ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Радість дебілам! Нові ціни на газ!..

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Какой интересный президент.. врет уже просто по привычке..
Если нет уведомлений о проведении этой встречи (а их нет а ни официальных, а ни неофициальных) -- значит он ее скрывал..
Просто зеврунгель пытается подменить понятия "скрывать" и "отрицать"..
Напомню -- ночую встречу с Коломойским, в свое время, он не только скрывал, но и даже отрицал и делал это ровно до тех пор пока его не приперли к стенке..

Loner

Well-Known Member
Отлить на гранит!

Прямая речь Зеленского: "Если мы говорим по поводу имиджа президента, я слышал, что ... много людей кричало мне, какие слова - то, что кричали когда-то на Путина, и я слышал эти слова.

Поэтому, когда мы с вами говорим об акции "Нет капитуляции", "Нет измене", или просто "давайте, кто громче оскорбит президента Украины", я воспринимаю это очень негативно. Потому что меня еще никогда в жизни словом на пять букв, начиная с "х" и заканчивая "о", не называл и я думаю, что в этом главный ответ.

Я сегодня с вами встречаюсь, с каждым из вас с самого утра, потому что я уважаю. Если вы начинать хотите со мной разговор со слова, которое начинается на "х" и заканчивается на "ло", я хотел бы, чтобы вы это сказали 73% украинцев, проголосовавших за это "х - ло".

Я уверен, что большинство людей, которые там были, пришла, потому что не было коммуникации со мной, они не понимают ... может действительно кто-то думает, что это не правильно принимать "формулу Штаймаера". Но сейчас понятно, что мы приняли просто текст этой формулы, но мы знаем точно, что об этом говорят ... представители, пришли еще что-то покричать такое обидное, как я сказал".

Loner

Well-Known Member
Прес-конференція показала найсакральнішу суть нашого європейського суспільства.

Зараз поясню:

Ми не поважаємо демократичний результат вибороів - нам потрібен совок і бронзовий генсек!
Нам краще дай до пенсії кіло гречки.
Нам не треба людяність - нам треба щоб забор 5 метрів і охорона , і щоб собаки з крокодилами охороняли в центрі міст України царя!
І снайпера на дахах Цумів і Профспілок!

Нам треба щоб бронзовий сталін пафосно диктував з трибуни що і як у нас хорошо і щоб не вщухали наші радісні аплодисменти хором - " Разом нас багато-нас не подолати!".

Нам не подобається нормальна, жива, людська мова спілкування з президентом - нам треба сидіти з підігнутими від страху під коліна вухами і ховатися за спину спереді сидящого, спина якого покрилась холодним потом від погляду бронзового пам'ятника на трибуні.

Мені подобається протестне українське суспільство, але мені не подобається його часто шароварна тупість і рагульське горлапанство.

Коли у нас були небезпечні моментьи в державі, то Порошенко чи Янукович ніколи не виходили до суспільства і не говорили в такому вільному форматі обміну думками.

Згадайте зрежисований похід елітних шустерів у Межигірья і їх запопадливі зручні питання !

Згадайте спілкування Порошенка.

І як тільки дозволили нормальне людське спілкування - як натовп сказившогося плебсу з вищою гуманітарною освітою ввірвався і , забувши про етику й професійність, злобно відкрив свої гівномети і став поливати з папірця чужий темник не відриваючи очі від тексту.

Це якраз ті, які в період виборчої компанії умнічали про тупість, наркотики, невміння висловлювати думку і т.д. й т.п. подібне лайно.

Я сьогодні спостерігаю скажений удар Дев'ятого валу совкового шторму .
Орко-совкова заразна злоба на к4шалт "руськомірської" накрила багатьох патріотів, які говорять чужими фразами.

ПОлучається , гражданє, що багатьом із нас треба Царя з дубиною, щоб одних поставив раком тут на плантації і заставив дякувати за щасливу жізнь , а інших вигнав на європейські плантації , щоб їх хтось інший ставив раком.

Своїм розумом формувати свої фрази поки що вміють не всі.

Але і це попустить, як попустило в свій час багатьох з комуністичним симоненківським угаром.

От і побачимо - яка кількість у нас вільномислячих та думаючих людей , а не упоротих телевізороінтелектуалів, яким хоч в очі бризкай немедом , а вони - це мед!

Критикувати треба, але критикувати, а не тупо безпредметно волати "Зрада" на продаж.

Критика - це допомога тому, хто хоче зробити людям добро.

Поки що я не втратив віри на зміни , але продажних людей у нас дуже багато.

Вірю в Україну.

Loner

Well-Known Member

Loner

Well-Known Member
Зараз я маю що відповісти на "2 мая, ниізабудімніпрастім!" - ПРІВЕТ!..

Зверху