Анархізм. Історія та сучасність.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Анархізм. Історія та сучасність.

Це свято є "своїм" для всіх сил "лівого" напрямку. Нехай мене поправлять, коли я помиляюся, але 1 травня - було державним святом (вихідним днем) ....... в гітлерівській Німеччині.
Нехай мене поправлять, але невже гітлерівська Німеччина була державою "сил лівого напрямку"?
Звісно, 1 травня для національно-демократичних сил це свято "клятих комуністів" та "злобних фашистів". А спроби захисту прав робітників - то підступні спроби провокаторів обмежити свободу роботодавців. Справжній націонал-демократ ніколи не святкуватиме 1 травня, ні, він краще проголосує за новий трудовий кодекс і подовження робочого тижня на 8 годин.

Одразу згадав "совок", тільки не той, який запустив супутника чи відправляв дітей в літні табори...
Ну звісно, "совок" це погано тільки тому, що там було ще щось окрім літніх таборів для дітей. А от зараз у нас добре, зараз у нас немає ані супутників, ані літніх таборів для дітей. Хоча ні, брешу, є, і значно кращі ніж в клятому "совку": в наших нинішніх таборах діточок радо вітають вихователі-педерасти та "вожатые-педофилы". Хіба могли ми сподіватися на таке щастя в чорній "імперії зла"? Вони гноїли цих добрих людей в тюрмах, ГУЛАГах, позбавляли їх прав, переслідували, гнобили. А тепер - все інакше, тепер у нас є свобода і ці чудові "дяді і тьоті" можуть подарувати нашим діткам всю повноту власної "специфічної любові". Хіба це не прекрасно?

Зверху