ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Российский ведущий Киселев предупредил геев, что презерватив не защищает от коронавируса

12:34,
Российский считает, что в зоне риска заражения коронавирусом находятся люди с нетрадиционной сексуальной ориентацией из-за частой смены партнеров. Также он напомнил, что Covid-19 передается половым путем. Об этом он написал в своем Tеlegram-канале.
По его мнению, средства контрацепции не помогут защититься от инфекции.
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
Коронавирус в Украине. Киев остановил пассажирский транспорт, на остановках Нацгвардия. Обновляется
07:40,

You must be registered for see images


Сегодня Киев останавливает все пассажирское сообщение. Исключение будет сделано для 17 маршрутов, на которые будут запускать по спецальным пропускам. В оставшихся троллейбусах, автобусах и трамваях будут дежурить сотрудники полиции, проверяя маски и пропуска.

 

Loner

Well-Known Member
У МОЗ спростували відставку Ємця
23.03.2020 - 14:29

МОЗ продовжує працювати в посиленому режимі
Інформацію про нібито відставку міністра охорони здоров'я Іллі Ємця краще уточнити у тих, хто її поширює, міністерство продовжує працювати в посиленому режимі. Про це в коментарі заявив прес-секретар МОЗ Артем Дехтяренко.
Він зазначив, що МОЗ продовжує працювати в посиленому режимі.
"Міністерство і міністр відповідають тільки за свої дії. Ми продовжуємо працювати в посиленому режимі 24/7, як і робили це раніше, нічого не змінюється", - заявив Дехтяренко.
Додамо, сьогодні ряд ЗМІ і двоє нардепів написали, що Ємець йде у відставку. Причину не назвали.
Разом з тим, сьогодні Ємець зробив кілька заяв про коронавірус. Він заявив, що . Також Ємець сказав, що в Україні починається другий етап боротьби з коронавірусом, який полягає в протистоянні Covid-19 не тільки попереджувальними заходами, а й безпосередньо лікуванням хвороби.
 

Loner

Well-Known Member
Данілов звільнив Сивохо, – журналіст
14:44, сьогодні

Секретар РНБО Олексій Данілов звільнив свого позаштатного радника Сергія Сивохо. Наразі про це повідомляють журналісти, а офіційного коментаря від РНБО ще немає.
Указ про звільнення Сивохо ще не опублікований, але рішення прийняте і підписане, повідомляє у фейсбуці журналіст Кирило Сазонов з посиланням на "дуже серйозні джерела".
"Платформа примирення накрилася мідним тазом, продюсер Сивохо не виправдав високої довіри. Двері прямо там, прощавайте..." – додав журналіст.
Раніш звернулися нардепи від фракції "Слуга народу". Аргументували це тим, що публічна діяльність Сивохо "викликає занепокоєння у суспільстві, створює публічну напругу, дискредитує президента та шкодить національним інтересам України".
 

Loner

Well-Known Member
У "слуги народу" Горбенка підозрюють коронавірус: він у лікарні

15:12, сьогодні

Народний депутат від "Слуги народу" Руслан Горбенко може бути інфікований Covid-2019. Наразі він перебуває у столичній Олександрівській лікарні та здає тести на коронавірус.
Перший зроблений тест дав негативний результат, другий – позитивний. На результати третього тесту парламентар поки чекає у лікарні. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.
Так, народний депутат зауважив, що відчув у себе схожі на Covid-2019 симптоми ввечері 18 березня. У нього піднялася температура, а наступного дня з’явився кашель. Вже 21 березня Горбенко поїхав до лікарні, де "вмовив" лікарів зробити йому рентген.
При прослуховуванні все начебто було добре, але на рентгені виявили лівостороннє запалення легенів. З нардепом Шаховим не спілкувався, у лікарні не перетинаємося, з нардепом від ОПЗЖ, про якого пишуть ЗМІ, теж. За кордоном останні місяці не був,
– додав він.
Горбенко також уточнив, що перебував на самоізоляції, у комітетах не був, а на засідання Ради прийшов 17 березня, однак, навіть у сесійній залі сидів у масці. Нардеп додає, що переживає за родину і попросив усіх дотримуватись карантину та не розводити паніку.
"Сьогодні (23 березня – 24 канал) здав третій тест на коронавірус. Чекаємо на результати, їх ще нема", – написав "слуга народу".
 

Loner

Well-Known Member
Допоміг би, але грошей немає, – Коломойський про сприяння у боротьбі з коронавірусом

14:57, сьогодні

You must be registered for see images

Коломойський заявив, що не має грошей на допомогу у боротьбі з коронавірусом

Президент Володимир Зеленський звернувся до бізнесменів з проханням посприяти у боротьбі з поширенням коронавірусу. Ігор Коломойський на такий заклик відреагував, заявивши, що грошей не має. Адже всі його активи заарештували через позов "Приватбанку" до колишніх власників.
 

Loner

Well-Known Member
Більшість фракцій виступають проти введення надзвичайного стану – "Голос"
13:19 - 23.03.2020

На онлайн-нараді з керівництвом Верховної Ради в понеділок більшість парламентських фракцій виступили проти можливого впровадження надзвичайного стану в Україні.
Про це йдеться у повідомленні заступника голови фракції “Голос” Ярослава Железняка, яке передав журналістам прессекретар "Голосу" Ярема Дух.
"Обговорювалося кілька питань: перше – порядок денний позачергового пленарного засідання. Зараз він ще формується. Друге – ставлення фракцій до введення надзвичайного стану. Більшість фракцій виступили категорично проти впровадження надзвичайного стану", - зазначив Железняк.
Він додав, що на нараді також обговорювалося формування законопроєктів, які повинні бути ухвалені на позачерговому засіданні, а також формат засідання і формат голосування.
"Всі ці питання обговорювалися, рішення фінальне поки не прийняте. Чекаємо на оголошення позачергового засідання", - зауважив Железняк.
Депутат уточнив, що позачергове засідання Ради може відбутися цього тижня. Порядок денний наразі узгоджується.
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
В Киевской области выявили коронавирус у пяти жителей Обуховского района

15:03,
В Киевской области лабораторно подтвердился коронавирус Covid-19 сразу у пяти жителей Обуховского района. При этом экспресс-тест положительный результат показал у семи человек.
Как рассказал врио главы Киевской облагосадминистрации Василий Володин во время брифинга, подтверждение поступило рано утром, 23 марта.
"По состоянию на 6 утра сегодня в учреждения охраны здоровья Киевской области обратились 29 человек с возможным подозрением на COVID-19. При помощи экспресс-тестов проверены на заболевание 22 человека, тест-системы показали 7 заболевших. Но в то же время лабораторно подтвержденных на данный момент 5 человек, все они являются жителями Обуховского района", - сказал он.
Как известно, возраст инфицированных составляет от 30 до 57 лет.
 

Loner

Well-Known Member
Митна служба спокійно оформляла аж до 11 березня вивезення масок з України - приватні компанії вивезли 980 тонн масок.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.
"Державний злочин. Сьогодні експрем'єр-міністр Олексій Гончарук має бути викликаний на допит і має бути порушена кримінальна справа. Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов 31 січня, невдовзі після початку поширення вірусу світом, звернувся до прем'єр-міністра Олексія Гончарука з вимогою заборонити експорт і реекспорт продукції медичного призначення, захисних масок, рукавичок, халатів, необхідних для протиепідеміологічних заходів. Однак Гончарук відмовився ухвалювати заборону на вивезення масок. Замість цього, митна служба спокійно оформляла аж до 11 березня вивезення масок з України. Уряд вдавав, що так і треба - на їхніх очах приватні компанії вивезли 980 тонн масок!" - розповів Бутусов.
"З огляду на лист Данілова, це сталося явно не випадково. Адже Гончарук проігнорував під час епідемії звернення секретаря РНБО! Таким чином, прем'єр-міністр Гончарук взяв на себе відповідальність за відсутність необхідної кількості масок і посприяв приватним компаніям, які забезпечили масками інші країни. Це просто ганьба. І цю ганьбу влада зобов'язана довести до суду і до вироку. Сподіваюся, сьогодні все керівництво країни дасть свою оцінку цим діям", - резюмував Бутусов.

 
  • Like
Реакції: Aiir
Зверху