Що таке патріотизм?

AnimashKA

Чочо Упячко
жду тему про РАССИЗМ И НАЦИОНАЛИЗМ!!!!!!!!!
Я СОГЛАСЕН СО ВСЕМИ ПОСТАМИ mi][a

Re: Ответ: Що таке патріотизм?

То, что человек говрит по-украински далеко не значит, что он патриот (посмотрите на наших политиков).
Патриотизм - состояние души, наполненной любви-привычки к месту, где родился.
золотые слова излагаешь, шо не говори, а село моё родное мне.

1)Шановні співвітчизники!
2)Дуже хотілось би дізнатися, що значить для Вас патріотизм. 3)Чи вважаєте Ви себе патріотом і чому? 4)Чи може справжній патріот говорити російською мовою? 5)І взагалі, що значить особисто для Вас українська мова?6) Чому більшість населення не хочуть розмовляти українською?
1. привет! :rose:как дела?
2.\3. Zuzuka уже ответила на мой вопрос, + я немного своего добавил чуть выше
4. конешно
5. а) в детстве почти всегда розмовляв суржиком шо б понимали, ибо русского не знал зер гуд, а озер ленгридж вобще ппц (возможность общаться и понимать наших нацыонально-говорящих пиплов +брата-суржиковца(такое ощущение, что суржик - он придумал, иногда пополняю свой суржиковский славярный запас));
б) ну не можу описати словами, рідна тай усе
6. Стесняется наверное, среди своих даже у меня такое бывает

blackboy

New Member
Повністю згоден з united. Також згоден з тим, що мова не є показником патріотизму людини. Вона може розмовляти хоч російською, хоч китайською, але в душі буде завжди патріотом.
Себе вважаю патріотом, бо дуже люблю свою країну, її історію, її звичаї, найкрасивішу природу в світі :blush:
Розмовляю в залежності від того, на якій мові розмовляє співбесідник(українська або російська).
что дала мне Украина??? Ченобыль, развал великой и могучей страны СССР, убогость украинских людей...
А що зробив ти, щоб жити краще? Якщо кожен буде так говорити, то ми й будемо надалі жити в ж**і. Ми звикли постійно звинувачувати владу в усіх бідах (я також не в захваті від неї :no:), але з таким "позитивним" настроєм так буде продовжуватися вічно.

sladkui

________
Я думаю, это жить в стране какой бы она не была, болеть за все наши достижения, быть гордым за то, что мы лучшие в чём-либо и наоборот:)

Тут нах народівася, тут нах і помру!Взагалі розмовляю російською мовою мовою...Люблю рідні краї - Суми. Чи е я патріот?- хз)
"Ще не вмерла Укрїна" - чи не е це натяком, що вона колись вмре?

Зверху