Історія успіху Віктора Меші
У Сумському ВПУ-11 учні мають змогу не тільки навчатися, отримуючи майбутню професію, а й здійснювати та реалізовувати свої мрії та таланти. Це ми можемо побачити на прикладі історії успіху Віктора Меші, який ще на першому курсі зміг досягти високих вершин – став президентом самоврядування не тільки в училищі, а й в області за допомогою своїх талантів та цілей у житті.
Вікторе, твої друзі говорять, що ти харизматичний, сміливий, упевнений в собі, завжди вирішуєш будь-які труднощі. Чому ти обрав саме Сумське ВПУ будівництва та автотранспорту?
Мрія мого дитинства – здобути професію «водій автотранспортних засобів». Ось так все просто
(сміється).
Що тобі дало училище?
Я знайшов нових друзів, розкрив у собі таланти співака та актора. Не маючи акторського таланту, людина не зможе спілкуватися з людьми в неформальній обстановці. Адже ми всі актори в цьому житті
(посміхається).
Як тобі вдалося стати президентом самоврядування не тільки в училищі, а й в області ?
У навчальному закладі я зустрів чудового керівника художньої культури Коваленко Оксану Олександрівну, яка допомогла втілити мої мрії та реалізувати таланти.
Я намагався допомогти кожному учневі, який потребував моєї допомоги, виконував всі прохання викладачів і співробітників навчального закладу.
Моє завзяття та гарне ставлення до роботи допомогли мені стати президентом лідерів учнівського самоврядування
Чи важко бути президентом самоврядування?
Так, бо це дійсно потребує великих зусиль, часу та нервів
(посміхається). Інколи складно поєднувати навчання з посадою, але я отримую від цього задоволення. До того ж є багато переваг: я знайомлюся з різними людьми, розширюю свій кругозір у різних сферах діяльності.
Щоб ти хотів порадити першокурсникам?
Бути наполегливими та закінчувати свої початі справи до кінця.
Як ти мрієш продовжити свою кар`єру?
Планую вступити до Сумського педагогічного університету на факультет соціальної педагогіки або практичної психології.
Вікторе, бажаємо тобі здоров’я та творчої наснаги для нових, більш величних звершень!
Дуже вам вдячний! Зроблю все від мене залежне!
Автор: Анастасія Ткаченко, учениця Сумського ВПУ будівництва та автотранспорту