ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Life-ua

+ плюс - минус
ви розрізняєте роботу /сидіння в штабі, роздачу газет, запис у партію, листування тощо - саме це я мала на увазі / від оплати приватним фірмам за висіння реклами? Свобода ж не є мародерами, а законослухняніі громадяни своєї країни, тому домовляються із власниками щітів.
тема Свободи є. там вже обговорювалась кількість біг бордів.
А партия за счёт чего живёт ? :) Токо не говори что за членские взносы , везде есть свои богатые спонсоры - которые потом будут отбивать свои деньги ;)

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Розуміння у вас якись босяцькі...бояться,значить поважають...головне щоб в "морду" міг дати.

А ви коли небудь пробували грати в театрі? Чи можливо ви управлінець,і маєте можливість порівнювати?

Малолітство,це коли до 18 років.Довго ж у вас Яник дорослішав.

Як би Тягнибок був м'якотілим,то вже давно б погодився на якусь фінансову пропозицію від можновладців-мільярдерів,і безбідно мешкав би десь на Канарах.А він бореться.Не за гроши.За ідею.Але ви цього незрозумієте,бо для вас це дивне,чудакувате.

Вже писав.Головне щоб в "морду" міг дати.
А так оно и есть боятся значит уважают. Про театр то что Ющенко артист а не руководитель. А вы уверены что Тягныбок не чей-то проект?
А если и нет то я думаю что он не для кого не представляет интереса что бы ему платить.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

А партия за счёт чего живёт ? :) Токо не говори что за членские взносы , везде есть свои богатые спонсоры - которые потом будут отбивать свои деньги ;)
партія живе за рахунок внесків. так воно і є. знайдіть у списках кандидатів у депутаи хоч 1 олігарха. якби такі були, Свобода вже б давно мала свій медіа ресурс, тобто канал на Тб чи то радіоточку. а біг борди, газети, нечасті ефіри, поїздки на зустрічі є єдиною можливістю бути відомоми на Україну.
хто ж вам винен, що БЮТ живе за рахунок олігархів і думає, що й всі так живуть. стеріотип.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

А так оно и есть боятся значит уважают. Про театр то что Ющенко артист а не руководитель. А вы уверены что Тягныбок не чей-то проект?
А если и нет то я думаю что он не для кого не представляет интереса что бы ему платить.
я впевнена, що Тягнибок не є проектом і ніколи ним не стане. він вже довів, що йому можна довіряти 3 рази. 2 із яких він стан народним депутатом по конкретним округам. там його люди обрали. другий раз повторно, значить він довів свою позицію. причому на другий раз він здобув підтримку вдвічі більшу.

Тягнибоку вже неодноразово пропонували продатись, але він вистояв, бо має характер і позицію. дивна у вас позиція, якщо не платять, значить не варто. вже й не допускаєте, що людина може бути ідеологічною, непродажною. о звикли до запроданців... куди світ котиться.

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

я впевнена, що Тягнибок не є проектом і ніколи ним не стане. він вже довів, що йому можна довіряти 3 рази. 2 із яких він стан народним депутатом по конкретним округам. там його люди обрали. другий раз повторно, значить він довів свою позицію. причому на другий раз він здобув підтримку вдвічі більшу.

Тягнибоку вже неодноразово пропонували продатись, але він вистояв, бо має характер і позицію. дивна у вас позиція, якщо не платять, значить не варто. вже й не допускаєте, що людина може бути ідеологічною, непродажною. о звикли до запроданців... куди світ котиться.
Как говорил Аль Капоне нет людей которых нельзя купить есть люди которым мало предложили.......))))))))))))

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Как говорил Аль Капоне нет людей которых нельзя купить есть люди которым мало предложили.......))))))))))))
а ви цифрами поділитесь із нами? не грошима, а цифрами.

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

цифрами із нулями, якими нібито можна купити Тягнибока.
У меня вообще Три варианта кто такой Тягныбок:

1). Проект известной политической силы как искусственная конкуренция.

2).Тип который набивает себе цену.

3). Шизик который действительно прётся от своей националистической сектантской идеологии которою он излагает.

Зверху