ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Давно вже пора створити незалежну слідчу групу, яка в першу чергу займеться судами та прокурорами. Бо так ми до наступних перезидентських виборів будемо на місті топтатись. Або до 3-го Майдану, коли їх всіх просто на стовбах оптом повісять.
А ведь ты прав, однако +++

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А веть ты прав, однако +++
Ну так ХУНТА, ФОШИСТИ, Крівавий Пастор! Мальчиков розпинають, снігірів вбивають. А от хочь якось закінчити вже історію зі справами Януковича, який втік, ну ніяк не виходить. Тапаза он вже 3-й раз спіймали, і гадаю 3-й раз відпустять. Це просто нема слів.

Loner

Well-Known Member
Виктор Янукович: «Народ договорится, и Украина станет единой»

08:00 (сегодня)
Статья из газеты:

Николай Зятьков и Виктор Янукович во время интервью © /
Бывший президент Украины дал эксклюзивное интервью «Аргументам и фактам».

Главный редактор еженедельника «Аргументы и факты» Николай Зятьков попытался прояснить позицию бывшего президента Украины.

Николай Зятьков, «АиФ»: Господин Янукович, чувствуете ли вы личную ответственность перед народом Украины за то, что происходит в стране?

Виктор Янукович: Я в полной мере несу ответственность за тот период, когда я возглавлял государство и мог влиять на решения. Я напомню, что по состоянию на 22 февраля 2014 г., когда был совершён переворот, в Украине не было гражданской войны, пенсии и зарплаты выплачивались вовремя и в полном объёме, доллар стоил 8,8 гривны, Крым был в составе Украины, а в Донбассе не гибли люди.

Единственное, за что я чувствую ответственность, - что не смог воспрепятствовать политическим авантюристам с помощью внешних сил совершить государственный переворот.

You must be registered for see images

Власть такой ценой мне не нужна
- Насколько я помню, именно вы вели Украину в Европу начиная с 2010 г. Решение приостановить подписание Соглашения об ассоциации застало многих врасплох. Чем всё-таки было вызвано это решение?

- Решение было вызвано осознанием огромных экономических потерь, которые могла понести Украина. Конечно, подпиши я это соглашение в Вильнюсе, наверняка до сих пор я занимал бы президентский кабинет и руководил бы страной. Западные лидеры с радостью встречались бы со мной и хвалили за «правильное решение». Я даже имел бы большие шансы быть избранным на второй срок. Но это было бы достигнуто ценой банкротства половины украинской промышленности и неизбежного значительного падения уровня жизни населения. Мне не нужна была власть такой ценой…
==========================
Вывод: Мы все сделали правильно

кто осилит к чтению - тут полный текст:

• Like
Реакції: ASS

Loner

Well-Known Member
Ну так ХУНТА, ФОШИСТИ, Крівавий Пастор! Мальчиков розпинають, снігірів вбивають. А от хочь якось закінчити вже історію зі справами Януковича, який втік, ну ніяк не виходить. Тапаза он вже 3-й раз спіймали, і гадаю 3-й раз відпустять. Це просто нема слів.
конечно отпустят, под поручительство местных региональных депутатов...

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
Військова техніка з Росії під виглядом «гуманітарного» конвою (інфографіка)

«Слово і Діло» спільно з інформаційно-аналітичним центром Ради національної безпеки і оборони України вирішило показати, як зазначають вони, кількість військової техніки з Росії, яка заїжджає на територію України разом із так званими «гуманітарними» конвоями Путіна.

С большими информативными картинками можно ознакомиться по .

Loner

Well-Known Member
"Нам уже нужна не помощь от казачества, нам его победить теперь надо",
- главарь террористов Плотницкий собирается воевать с российскими казачками. ВИДЕО

Loner

Well-Known Member
Вчера на Севастопольском форуме один россиянин прокомментировал скулеж севастопольцев по поводу высоких цен: :"Это не мы пришли, это вы захотели прийти. И пришли. Как будто вас звали и руками махали вам. Были б сейчас на Украине и ничего б не было этого. И цена нефть была бы нормальной и курс. И я бы опять поехал на Новый Год в Тайланд.
А сейчас хер куда поедешь. В марте у меня зарплата была 120 тыс рублей (почти 4К$), а сегодня это чуть больше 1,5К$.
Вот вам и цена вашего нытья"

Loner

Well-Known Member
Контррозвідка Служби безпеки України не допустила вчинення керованою російськими спецслужбами злочинною групою масштабної диверсії на одному з найбільших в Україні складів стрілецької зброї, облаштованому у соляних шахтах в Артемівського району Донецької області. У планах зловмисників було також вчинення низки вибухів на об’єктах життєзабезпечення та у мирних кварталах Артемівська.
Оперативна група СБУ у результаті спецоперації викрила та знешкодила глибоко законспіровану диверсійну групу, яка за вказівкою російських кураторів планувала підірвати основний ствол шахти для блокування доступу армійців до арсеналу зброї.
Члени групи пройшли спеціальний вишкіл з підривної справи у бойовиків горлівських бандформувань, отримали від спільників з терористичної організації «ДНР» 45 кг вибухівки.
Група ретельно готувала диверсію, через завербованих інформаторів, наявні родинні зв’язки серед вільнонайманих працівників військової частини збирала детальні розвідувальні дані про блокпости, охорону, маршрути пересування військових. Було здійснено приховану фото- та відеозйомку військового об’єкта.
Коли підготовка до злочину була на завершальному етапі, співробітники СБУ затримали організатора та членів групи.
У помешканні одного з диверсантів, який особисто перевозив до Артемівська з контрольованої бойовиками території вибухівку, вилучено 3 саморобних вибухових пристрої (один з них на базі міни МОН-90), наповнених гексогеном, пластидом та металевими елементами ураження, 7 радіокерованих детонаторів. На присадибній ділянці знайдені у схованці, присипаній землею, пістолет Макарова з 16 набоями та кілька споряджених магазинів до автомату АК.
У іншого члена диверсійної групи було вилучено: близько сотні гранат до гранатометів різних модифікацій, вибухові пакети, димові міни, а також топографічні карти, прапор РФ та георгіївські стрічки.
Одним з диверсантів виявився інспектор місцевої ДАІ, прапорщик, який був завербований «генералом» так званої «ДНР» на прізвисько «Кобра». Перейшовши на бік терористів, перевертень у погонах використовував службове становище для підготовки терактів та збору розвідданих про передислокацію сил АТО. Інформацію він передавав організатору групи та бойовикам з «ДНР».
Тривають оперативно-слідчі дії.

You must be registered for see medias

Зверху