Гепа и Допа

S

SheGet'sDaft

Guest
Ответ: Гепа и Допа

аут.
перлы
1."-Немножко текст по-дибильному написан..
-Миша,все переписываем. У тебя скошеное лицо.Тебе никто денег не даст.."
2."-Миша,скажи, че ты такой умный?Ты читай, шо тебе дали,тока с выражением и всё !лять.Твоя задача..извини.."
 

united

lifelong United supporter
Відповідь: Гепа и Допа

до Добкіна в мене вже давно склалося певне ставлення. тож сюжет якимось відкриттям не став :)
хоча і дуже смішно :)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Гепа и Допа

Мер Харкова визнав правдивість скандального ролика і пообіцяв кривдникові "розібратися"

01.10.2007 14:26

Мер Харкова Михайло Добкін заявив, що не знає, хто і як оприлюднив ролик "Михайло Маркович. Без дублів", що представляють робочі записи зйомок рекламного ролика мера, які були поширені в мережі інтернет перед виборами і містили ненормативну лексику.

Як повідомляє "Мережа екстреного сповіщення" з посиланням на "Городской дозор", мер Добкін "обіцяє розібратися і визнає, що все, що показане в ролику, – правда".

"Те, що відбувається в ролику, дійсно мало місце. Декілька міцних висловлювань, але голос за кадром – він змонтований, - сказав міський глава Михайло Добкін. – Ми всі живі люди, ми всі зроблені зі шкіри і плоті, ми всі можемо дозволити собі те, що не можемо дозволити собі при людях. Я не дозволяю собі в публічному місці говорити деякі речі, які можу дозволити собі сказати, коли нікого немає".

Також мер заявив, що хто і звідки взяв інформацію для ролика, він не знає, але обіцяє знайти кривдника і розібратися з ним: "Сьогодні, з'ясовувавши, хто запустив ролик, ми отримали інформацію, що є на ряді сайтів. Місце для розміщення було замовлене за два тижні і сплачене".

ostro.org

 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Гепа и Допа

Уже помстились і розібрались...
Журналістам помстилися за ролик про Добкіна?​

Адміністрація готелю "Харків" 28 вересня близько 10:00 опечатала приміщення медіа-центру "Трибуна-ТВ" у Харкові. Про це Українським Новинам повідомив керівник медіа-центру Андрій Войцеховський, передає Обком.Він підкреслив, що це було зроблено без попереднього повідомлення його як керівника.Останні подіїАмерика лякає Україну нелегітимністю нової РадиРосійські спостерігачі вже поставили виборам "діагноз"Німці нагадали Україні, що міжнародна довіра не безкінечнаЗа його словами, один із засновників ТОВ "Трибуна-ТВ", який є також одним із власників готелю "Харків", перестав фінансувати діяльність медіа-центру. Через це в медіа-центру виник борг перед готелем "Харків" у сумі 45 тис. гривень, де медіа-центр орендує приміщення.Войцеховський відзначив, що вважає причиною такого рішення не тільки заборгованість, але й можливе невдоволення засновників тим, що "Трибуна-ТВ" 27 вересня поширила на деяких харківських телеканалах відеоролик за участю мера Харкова Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса.Ролик тривалістю 5 хвилин 10 секунд являє собою відеозапис робочих моментів запису телезвертання Добкіна до харків'ян і містить ненормативні вислови, "покриті" звуковим сигналом (писком).Згодом цей ролик неодноразово демонстрував ряд харківських телеканалів. Він був також розміщений у мережі Інтернет без заміни ненормативної лексики (з початковою звуковою доріжкою).Войцеховський підкреслив, що не має відношення до розміщення файлу в Інтернету.
 

Andys

New Member
Ответ: Гепа и Допа

цирк продолжается, теперь подключился Лёня-Космос
(скачайте плз)
 

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Гепа и Допа

 

lyolia

Забанен
Ответ: Гепа и Допа

Господа, а есть что-либо о НАШЕМ. Вышеобнародованное забавно, но не патриотично. Даешь сумского!
 

PoiZoN

New Member
Ответ: Гепа и Допа

Ну ето помойму заказуха чистой воды, причём настолько бездарно состряпанная.. неужели это комуто понравилось?

А вообще понравилось как вчера на "Свободе" зам Черновецкого обламывал Кличка. Вот там чётко видно кто есть кто.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Гепа и Допа

Не забывайте что Добкин с Гепой представляют Партию Регионов :D
 
Зверху