Где жизнь лучше в Украине или России?

• Автор теми Doz
  • Дата створення

Где жизнь лучше, в Украине или России?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    424

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Вступление Украины в НАТО

приклади репресій, заборони російської мови та ін. в студію!
Інакше ви просто брехун.

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Вступление Украины в НАТО

приклади репресій, заборони російської мови та ін. в студію!
Інакше ви просто брехун.
хотябы: школа, университеты, кинотеатры, ТВ - там ничего такого нет?
Нормально русский дублировать украинским?
А что касается физического насилия над русскими, то в будущем не исключено. Ура Корчинскому и ему подобным.
а всетаки поздно исправились, не верю уже вам, не верю. надо было сразу так писать\спрашиваь, а сейчас уже конеееечно, брехун я, кто ж еще :о)
А по Флоту РФ, даже со второй попытки нет возражений))))

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

репресії де? Когось вигнали з вузу чи роботи за вживання російської мови? В нас немає російських каналів ТВ? В нас мало російськомовних газет? В нас мало книжок російською????
В нас, скоріше, можна говорити про утиски української мови, але не російської!
Можи ви назовете кількість українських шкіл в РФ? Кількість газет, каналів ТВ, бібліотек?

З.І.: я розумію, що ваше українофобство не дозволяє бачити очевидне, але ж треба і межі знати.

Serg_T

Забанен
Ответ: Где жизнь лучше в Украине или России?

В Москві зачиняють ЄДИНУ на всю РФ українську бібліотеку... правда це по братерськи, та ще й не репресії

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

репресії де? Когось вигнали з вузу чи роботи за вживання російської мови? В нас немає російських каналів ТВ? В нас мало російськомовних газет? В нас мало книжок російською????
В нас, скоріше, можна говорити про утиски української мови, але не російської!
Можи ви назовете кількість українських шкіл в РФ? Кількість газет, каналів ТВ, бібліотек?

З.І.: я розумію, що ваше українофобство не дозволяє бачити очевидне, але ж треба і межі знати.
То есть, что творится со школами и в университетах вы не знаете. ясно...
Сколько у нас школ русскоязычных? и какой соотношение русского и украинского языка по всей учебной программе. Есть ли в школе русская литература?
А кому там все это добро надо? какое процентное соотношение украинцев в России и русских в Украине?

ТВ - Даже в кабельном "Социальный пакет" найдите мне хоть один русский канал? и может вы знаете какой у нас в Сумах русский канал вещает открыто?
Кинотеатры - я так понимаю возражений нет.
а вообще мне уже надоело доказывать русофобам очевидное.
по Флоту РФ до сих пор тишина))) ясно....

ЗЫ: Учитывая что вы любовь к Украине измеряете ненавистью к России и это считаете патриотично, то да. Я украинофоб незнающий ваших границ

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО

Где тут злорадство?
Зачем надо было устраивать позорные репресии русских, и проводить идиотскую насильственную украинизацию в ущерб русского языка?
репресії де??? Приклади де??? Когось вигнали з вузу, роботи??? (вимушений повторюватись, бо опонент не чує питань)

Serg_T

Забанен
Ответ: Где жизнь лучше в Украине или России?

опонент повністю війшов в себе (мабуть пригадує битву під Ватерлоу0

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО

репресії де??? Приклади де??? Когось вигнали з вузу, роботи??? (вимушений повторюватись, бо опонент не чує питань)
выше о чем речь шла? просто ни очем? ущемление прав нац меньшинства это что? или нет ничего такого в стране, все путем да?
Вот интересно, про одно спрашиваем, а на то что явно имеет место быть закрываешь глаза. И это ты говоришь оппонент не слышит?
Да не увидишь ты репрессий, ты даже геноцид своего народа не видишь, в открытую кастрируют все репродуктивные население страна, а твои глаза единственное что и могут замечать, так это орфографическую ошибку в опросе.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Панове, опонент ходив ставити компрес з вина на живіт, як і вчить його персональне святе письмо (ну і, звичайно, Ватерлоо згадує, так би мовити "бойцы вспоминают минувшие дни и битвы где вместе рубились они")...
Особисто я втомився вже після кільканадцятого разу згадавши всі криваві різанини в Україні, вчинені російськими військами, заборони друкувати українські книжки, завозити їх з-за кордону, валуєвські циркуляри та ємські укази, заборони викладати українською мовою в навчальних закладах, репресії проти культурних діячів України, і навіть проти самої мови... Тут у опонента дуже зручна позиція - коли немає контраргументів він голосно репетує: "Чур меня, чур, руссофобия, свят, свят". І все, можна сказати відповідь готова.
Сам же вимагає, щоби йому відповіли і негайно... Що саме Вас зацікавило відносно флоту РФ? Чому йдеться про його вихід в 2017 році? Тому, щоби не було такої ситуації, як в Грузії, коли грузини попросили згорнути та вивести російську військову базу з їх території, а у відповідь почули, що за один день (місяць, рік) такі справи не робляться, потрібно було підготуватись, знайти чи підготувати нове місце дислокації, організувати вивіз і прочая, прочая, прочая... Флот вивести складніше, ніж наземну невеличку базу, тому Україна попередила заздалегідь - за 9 років, щоби потім не було несподіванкою... Істерію навколо флоту я бачу якраз з боку РФ - всі владні чини в один голос заявляють, що і після 2017 року флот нікуди не піде, залишиться і надалі в Севастополі... Але Вас то не турбує, аби не було русофобії, а на міждержавні договори можна і плювати...
Чесно кажучі, це спочатку було смішно, коли читав черговий перл, про те, як в Біблії не говориться про вживання вина, про винні компреси (добре, що не клізьми), про геноцид в формі вакцинації тощо...
Але бачу, що фантазія Ваша надто хвора. Вам вже ввижаються репресії проти росіян, Ви бачите, як на вулицях палять російські книжки та плівки з російськими фільмами... В мене немає іншої версії, окрім вже наведених (зауважте, що не мною) про драп від антипіндоса Чавеса, конопляне масло та контузію кадилом. Інакше важко чимось пояснити подібні галюцинації.
А что касается физического насилия над русскими, то в будущем не исключено.
Наскільки я зрозумів то цю чергову фантазію можна трактувати, як розпалювання ворожнечі, а це вже обумовлено в кримінальному кодексі...
Я приєднуюсь до попередніх постів, та також прошу навести приклади зазначених Вами репресій, інакше також вкотре мушу константувати, що Ви є брехуном.
Я украинофоб незнающий ваших границ
В цьому ніхто і не сумнівався...

Останнє редагування:

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Где жизнь лучше в Украине или России?

Панове, опонент ходив ставити компрес з вина на живіт, як і вчить його персональне святе письмо (ну і, звичайно, Ватерлоо згадує, так би мовити "бойцы вспоминают минувшие дни и битвы где вместе рубились они")...
Особисто я втомився вже після кільканадцятого разу згадавши всі криваві різанини в Україні, вчинені російськими військами, заборони друкувати українські книжки, завозити їх з-за кордону, валуєвські циркуляри та ємські укази, заборони викладати українською мовою в навчальних закладах, репресії проти культурних діячів України, і навіть проти самої мови... Тут у опонента дуже зручна позиція - коли немає контраргументів він голосно репетує: "Чур меня, чур, руссофобия, свят, свят". І все, можна сказати відповідь готова.
Сам же вимагає, щоби йому відповіли і негайно... Що саме Вас зацікавило відносно флоту РФ? Чому йдеться про його вихід в 2017 році? Тому, щоби не було такої ситуації, як в Грузії, коли грузини попросили згорнути та вивести російську військову базу з їх території, а у відповідь почули, що за один день (місяць, рік) такі справи не робляться, потрібно було підготуватись, знайти чи підготувати нове місце дислокації, організувати вивіз і прочая, прочая, прочая... Флот вивести складніше, ніж наземну невеличку базу, тому Україна попередила заздалегідь - за 9 років, щоби потім не було несподіванкою... Істерію навколо флоту я бачу якраз з боку РФ - всі владні чини в один голос заявляють, що і після 2017 року флот нікуди не піде, залишиться і надалі в Севастополі... Але Вас то не турбує, аби не було русофобії, а на міждержавні договори можна і плювати...
Чесно кажучі, це спочатку було смішно, коли читав черговий перл, про те, як в Біблії не говориться про вживання вина, про винні компреси (добре, що не клізьми), про геноцид в формі вакцинації тощо...
Але бачу, що фантазія Ваша надто хвора. Вам вже ввижаються репресії проти росіян, Ви бачите, як на вулицях палять російські книжки та плівки з російськими фільмами... В мене немає іншої версії, окрім вже наведених (зауважте, що не мною) про драп від антипіндоса Чавеса, конопляне масло та контузію кадилом. Інакше важко чимось пояснити подібні галюцинації.

Наскільки я зрозумів то цю чергову фантазію можна трактувати, як розпалювання ворожнечі, а це вже обумовлено в кримінальному кодексі...
Я приєднуюсь до попередніх постів, та також прошу навести приклади зазначених Вами репресій, інакше також вкотре мушу константувати, що Ви є брехуном.

В цьому ніхто і не сумнівався...
Тому я й кзав про закритий форум (принаймі гілку)

Зверху