ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Обвинувачений у трьох вбивствах беркутівець не прийшов на власний суд. Тепер його шукають

Адвокат обвинуваченого Олександра Бєлова Ігор Корєньков судді повідомив, що востаннє говорив з підзахисним кілька місяців назад. Телефона у обвинуваченого буцімто немає, принаймні слідству він повідомив, що принципово ним не користується. Повістки, надіслані судом, пошта повертає назад – адресат їх не отримав.


Автор: Ольга Худецька

Бєлов обвинувачується у вбивстві трьох осіб у Кріпосному провулку 18 лютого 2014 року. Слідство вважає, що від його пострілів загинули Володимир Кіщук, Ігор Сердюк та Сергій Шаповал. Усі були застрелені свинцевою картеччю пострілами у голову. Сліди свинцю знайдені у рушниці Бєлова.

Текстам вдалось знайти відео з Кріпосного провулку, де зафіксовано стрільбу беркутівців з помпових рушниць по протестувальниках. Ми виокремили і підсвітили відповідні кадри. Стрільба відбувається на тлі від'їжджаючих з Будинку офіцерів швидких, отже є вже перші важкі поранені на цій ділянці. Тим часом підрозділ продовжує штурмувати провулок і стріляти.


Його ж обвинувачують у замаху на вбивство ще понад 20 осіб. Це протестувальники, які також отримали вогнепальні поранення у Кріпосному провулку, але, на щастя, вижили.



15 листопада 2016 року суддя Апеляційного суду м. Києва Валерій Лашевич змінив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для Бєлова на так званий «нічний» домашній арешт. З 7:00 ранку до 22:00 вечора тоді ще підозрюваному дозволено було вільно пересуватись містом.

19 вересня 2017 року, у вівторок, відбулась чергова спроба підготовчого судового засідання у справі групи беркутівців, до якої належить Бєлов. Ця справа включає два епізоди:

• Вбивства, побиття та низка інших злочинів, вчинених силовиками щодо протестувальників 18 лютого 2014 року у Кріпосному провулку. Обвинувачуються вищезгаданий Олександр Бєлов та Віталій Гончаренко, обидва з Харківського «Беркуту».

• Напад на журналістів на Пісочинському блокпосту в січні 2015 року. Обвинувачуються Віталій Гончаренко, Олександр Костюк та Володимир Ріяко, всі – з Харківського Беркуту.

Всього – четверо «беркутівців» з одного підрозділу. Містком для об’єднання двох епізодів в одну справу, вочевидь, послужив Віталій Гончаренко – він єдиний, на кого є докази участі в обох подіях.


Справа, передана до Шевченківського суду - це 2 епізоди та четверо обвинувачених. До суду прийшов лише один

Однак Гончаренко та Костюк ще в квітні 2017-го виїхали в Російську Федерацію. При чому Гончаренко це зробив одразу після виходу з СІЗО. Колегія суддів (Присяжнюк, Дзюбіна, Росік) Апеляційного суду м.Києва його 6 квітня 2017 року з-під варти, чим він і скористався.



Троє - Гончаренко, Костюк, Ріяко - з цієї справи. Однак згодом Володимир Ріяко повернувся. Саме він став єдиним з чотирьох підсудних беркутівців, який прийшов на засідання 19 вересня зі своїм адвокатом – Валентином Рибіним.

Захисник Олександра Бєлова прийшов на засідання зі значним запізненням. Заявив, що зі своїм підзахисним розмовляв востаннє кілька місяців назад.

Суддя Мартинов відтак присудив здійснити примусовий привід Олександра Бєлова. Відповідна ухвала направлена до Національної поліції, яка має забезпечити її виконання. Окрім того, з Бєлова стягнуть штраф за неявку до суду.

Прокурор Олександр Ковальчук каже, що навряд підсудний виїхав за кордон, принаймні офіційно, адже і прикордонники і Служба безпеки України стверджує у відповідях на запити, що така особа кордон не перетинала.

Що ж до Гончаренка і Костюка – то суд нарешті постановив оголосити їх в розшук. З моменту перетину ними кордону пройшло 5 місяців. Тепер Національна поліція має здійснити комплекс заходів з їх розшуку. На жаль, раніше Інтерпол у розшуку підозрюваних у розстрілі на Інститутській беркутівців - за статтею про "політичне переслідування. Така позиція залишає небагато надій на те, що Ріяко і Костюка оголосять в міжнародний розшук по лінії Бюро.

Варто зазначити, що станом на 08:00 21 вересня у відкритих МВС Віталій Гончаренко з Олександром Костюком так і не з’явились
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Юрий Касьянов
57 мин ·

Эротические восторги порохоботов, вызванные выступлением президента в ООН, совершенно бесплодны, как и само выступление - безусловно яркое и эмоциональное.
Можно со всей пролетарской ненавистью клеймить агрессора с высокой трибуны, потрясая документами и жонглируя цифрами, но если руководимая тобой страна не признаёт факт агрессии, то что можно требовать от мирового сообщества?.. Если товарооборот между Украиной и Россией увеличивается, как можно надеяться на всемирные санкции?.. Если ты сам не хочешь воевать за свою страну, то почему это должны за тебя делать другие?..
Без признания факта российской агрессии, без юридической констатации состояния войны с Россией, гипотетическое появление миротворцев на Донбассе будет означать вмешательство во внутренние дела Украины. Будет означать признание официальным Киевом де-факто "гражданской войны" на Донбассе, на чём постоянно настаивает Кремль. И непременно будет означать легальное появление российских "голубых касок" в составе многонациональных сил.
Порошенко в третий раз загоняет себя в угол. Сначала он обещает в считанные дни покончить с войной - лишь бы выиграть президентские выборы, но война с этим президентом затягивается на годы... Потом он вступает в "минский процесс", нарушает Конституцию, и продаёт родину. Теперь он готовится легализовать захарченок, плотницких - как участников "внутриукраинского диалога", и тем самым открыть двери "русскому миру" в Украину.
Расчёт Кремля прост: легализовать оккупацию, или по крайней мере загнать перепуганный официальный Киев в очередной политический угол; заставить пойти на заведомо непопулярные шаги, на дальнейшее нарушение Конституции, суверенитета, что неизбежно спровоцирует недовольство, протесты, раскачает лодку в мутной кремлёвской воде, где, как известно, ещё те черти водятся... А цель всё та же - окончательно вернуть Украину под протекторат Российской империи
 

Loner

Well-Known Member
кому не жаль времени, можно посмотреть эпическое интервью в тюрьме - она ебонутая напрочь.

You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Шах и мат, зрадофилы! Штепа оказалась настоящая патриотка Украины и уже готова вступить в БПП как крепкий хозяйственник! Перемога!
You must be registered for see images



__________________
 

goool

Well-Known Member
Національна армія Молдови може відмовитися визнавати проросійського Ігоря Додона президентом

Про це заявив спікер парламенту Молдови Андріан Канду, передає "Укрінформ".

Таку заяву Канду зробив через повторну відмову президента Додона затвердити Еуджена Стурзу на посаді міністра оборони.

"Цілком можливо, що ми можемо дійти до такої ситуації, коли Національна армія відмовиться визнавати Ігоря Додона як президента. Своєю відмовою виконувати передбачені Конституцією зобов'язання Ігор Додон сам собі риє яму", - заявив Канду.

Голова парламенту нагадав, що згідно з рішенням Конституційного суду, ухваленим у січні 2017 року, президент зобов'язаний затвердити повторно висунуту урядом кандидатуру на ту чи іншу міністерську посаду.


Так это уже военный переворот будет, хунта? Как это армия может не признавать законно избранного народом Президента?
В парламенте Молдовы начали сбор подписей за импичмент Додона
Либеральная партия направила законопроект об отстранении президента Молдовы Игоря Додона всем парламентским фракциям, за исключением правящей Партии социалистов.

Сегодня 20.24 |
You must be registered for see images

Додон руководит Молдовой с декабря 2016 года
Фото: EPA
Депутаты Либеральной партии начали сбор подписей в парламенте Молдовы под законопроектом о начале процедуры отстранения от должности президента Игоря Додона, сообщает .

Согласно регламенту, для регистрации инициативы с последующим рассмотрением необходимо согласие 34 депутатов из 101.

Лидер Либеральной партии Михай Гимпу отметил, что законопроект направлен всем парламентским фракциям, за исключением президентской Партии социалистов.

Мотивом для объявления импичмента стал, по словам Гимпу, прежде всего . Лидер либералов подчеркнул также, что "президент продолжает продвигать в Молдове интересы России".

Спикер парламента Молдовы Андриан Канду заявил в связи с этим, что объявление импичмента президенту – процедура весьма сложная, и она не ограничивается лишь регистрацией законопроекта в парламенте.

"Для этого необходимо создать комиссию, которая изучит, нарушил ли президент конституцию и в чем заключаются эти нарушения, после чего выводы комиссии будут представлены Конституционному суду для принятия соответствующего решения", – пояснил он.

Додон 13 ноября 2016 года. Его инаугурация . Он неоднократно и выступал за стратегическое партнерство с Россией. В ходе избирательной кампании он также говорил, что .

В августе 2017 года молдавская оппозиционная партия "Действие и солидарность" обратилась в Генпрокуратуру страны, . В иске говорится, что в нарушение положений конституции и клятвы президента Додон "открыто продвигает интересы" РФ.
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Богуцкая: Порошенко в США поставили ультиматум

Видимо, порошенко в США получил не просто 689 китайское предупреждение, а не смотря на «потужное» выступление, получил ультиматум: О борьбе с коррупцией в Украине, о досрочных выборах, о разрыве торгово- экономических связей рОшена с рАшеном.

И именно пока гарант в Америке, он принял решение, по-быстрячку активизировать пророссийский блок, усилить хаос в стране и создать все условия, при которых ни выборов, ни борьбы с коррупцией проводить невозможно.
Тактика нам давно известна.
Какие у меня основания для таких выводов?
1. Выпускаются из СИЗО сепары, суд их оправдывает. Думаю, что скоро они станут героями, которых незаконно томили в тюрьмах бандеровцы.
Тут даже в самый раз процитировать Юрия Касьянова: «Штепа может выступить на сессии генеральной ассамблеи ООН так же ярко, как Порошенко. Даже ярче — ведь она уже приветствовала приход «миротворцев» на Донбасс. А Пётр Алексеевич это делает впервые.»
2. Наши герои, защитники Украины, добровольцы, продолжают сидеть и их ряды пополняются новыми посадками. Ну, или как минимум, новыми делами. А сайт «Миротворец» скоро вместит в себя всех, кто не готов умереть за президента, как депутат Барна.
3. Активизируются репрессии против оппозиции, способной противостоять БППНФ. Вплоть до запросов в ФСБ России, в Газпром и просто к ворам в законе из кооператива «Озеро». Советуются.
4. Луценко вернул Пашинскому Глок, из которого тот стрелял в Химикуса. Думаю, что теперь Химикус получит пожизненное (по логике последних событий).
5. По всей стране активизировались петуханы в полном содействии с «реформированной» полицией. Когда петушня с мусарней работают в-унисон, у них выходит профессионально.
6. Любимые мэры Бздыча- Труханов и Кернес- стирают дома колорадские ленточки и быстро пишут транспоранты- «Россия, мы с тобой навеки». Труха сдувает пыль со своих двух российских паспортов.
7. Сейчас, буквально только что увидела у Макса Иванищева сообщение, что на Хортице обнаружено 2 больших лагеря петуханов. Их охраняют мусора.
Максим обращается к СБУ с требованием отреагировать.
Думаю, что СБУ отреагирует и поставит еще и свою охрану- подразделение Альфа.
…………………………………………….
Путя! К тебе идет Петя!
Иначе я не могу назвать яркие и красочные события, которые происходят в стране.
Кстати говоря, глядя на то, как Поклонская (бывшая украинская прокурор) сейчас убивается за Государя- страстотерпца, думаю, что Ирине Луценко надо подчитать историю, чтобы в ближайшем будущем стать плечом к плечу с Поклонской и пойти с иконой Николая Второго против «Матильды»
У нее получится. Я верю в ее силы!

Богуцкая Лиза
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

А тим часом ось:

Цитата:
Відомим львівським волонтерам влаштували обшук у помешканні
Четвер, 21 вересня 2017
За клопотанням слідчого Жовківського відділення поліції Кам'янка-Бузького відділу ГУНП у Львівській області було видано ордер та проведено обшук помешкання відомих львівських волонтерів Миколи та Наталії Шуль, побратимів Рудої Віки Мірошніченко. Правоохоронці оголосили волонтерам про підозру у зберіганні та продажі нарізної вогнепальної зброї, боєприпасів та наркотичних речовин. Проте під час обшуку зброї та наркотиків виявлено не було.

"О сьомій ранку до нас прийшло п'ятеро чоловік з ухвалою, закликали двох свідків. Спершу перевірили їх кишені, бо бувають випадки, що прийдуть, підкладуть, а потім розказують, що щось знайшли. Зробили обшук за довома адресами- за місцем проживання та місцем прописки. Сказали що все добре", - розповідає Микола Шуль.

Наталія Шуль додала, що подібні обшуки тажож провели у інших знайомих .
"Ми нещодавно повернулися із зони АТО і тут до нас приходять з обшуком. Ця ухвала виявилась нам дуже дивною, зараз ми телефонуємо до київських правоохоронців, Бо якби ця ухвала була винесена так, як це робиться за законом, за усіма процедурами - це інша справа. А тут виникає враження, що ми комусь заважаємо. Наша робота і наші відзнаки багато кому заважають, особливо президентська відзнака. Ми підняли не одне джерело і з'ясували, що людям просто не дає спокою чужа слава. Ну то нехай поїдуть замість нас під обстріли. Спершу ми їздили всією сімєю разом із сином. Ми іноді попадали під такі "роздачі", що Бог знає, як ми тільки виїхали звідти. Згодом, ми стали залишати сина вдома, доглядати за пристарілими батьками, а самі моталися. Чоловік ремонтував машини, а я була за водія, бо ніхто не хотів розвозити цю допомогу, бо це дуже небезпечно. А тепер нам хамлять і маємо слухати, що ми ніби-то прикриваємось добрими справами, торгуючи зброєю і ми злочинці. А в цей час сепаратистів відпускають на волю під заставу", - обурююється Наталія Шуль.

Інші волонтери також висловили підтримку побратимам.

"Я впевнена була що проти мене та моєї команди воюють саме сєпари. [...] Фейсбук гуде про звільнення Штепи. А в цей час рано з ранку телефонує мені шокована Наталка Шуль, що 5 молодиків, які чомусь представились з початку співробітниками СБУ , виносять ногами двері в домівці намагаючись провести обшук! Ухвала на обшук в них була. Але понятих забулися прихопити. Прийшлося Миколі шукати своїх. Бо треба ж якось слідкувати за шальними руцями хлопів. Поки я намагалася з'ясувати що це за цирк, обшук таки відбувся. Показовий та поверховий. Звісно ж не знайшли ніякої зброї та наркотиків. Відмовились навіть пояснити щось та ознайомити з досудовою справою. Хто такий гражданін "К", теж тримають в таємниці. Співробітники були навіть не з їхнього району що також дивно. В нас повертаються сталінські репресії? Любий гражданін "К" може "замовити" отаке проти людей, які дійсно пашуть на благо Країни?" - каже волонтерка Вікторія Мірошніченко


__________________
 

Loner

Well-Known Member
На екс-мера Слов'янська Штепу таки наділи "прикраси"
21.09.2017 - 21
You must be registered for see images
На колишнього мера Слов'янська Нелю Штепу надягли електронний браслет. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк у .

"Інформую офіційно. Згідно з рішенням суду, щойно на сепаратистку Нелю Штепу одягнули електронний браслет. Вона буде перебувати під цілодобовим домашнім арештом з носінням електронного засобу контролю", - сказав Шкіряк.
 

boros045

Member
В парламенте Молдовы начали сбор подписей за импичмент Додона
Либеральная партия направила законопроект об отстранении президента Молдовы Игоря Додона всем парламентским фракциям, за исключением правящей Партии социалистов.

Сегодня 20.24 |
You must be registered for see images

Додон руководит Молдовой с декабря 2016 года
Фото: EPA
Депутаты Либеральной партии начали сбор подписей в парламенте Молдовы под законопроектом о начале процедуры отстранения от должности президента Игоря Додона, сообщает .

Согласно регламенту, для регистрации инициативы с последующим рассмотрением необходимо согласие 34 депутатов из 101.

Лидер Либеральной партии Михай Гимпу отметил, что законопроект направлен всем парламентским фракциям, за исключением президентской Партии социалистов.

Мотивом для объявления импичмента стал, по словам Гимпу, прежде всего . Лидер либералов подчеркнул также, что "президент продолжает продвигать в Молдове интересы России".

Спикер парламента Молдовы Андриан Канду заявил в связи с этим, что объявление импичмента президенту – процедура весьма сложная, и она не ограничивается лишь регистрацией законопроекта в парламенте.

"Для этого необходимо создать комиссию, которая изучит, нарушил ли президент конституцию и в чем заключаются эти нарушения, после чего выводы комиссии будут представлены Конституционному суду для принятия соответствующего решения", – пояснил он.

Додон 13 ноября 2016 года. Его инаугурация . Он неоднократно и выступал за стратегическое партнерство с Россией. В ходе избирательной кампании он также говорил, что .

В августе 2017 года молдавская оппозиционная партия "Действие и солидарность" обратилась в Генпрокуратуру страны, . В иске говорится, что в нарушение положений конституции и клятвы президента Додон "открыто продвигает интересы" РФ.
Молодец Пунька, синхронно начал качать лодки и в Молдавии и здесь. Скоро докачает, и настанет ситуация что пора вводить русских миротворцев и туда и сюда.
Всё идёт по плану. А украинцам лучше всего хокаться и працювать ;), а за большее им лучше и не браться - за что не возьмутся, всегда Руина получается. :D
 
Зверху