ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Дуже небезпечний сигнал для України

5 листопада 2021, 20:56

You must be registered for see images


“Слуга народу” призначила на посаду міністерки економіки ексспівробітницю Комуністичної партії Китаю: працювала у КНР, володіє китайською, говорить про “великого Мао Цзедуна” та буде “смотрящею” за комуністичними інвестиціями
Ми недовго раділи звільненню проросійського міністра економіки Любченка, який був безпосередньо пов’язаним з Азаровим, адже на посаду першої віцепрем'єр-міністерки та міністерки економіки України вчора було призначено китайську лобістку, яка роками відпрацьовувала комуністичні сценарії у регіонах України.

Знайомтеся, - Юлія Свириденко, 35 років.
 

Loner

Well-Known Member
«Нафтогаз» погодився віддати Коломойському 3,5 млрд м³ газу, – Гончаренко

26 жовтня НАК “Нафтогаз України” підписав мирову угоду з олігархом Ігорем Коломойським і погодився віддати йому 3,5 млрд м3 газу, яких знаходиться у сховищах. Перші 700 млн мають відійти йому уже 30 листопада.

Неділя, 7 листопада 2021, 17:22



You must be registered for see images


Про це повідомив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко у
3,5 млрд м3 – це третина всього газу, який держава накопичила в сховищах на зиму для населення. Для населення газу не вистачає, а для олігарха Коломойського як виявилося достатньо”, – зазначив нардеп.
За його даними, газ пустять на “Дніпроазот”. Після цього з нього виготовлять добрива й відправлять за кордон. Гончаренко додав, що народу залишається хіба молитися на теплу зиму, “а якщо раптом морози – то будуть просити у Путіна газ, як зараз у Лукашенка просять електроенергію”.
“Загалом ціна всієї цієї історії з газом – 3,5 млрд доларів США, виходячи із сьогоднішніх цін на газ. Це більш ніж 100 млрд грн – трохи менше ніж бюджет Збройних сил України на 2022 рік, там закладено 131 млрд”, – зазначив Гончаренко.
Нардеп зазначив, що за цей газ Коломойський судився з попередньої владою в Стокгольмському арбітражі, але тоді програв.
“Загалом апетити Коломойського на 8 млрд м3 газу. Так що 3,5 млрд – це тільки аванс”, – додав нардеп.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Welt am Sonntag: Білорусь подвоїла кількість рейсів з Близького Сходу. Звідти летять мігранти

7 листопада 2021, 17:59

Білорусь подвоїла кількість авіарейсів з країн Близького Сходу, звідки летять нелегальні мігранти, які прямують в країни Євросоюзу. Білоруський режим також готується зробити п'ять національних аеропортів - міжнародними.

За даними газети, до березня 2022 року з летовищ Стамбула, Дамаска та Дубая в Мінськ заплановано близько 40 рейсів щотижня. Найчастіше ці рейси, як зазначає газета, використовують нелегальні мігранти, якими білоруський режим зараз тероризує країни Європи.
У порівнянні з зимою 2019-2020 років кількість рейсів з Близького Сходу в Білорусь зросла більш ніж вдвічі. У ті роки в Мінськ щотижня прибували близько 17 рейсів з близькосхідних країн, а ще більше ця кількість скоротилася після початку пандемії.
Станом на зараз, за даними німецьких спецслужб, які приводить Welt am Sonntag, в Білорусь з Близького Сходу щоденно прибувають близько 800-1000 нелегальних мігрантів. Видання також володіє інформацією про наміри Білорусі почати приймати міжнародні рейси у ще 5 аеропортів, зокрема в прикордонному місті Гродно.
 

Loner

Well-Known Member
Разумков создал межфракционное объединение "Розумна політика", куда вступил 21 депутат из "Слуг народа".
Монобольшинства больше не существует, в Раде - раскол. Что будет делать Зеленский? Распустит Верховную Раду?
Подробнее обо всем - объясняю в видео. (с)
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Верещук НАЕХАЛА на Порошенко! "Хватит прятаться за спинами военных". (с)

You must be registered for see medias
 
Зверху