Прес-конференція показала найсакральнішу суть нашого європейського суспільства.
Зараз поясню:
Ми не поважаємо демократичний результат вибороів - нам потрібен совок і бронзовий генсек!
Нам краще дай до пенсії кіло гречки.
Нам не треба людяність - нам треба щоб забор 5 метрів і охорона , і щоб собаки з крокодилами охороняли в центрі міст України царя!
І снайпера на дахах Цумів і Профспілок!
Нам треба щоб бронзовий сталін пафосно диктував з трибуни що і як у нас хорошо і щоб не вщухали наші радісні аплодисменти хором - " Разом нас багато-нас не подолати!".
Нам не подобається нормальна, жива, людська мова спілкування з президентом - нам треба сидіти з підігнутими від страху під коліна вухами і ховатися за спину спереді сидящого, спина якого покрилась холодним потом від погляду бронзового пам'ятника на трибуні.
Мені подобається протестне українське суспільство, але мені не подобається його часто шароварна тупість і рагульське горлапанство.
Коли у нас були небезпечні моментьи в державі, то Порошенко чи Янукович ніколи не виходили до суспільства і не говорили в такому вільному форматі обміну думками.
Згадайте зрежисований похід елітних шустерів у Межигірья і їх запопадливі зручні питання !
Згадайте спілкування Порошенка.
І як тільки дозволили нормальне людське спілкування - як натовп сказившогося плебсу з вищою гуманітарною освітою ввірвався і , забувши про етику й професійність, злобно відкрив свої гівномети і став поливати з папірця чужий темник не відриваючи очі від тексту.
Це якраз ті, які в період виборчої компанії умнічали про тупість, наркотики, невміння висловлювати думку і т.д. й т.п. подібне лайно.
Я сьогодні спостерігаю скажений удар Дев'ятого валу совкового шторму .
Орко-совкова заразна злоба на к4шалт "руськомірської" накрила багатьох патріотів, які говорять чужими фразами.
ПОлучається , гражданє, що багатьом із нас треба Царя з дубиною, щоб одних поставив раком тут на плантації і заставив дякувати за щасливу жізнь , а інших вигнав на європейські плантації , щоб їх хтось інший ставив раком.
Своїм розумом формувати свої фрази поки що вміють не всі.
Але і це попустить, як попустило в свій час багатьох з комуністичним симоненківським угаром.
От і побачимо - яка кількість у нас вільномислячих та думаючих людей , а не упоротих телевізороінтелектуалів, яким хоч в очі бризкай немедом , а вони - це мед!
Критикувати треба, але критикувати, а не тупо безпредметно волати "Зрада" на продаж.
Критика - це допомога тому, хто хоче зробити людям добро.
Поки що я не втратив віри на зміни , але продажних людей у нас дуже багато.
Вірю в Україну.