Гепа и Допа

PoiZoN

New Member
Ответ: Гепа и Допа

Согласен что конкретно что кому отходит не знаем :)

Но если за один день тысячи Гектаров самой дорогой земли отходят кому-то за даром почти , если это происходит целые сотки , если это сопровождается потасовками (а очевидно что блокировали депутаты не против социального житла , что само по себе абсурд) - то очевидно что это наводит на мысль что эту земельку отдавали не с благими намерениями ! А ты хоть-бы не строил с него героя ! (а то в моих глазах всё больше падаешь)
Вот, это уже другой разговор.. а про героя я прикалываюсь :)
 

MixaLyCH

New Member
предвыборная запись мэра Харькова

 

Bug

New Member
Ответ: Интересные статьи из интернета.

народ, посмотрите на
 

Grosso

wonderwall
Відповідь: Гепа и Допа

Вчора Гєпа світився у теленовинах. Інтелігентне таке личко... Аж не віриться, що вони з Добкіним такий трешовий ролік злабали (не факт, втім, що хотіли цього).
Управління СБУ порушило кримінальну справу за фактом розтрати майна посадовими особами Харківської міської ради.


РБК-Украина, 18.03.2008, Киев 14:10


Следователями Службы безопасности Украины 17 марта возбуждено уголовное дело по факту растраты государственных средств путем злоупотребления служебным положением должностными лицами Харьковского городского совета. Об этом говорится в сообщении пресс-службы СБУ. Правонарушения были обнаружены во время плановой ревизии финансово-хозяйственной деятельности Харьковского городского совета, которая проводилась Контрольно-ревизионным управлением в Харьковской области.

СБУ на сегодня установлены факты незаконных расходов бюджетных средств на сумму около 1,5 млн грн. В целом указанная ревизия обнаружила в деятельности Харьковского горсовета разного рода нарушения на сумму 2,4 млн грн.

Уголовное дело возбуждено по факту совершения преступления, предусмотренного ч.5 ст.191 Криминального кодекса Украины, которое карается лишением свободы на срок от 7 до 12 лет. Дело расследуется Харьковским УСБУ под надзором Генеральной прокуратуры Украины и находится на контроле Центрального аппарата СБУ.
 
Останнє редагування:

Andys

New Member
Ответ: Гепа и Допа

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 241/2008
Питання Національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування

1. Затвердити Положення про Національну раду з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування (додається).

2. Затвердити персональний склад Національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування (додається).

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

20 березня 2008 року

ЗАТВЕРДЖЕНО
Указом Президента України
від 20 березня 2008 року № 241/2008

ПОЛОЖЕННЯ
про Національну раду з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування

1. Національна рада з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування (далі – Національна рада) є дорадчим органом при Президентові України.

2. Національна рада у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України та цим Положенням.

3. Основними завданнями Національної ради є розгляд, обговорення та вироблення узгодженої позиції з питань загальнодержавного та регіонального значення, зокрема щодо:

стратегії вдосконалення державного будівництва в Україні, реалізації державної регіональної політики із забезпечення розвитку регіонів, здійснення кадрової політики та кадрової роботи;

основних напрямів внутрішньої політики України щодо залучення інвестицій для розвитку регіонів, реалізації пріоритетів збалансованого соціально-економічного розвитку регіонів та держави в цілому;

розвитку ресурсного, економічного і науково-технічного потенціалу на загальнодержавному та регіональному рівнях;

проектів актів законодавства, загальнодержавних програм економічного, соціального, науково-технічного, культурного розвитку регіонів України;

інших питань, що мають важливе значення для вирішення суспільно-політичних та соціально-економічних проблем регіонів та держави в цілому.

4. Національна рада для виконання покладених на неї завдань:

проводить слухання, розглядає проекти найбільш важливих концептуальних, стратегічних та програмних документів з питань загальнодержавного та регіонального розвитку, а також проекти законів, інших нормативно-правових актів, які розробляються за ініціативою Президента України, готує відповідні висновки щодо таких проектів;

виробляє узгоджену позицію щодо стратегії вдосконалення державного будівництва в Україні, реалізації державної регіональної політики із забезпечення розвитку регіонів, здійснення кадрової політики та кадрової роботи, а також усунення системних порушень законодавства, виявлених у діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування;

виробляє узгоджені підходи щодо взаємодії Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, їх асоціацій з метою виконання покладених на них Конституцією та законами України повноважень і функцій;

сприяє налагодженню зв'язків для взаємодії відповідних консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб, утворених Президентом України, з комітетами Верховної Ради України, міністерствами, іншими центральними і місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування;

розглядає ініціативи місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування з актуальних питань державного будівництва, регіональної та кадрової політики, сприяє проведенню консультацій щодо узгодженого вирішення питань;

обговорює та аналізує результати моніторингу реалізації державної політики з питань державного управління, регіонального розвитку та місцевого самоврядування, діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, здійснення кадрової політики та кадрової роботи, ефективності законів та інших нормативно-правових актів з цих питань;

здійснює інші функції відповідно до покладених на неї завдань.

5. Національна рада для виконання покладених на неї завдань має право:

одержувати в установленому порядку від органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій необхідні матеріали та інформацію;

утворювати комісії та робочі групи, залучати в установленому порядку до участі в їх роботі посадових та службових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування, працівників підприємств, установ і організацій, представників громадськості, вчених та фахівців;

користуватися в установленому порядку інформаційними банками даних органів державної влади та органів місцевого самоврядування, установ та організацій.

6. Національна рада для виконання покладених на неї завдань взаємодіє з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх асоціаціями і об'єднаннями, консультативними, дорадчими та іншими допоміжними органами і службами, утвореними Президентом України, науковими установами, навчальними закладами, недержавними аналітичними центрами, громадськими організаціями.

7. Національна рада утворюється у складі Голови, секретаря та інших членів Національної ради.

Національну раду очолює Президент України.

Персональний склад Національної ради затверджується Президентом України.

Члени Національної ради здійснюють свої повноваження на громадських засадах.

8. Організаційною формою роботи Національної ради є засідання, які проводяться в міру потреби.

Засідання Національної ради скликаються її Головою.

Порядок денний засідань Національної ради формується її секретарем з урахуванням пропозицій членів Національної ради і затверджується Головою Національної ради.

9. Засідання Національної ради вважається правомочним, якщо на ньому присутні більш як половина членів Національної ради.

Для участі у засіданнях можуть бути запрошені народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємств, установ і організацій, вчені та фахівці.

10. Рішення Національної ради приймаються більшістю присутніх на засіданні членів Національної ради.

Рішення Національної ради оформляється протоколом, який підписується Головою Національної ради та її секретарем.

Реалізація рішень Національної ради може здійснюватися шляхом видання актів Президента України.

11. Роботу утворених Національною радою комісій, робочих груп організовують відповідно голови комісій, керівники робочих груп, які обираються Національною радою з числа її членів. Порядок формування та діяльності комісій, робочих груп визначається Національною радою.

12. Організаційне та інше забезпечення діяльності Національної ради, її комісій та робочих груп здійснюється Секретаріатом Президента України.

Глава Секретаріату Президента України В.БАЛОГА

ЗАТВЕРДЖЕНО
Указом Президента України
від 20 березня 2008 року № 241/2008

СКЛАД
Національної ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування

ЮЩЕНКО Віктор Андрійович – Президент України, Голова Національної ради
АВАКОВ Арсен Борисович – голова Харківської обласної державної адміністрації
АНТІПОВ Олександр Миколайович – голова Луганської обласної державної адміністрації
АНТОНЕНКО Віктор Олександрович – Броварський міський голова, Київська область (за згодою)
АНУШКЕВИЧУС Віктор Андрюсович – Івано-Франківський міський голова (за згодою)
АСАДЧЕВ Валерій Михайлович – голова Полтавської обласної державної адміністрації
БАБЕНКО Геннадій Олександрович – Сімферопольський міський голова (за згодою)
БЕЗСМЕРТНИЙ Роман Петрович – заступник Глави Секретаріату Президента України, секретар Національної ради
БЛИЗНЮК Анатолій Михайлович – голова Донецької обласної ради (за згодою)
БОГАТИРЬОВА Раїса Василівна – Секретар Ради національної безпеки і оборони України
БОНДАР Віктор Васильович – голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації
ВІЛКУС Юрій Григорович – голова Дніпропетровської обласної ради (за згодою)
ГАВАШІ Олег Олодарович – голова Закарпатської обласної державної адміністрації
ГАВЧУК Іван Карлович – голова Хмельницької обласної державної адміністрації
ГАРКУША Олексій Миколайович – голова Миколаївської обласної державної адміністрації
ГЛАДУНЯК Іван Васильович – голова Хмельницької обласної ради (за згодою)
ГЛУХОВ Микола Володимирович – Кременчуцький міський голова, Полтавська область (за згодою)
ГОЛЕНКО Валерій Миколайович – голова Луганської обласної ради (за згодою)
ГРЕСЬ Володимир Анатолійович – голова Черкаської обласної ради (за згодою)
ГРИЦЕНКО Анатолій Павлович – Голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим (за згодою)
ГРИЦЮК Анатолій Петрович – голова Волинської обласної ради (за згодою)
ГРОЙСМАН Володимир Борисович – Вінницький міський голова (за згодою)
ГУРВІЦ Едуард Йосипович – Одеський міський голова (за згодою)
ДАНИЛЬЧУК Олександр Юрійович – голова Рівненської обласної ради (за згодою)
ДЕМЧЕНКО Тетяна Василівна – голова Миколаївської обласної ради (за згодою)
ДЕМЬОХІН Володимир Анатолійович – голова Херсонської обласної ради (за згодою)
ДЖЕМІЛЄВ Мустафа – народний депутат України (за згодою)
ДОБКІН Михайло Маркович – Харківський міський голова (за згодою)
ДОМБРОВСЬКИЙ Олександр Георгійович – голова Вінницької обласної державної адміністрації
ЗАБЕЛА Юрій Володимирович – голова Житомирської обласної державної адміністрації
ЗАБОЛОТНИЙ Григорій Михайлович – голова Вінницької обласної ради (за згодою)
КАРТАШОВ Євген Григорович – Запорізький міський голова (за згодою)
КАЧУР Павло Степанович – голова Сумської обласної державної адміністрації
КІЧКОВСЬКИЙ Михайло Михайлович – голова Закарпатської обласної ради (за згодою)
КМІТЬ Микола Іванович – тимчасово виконуючий обов'язки голови Львівської обласної державної адміністрації
КРАВЧЕНКО Сергій Іванович – Луганський міський голова (за згодою)
КУЙБІДА Василь Степанович – Міністр регіонального розвитку та будівництва України
КУЛІЧЕНКО Іван Іванович – Дніпропетровський міський голова, президент Асоціації міст України та громад (за згодою)
КУЛІШ Володимир Іванович – голова Чернівецької обласної державної адміністрації
КУНІЦИН Сергій Володимирович – голова Севастопольської міської державної адміністрації
ЛОГВИНЕНКО Володимир Іванович – голова Донецької обласної державної адміністрації
ЛУК'ЯНЧЕНКО Олександр Олексійович – Донецький міський голова (за згодою)
МАЙБОЖЕНКО Володимир Володимирович – голова Київської обласної ради (за згодою)
МАТКОВСЬКИЙ Андрій Всеволодович – Полтавський міський голова (за згодою)
МАТЧУК Віктор Йосипович – голова Рівненської обласної державної адміністрації
МЕЛЬНИК Сергій Іванович – Хмельницький міський голова (за згодою)
МИКОЛЕНКО Михайло Архипович – голова Тернопільської обласної ради (за згодою)
МІНАЄВ Геннадій Михайлович – Сумський міський голова (за згодою)
МОТРЕНКО Тимофій Валентинович – Начальник Головного управління державної служби України
МОЦНИЙ Василь Кузьмович – голова Кіровоградської обласної державної адміністрації
НАНІВСЬКА Віра Теодорівна – президент Національної академії державного управління при Президентові України
НЕГОДА В'ячеслав Андронович – керівник секретаріату Української асоціації місцевих і регіональних влад (за згодою)
НЕФЬОДОВ Олександр Степанович – голова Запорізької обласної ради (за згодою)
ОДАРИЧ Сергій Олегович – Черкаський міський голова (за згодою)
ОЛІЙНИК Ігор Мирославович – голова Івано-Франківської обласної ради (за згодою)
ОМЕЛЬЧЕНКО Олександр Олександрович – Голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування (за згодою)
ПАЛІЙЧУК Микола Васильович – голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації
ПІТЦИК Мирослав Васильович – віце-президент з виконавчої роботи Асоціації міст України та громад (за згодою)
ПЛАКІДА Віктор Тарасович – Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим
ПУЗАКОВ Володимир Тихонович – Кіровоградський міський голова (за згодою)
ПУХТИНСЬКИЙ Микола Олександрович – голова Фонду сприяння місцевому самоврядуванню України
РОМАНОВА Наталія Андріївна – голова Чернігівської обласної ради (за згодою)
РОМАНЮК Микола Ярославович – голова Волинської обласної державної адміністрації
САДОВИЙ Андрій Іванович – Львівський міський голова (за згодою)
САЛИГІН Васілій Вікторович – голова Харківської обласної ради (за згодою)
САЛЬДО Володимир Васильович – Херсонський міський голова (за згодою)
САРАТОВ Валерій Володимирович – голова Севастопольської міської ради (за згодою)
СЕНИК Мирослав Петрович – голова Львівської обласної ради (за згодою)
СЕРДЮК Микола Дмитрович – голова Одеської обласної державної адміністрації
СІЛЕНКОВ Борис Віталійович – голова Херсонської обласної державної адміністрації
СКОРИК Микола Леонідович – голова Одеської обласної ради (за згодою)
СОКОЛОВ Олександр Володимирович – Чернігівський міський голова (за згодою)
СТАРУХ Олександр Васильович – Керівник Головної служби регіональної політики Секретаріату Президента України
СУХОМЛИН Микола Олексійович – голова Кіровоградської обласної ради (за згодою)
ТИМОШЕНКО Юлія Володимирівна – Прем'єр-міністр України
УДОВІЧЕНКО Олександр Васильович – голова Полтавської обласної ради (за згодою)
УЛЬЯНЧЕНКО Віра Іванівна – голова Київської обласної державної адміністрації
ФЕДОРУК Микола Трохимович – Чернівецький міський голова (за згодою)
ХОМЕНКО Володимир Миколайович – голова Чернігівської обласної державної адміністрації
ЧАЙКА Володимир Дмитрович – Миколаївський міський голова (за згодою)
ЧЕРЕВКО Олександр Володимирович – голова Черкаської обласної державної адміністрації
ЧЕРКАСКА Валерій Володимирович – тимчасово виконуючий обов'язки голови Запорізької обласної державної адміністрації
ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ Леонід Михайлович – Київський міський голова (за згодою)
ШАПОШНІК В'ячеслав Іванович – голова Сумської обласної ради (за згодою)
ШЕЛУДЧЕНКО Віра Тимофіївна – Житомирський міський голова (за згодою)
ШИБА Богдан Павлович – Луцький міський голова (за згодою)
ШИЛЕПНИЦЬКИЙ Іван Орестович – голова Чернівецької обласної ради (за згодою)
ЯЦЕНЮК Арсеній Петрович – Голова Верховної Ради України (за згодою).

Глава Секретаріату Президента України В.БАЛОГА
 

Merime

New Member
Кернес з Москви сказав, що в нього все добре
Секретар харківської міськради Геннадій Кернес заявляє, що знаходиться в Москві у відпустці.
Про це він сказав у вівторок, коментуючи заяву Луценка, передає "1+1".
"Я живий і здоровий. Я відпочиваю, перебуваю у відпустці", - сказав він.
"Я знаходжуся в місті, де я народився, у якому живуть мої діти і моя родина", - додав він.
У свою чергу мер Харкова Михайло Добкін заявив, що Кернес знаходиться в Москві, де "проходить лікування".
"Після відпустки він повернеться в Харків", - додав він.
Раніше Луценко заявив, що Кернес втік до Москви.

15.07.2008 20:02___
 
Зверху