наркоман не до кінця розуміє , що він напиздякав і які будуть наслідки, але той хто його танцює дуже все чітко прорахував. І да, влада узурпована зеленими бацилами, тому усі волання про імпічмент та зраду,можна залишити на теренах соцмереж. Саджати його та притягувати до відповідальності нема кому.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

27.06.21 16:54
Мінкульт після листа СБУ дозволив в'їзд до країни Кіркорову, який відвідував окупований Крим

Міністерство культури та інформаційної політики України виключило російського виконавця Філіпа Кіркорова зі списку осіб, які загрожують національній безпеці України, у відповідь на відповідне звернення Служби безпеки України.
Як повідомляє , про це інформує Мінкультури в неділю.
"Відповідно до нового листа Служби безпеки України з проханням відізвати попередній лист щодо включення Філіпа Кіркорова до попереднього переліку осіб, які загрожуть національній безпеці України, МКІП виключає Кіркорова з цього списку", - йдеться в повідомленні.
Зокрема, зазначається, що на підставі звернення Служби безпеки України від 25 червня 2021 року №5/1/1-7000 Мінкультури визнає свій указ від 22 червня 2021 року №446 "Про оновлення переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернення Служби безпеки України та його оприлюднення на офіційному вебсайті" таким, що втратив чинність.
Читайте також:
"Обидва укази, як про включення (Кіркорова у список осіб, які загрожують нацбезпеці України. - Ред.), так і скасування включення, видані на підставі відповідних листів СБУ. Вони згідно ст. 15 закону "Про кінематографію" передбачають безумовність дій МКІП про включення або виключення громадян іноземних держав із переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці", - підкреслюють у відомстві.
Там додають, що включаючи або виключаючи тих чи інших осіб із переліку, "міністерство здійснює лише адміністративну технічну дію щодо оприлюднення у визначений законодавством спосіб рішення компетентних органів (у цьому випадку СБУ) щодо кваліфікування дій іноземних громадян, які призводять до їхнього включення до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці ".
"Водночас як причини включення, так і причини виключення осіб зі списку СБУ у своїх листах до МКІП не зазначає", - резюмують у відомстві.
 

arnisumy

Well-Known Member
29.06.21 08:45
Зеленский подписал закон о введении "налога на Google"

Президент Владимир Зеленский подписал закон "О внесении изменений в Налоговый кодекс относительно отмены налогообложения доходов, полученных нерезидентами в виде выплаты за производство и/или распространение рекламы, и совершенствование порядка налогообложения налогом на добавленную стоимость операций по поставке нерезидентами электронных услуг физическим лицам" №1525-IX.
Документ определяет особый порядок налогообложения налогом на добавленную стоимость компаний-нерезидентов, предоставляющих электронные услуги на территории Украины, что позволит увеличить поступления в государственный бюджет от НДС, сообщает пресс-служба Офиса президента.
Так, иностранные компании, которые поставляют украинцам электронные услуги, будут обязаны зарегистрироваться плательщиками налога на добавленную стоимость по упрощенной процедуре через специальный электронный сервис, если общая сумма от осуществления соответствующих операций превышает 1 млн грн в год. Нерезиденты будут составлять упрощенную отчетность в электронной форме на украинском или английском языке.
В то же время, согласно документу, от уплаты НДС освобождаются операции по поставке услуг по дистанционному обучению через интернет, если эта сеть используется исключительно как средство коммуникации между преподавателем и слушателем. Также от налога на добавленную стоимость освобождены операции по поставке образовательных услуг путем доступа к публичным образовательным, научным и информационным ресурсам в интернете из отраслей знаний и специальностей, по которым осуществляется подготовка соискателей высшего образования, если их проведения и предоставление не требует участия человека.
С 1 января 2022 года отменяется НДС при оплате украинскими компаниями услуг по производству или распространению рекламы за рубежом.
Как сообщалось, 3 июня Верховная Рада о налогообложении услуг, предоставляемых технологическими компаниями (Apple, Google, Netflix, Wargaming и другими). Теперь они будут включать НДС в стоимость реализованных в Украине подписок на сервисы или рекламы.
Подробнее о введении такого налога читайте в материале:
 

arnisumy

Well-Known Member
"пелотон" вождя зебонатів фінішував:
You must be registered for see images

05.07.21 09:50
Сім автомобілів кортежу Зеленського в'їжджають на територію одеського морвокзалу. ВIДЕО
Під час візиту на одеський морський вокзал до кортежу президента Зеленського входило сім автомобілів
Як повідомляє , відеозапис, на якому зафіксовано рух кортежу, з'явився в
You must be registered for see medias
 
Зверху