Deather
Well-Known Member
Re: Коммунисты в ауте, Тягнибоку уважуха!
Також вкажіть, де я хоч раз співав дифірамби голубим. Те, що ви назвали "голою" економікою, має трохи інше визначення - беспредел, дерибан і лобіювання інтересів окремих осіб. Я повністю розумію і розділяю Ваші емоції щодо того бардаку, що твориться в державі.
Також жодного сильного лідера і партії для країни не бачу - настоящих буйных мало, хто був би в змозі притиснути ахмєтових, фірташей, пінчуків та всяку іншу гидоту.
Оці всі кооперації партій і партєєк до однієї купи ми вже бачили - через три дні розвалюються, бо в нас такий менталитет, що кожен на виборі йде ідейним, а після виборів у макітрі чомусь одна думка про профіт. Ось добрий приклад - юля з юрком, пасічником та павліком морозовим - однажды лебедь рак и щука... - і що - всі сподівання на нуль. І що зробить той же тягнибок, якщо буде президентом без своєї більшості в парламенті - аж цілих нічого.
Кого Ви бачите лідером країни, яку правлячу партію і як на Вашу думку буде проходити розвиток політики і економіки після вибору Вашого кандидата?
Ткніть мені, будь ласка, де я написав, що економічну ситуацію не треба змінювати, по тексту було вказаноЗнаєте, мені здається, що Ви не зовсім вірите в ті слова, що написали. Коли не треба змінювати економічну ситуацію, то це означає, що все гаразд, що всіх влаштовує положення, що склалось на цей день.
При різкій до протилежності зміні курсу зовнішньої політики буде бардак сферичний у вакуумі - мєдвєпути почнуть як скажені мавпи на вентилі гойдатися, відтік інвестицій, яких і так кіт наплакав і ось вже чергове покращення, тільки не від голубих, а від націоналістів. Якщо б я був на сто відсотків впевнений, що ті ж самі націоналісти підійдуть до справи зі здоровим глуздом і без зайвого фанатизму - то чого б і ні?1) зовнішня політика держави після виборів в раду не повинна на 180 градусів відхилятись від нинішньої, тобто - якщо зараз є так званий проросійський курс, то при приході націоналістів він буде діаметрально-протилежним (я не кажу що московії необхідно підлизнуть - вважаю, що при веденні зовнішньої політики хоч зі сходом або з заходом чи з самим чортом в першу чергу повинні зберігатись національні інтереси, але за короткий проміжок часу при радикальній зміні курсу все тільки погіршає);
Також вкажіть, де я хоч раз співав дифірамби голубим. Те, що ви назвали "голою" економікою, має трохи інше визначення - беспредел, дерибан і лобіювання інтересів окремих осіб. Я повністю розумію і розділяю Ваші емоції щодо того бардаку, що твориться в державі.
Також жодного сильного лідера і партії для країни не бачу - настоящих буйных мало, хто був би в змозі притиснути ахмєтових, фірташей, пінчуків та всяку іншу гидоту.
Оці всі кооперації партій і партєєк до однієї купи ми вже бачили - через три дні розвалюються, бо в нас такий менталитет, що кожен на виборі йде ідейним, а після виборів у макітрі чомусь одна думка про профіт. Ось добрий приклад - юля з юрком, пасічником та павліком морозовим - однажды лебедь рак и щука... - і що - всі сподівання на нуль. І що зробить той же тягнибок, якщо буде президентом без своєї більшості в парламенті - аж цілих нічого.
Кого Ви бачите лідером країни, яку правлячу партію і як на Вашу думку буде проходити розвиток політики і економіки після вибору Вашого кандидата?